28

Анонимен

преди 11 години

Единственото, което този белоглав куку трябва да види са решетикте. Българската апатичност и простотия вкараха такива *** в парламента, чието място не е там. Писна ми вече от националистични клоуни, комунистически *** и полицейски агент. Докога ще го правим този преход? Едно поколение вече си провали живота. Ама и българина е една овца, чието търпение явно е безкрайно.

27

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Тоя явно шмърка повече отколкото може да носи :) И БСП, и АТАКА се самоубиха по най-балъшки начин последните 20-тина дни. Тиквата ги извози доста мръснишки :) А може и да са си *** по рождение :)

26

georgi.ishkitiev

преди 11 години

Мен ми е много интересно довечера как ще протекат протестите пред централата на АТАКА. Волен направо полудя.. Как може снощи да излиза да бие хората и да раздава правосъдие. И изобщо за какъв се мисли той ? Хората са гласували за него, за да защитава интересите на народа. Той в момента защитава интересите на едно правителство, което многократно показа, че НЕ работи в интерес на хората. И това е още в първите дни на управлението. Още докато си разпределят порцийките.. кой какво ще ***.

25

Венци

преди 11 години

Ами, крайно време е за война срещу вас ***!!!!!

24

Ъц

преди 11 години

Истинското лице на Фалшивото Фюрер! )))))))) Жал ме е за симпатизантите на Юруш и Болното недоразумение, при едни предсрочни избори Фюреро шЪ е *!))))))Мъ на него вече не му дреме, 30-те сребърника са "осребрени" в Милиони.Ееех хАтакистиии, "ква я мислихте, ква стана".Абе, поредният Юда в Бг-ката политика!

23

Умен

преди 11 години

ЛИНЧ ДОВЕЧЕРА ЗА ДА ВИДИ И НАРОДНАТА ЛЮБОВ ОСВЕН ТАЗИ НА МЕСТАН И ДОГАН!!!

22

aardwolf

преди 11 години

Караибрахима излезе от дупката, в която се беше скрил!Еничарю, Христо Ботев те е описал преди повече от 100 години:Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?Обрече ни на 4 години безвремие, всичко направено ще се разруши.... колелото никога няма да спре да се върти.....ВЕЧЕН ПРЕХОД!!!продава си и душата.

21

Анонимен

преди 11 години

Ходете да видите пред централата на Герб на ал.Стамболийски двама раздават пари за протестите , и много интересно защо по улиците в центъра има шляещи се с бира в ръка , очакващи да стане 6 часа ....

20

пол

преди 11 години

Гражданска война? Ти мислиш ли, че аз бих се карал с хора, които не ми пакостят, ако ще марсианци да са? Но бих обесил, който ми обра къщите...А вас политиците ако бях дженерал...арест-съд...!

19

до 7

преди 11 години

Ама че си ЧЕРВЕН и в червата,не се вживявай в роли,не ти се отдава.

18

КАФА ОТ БОКЛУЦИ

преди 11 години

ЕЙЙ ТВА Е ЧОВЕКА ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМ ,С ТОЯГА В РЪЦЕТЕ vbox7/play:8c87bb082b

17

denim58

преди 11 години

До кога ще търпим Хулиган Сидеров ? Този човек явно има голям проблем със себе си и явно с ГЕРБ ! Снощи обикаляше с гавазите си и търсеше буквално с кого да се сбие ! Вън *** от политиката! Сидеров да отиде в манастир и да се ПОКАЕ ! ИЗВИНИ СЕ БЕ?

16

eve1

преди 11 години

Да,Орешарски да вземе веднага мерки и Сидеров да се прибира в лудницата където му е местото.Той е опасен за околните.

15

Rei

преди 11 години

Loscoto e , che i ti se osra predavaiki izbiratelite si . Sega se pravisch na oschtipan .

14

Анонимен

преди 11 години

Политически труп!!!

13

Enough

преди 11 години

сидеров турчин мръсен ти си опасен за политиката а и като гледам снощните ти скандирания май си и психически неуравновесен. Вън ***

12

Анонимен

преди 11 години

Волен е пропуснал срещата с назначения му от ДПС *** и ето - изнервен е човека. Като си получи дозата ще се успокои.

11

МладГражданин

преди 11 години

Волен най-много да ми е видял половия орган от близко разстояние, примерно с 2-3 сантиметра толеранс, че да мога да му виждам очите докато го ближе.....МладГражданин 23г.

10

"Хейтър"?

преди 11 години

Значи, когато улицата ти проправя път към властта, то тогава това е правдивия гняв на народа, а когато същия този народ недоволства срещу теб, това е престъпление и гражданска война!?Ами, да, Волене, трябва да е гражданска война, ама за съжаление не е! Както и трябва да бъдете избити, вие, както и всеки член на всяка една партия в тази скапана "държава"! За съжаление, тц ... няма народ, който да го стори, защото хилядите такива, катотеб, са представителна извадка на въпросния скапан народ!

9

Анонимен

преди 11 години

Волене, ако веднага не почнеш да пиеш предписаните хапчета, повече няма да има бу-бу в служебна колица и нани-нани в парламента.