71

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ СМАЗА БЪЛГАРИЯ ПО ВСИЧКИ СЕКТОРИ

70

до съселите-плъхове

преди 11 години

Абе *** - заглавието е "Цветанов не е подслушвал незаконно". Т.е. Съсела го е наклеветил! Сега дело и айде в панделата - Станишко клеветника.

69

Анонимен

преди 11 години

Той Цецо не е знаел....Не е виновен...Пенсионерите са виновни,или в краен случай Станишев!

68

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБЕРСКАТА СЕКТА НА МУТРАТА БУДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА ЗА ПОЛИЦЕЙЩИНА И ГЕНОЦИД НАД НАРОДА -НЕЗАБАВНО!!!!!!!

67

Аля

преди 11 години

Браво на Станишев, че не си замълча и внесе този сигнал! Ако не се беше осмелил нямаше днес да станеш свидетели на тази покъртителна информация, която ни изнесоха. Мисля че току що Станишев задмина Борисов с 20% за изборите.

66

ДО 50

преди 11 години

Лидера ти Станишев страда от загуба на памет.Не го забравяй това.Нито веднъж не се признаха за виновни.Разпродадоха държавата за стотинки.Платиха един тлъст подкуп (комисионна) на Доган и винаги за всичко са чисти.Ей това са хората ,които имат проблем с паметта.А това ,че са напускали платените си драскачи по всички форуми няма да им помогне много на изборите.

65

Анонимен

преди 11 години

Роман Василев ,...чист като сълза !?!?Чий кадър е тоя прокурор?

64

Аля

преди 11 години

За пореден път Герб хвърлиха кал по имиджа на България. Много се радвам, че тази информация излезе преди изборите, за да са наясно хората какви са от тази партия. Всички са престъпници. Найденов, Каратиста, Бирата, Цветанов, Борисов, Атанасова, Дянков. Стига са петнили името на България, стига геноцид!

63

Анонимен

преди 11 години

Дайте на Цъцо една фуния -да си я забие в ухото и да ходи да слухти....Той за друго и не става...

62

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ГО ОТНЕСЕ БОДИГАРЧЕТО НА БОКО...КАЛИНКАТА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР...ХИТЪР ХОД НА ЦВЪЦКО...ТОЙ НЕ Е РЪКОВОДИЛ МВР-САМО Е БИЛ ГОВОРИТЕЛ---ХАХАХХАААА-КОЛКО СА НАГЛИ ТЕЗИ ГРОБАРИ!!!!

61

Гюро Михайлов

преди 11 години

Е, вече и след днешната герберска изцепка с подслушванията. . . За да подкрепяш, харесваш или недай си Боже гласуваш за тях. . . Наистина трябва да си за освидетелстване! Сега вече е ясно кой се самозапали, нищо, че е образно казано! Никакви депутатски листи, никакви кампании. . . СЪД ЗА РАЗРУШИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!

60

Оги

преди 11 години

Колата е идентична с тази от сигнала. Какви черни факти изскочиха. Какво ли още ни спестяват. И всичко това е поръчано от горе. Представяте ли си какви зверства са се извършвали? Това не е правова и демократична държава. Това си е полицейщина и терор! Редно е сега пак да се подадат оставки. Може би Бойко ще грабне първенството и по това.

59

герб-Срам за Родина

преди 11 години

Хора, затова ли 89-а, 97-а скачахме по площадите - да се "радваме" на комунистически методи на управление на държавата и партията. Срам ме е, че вярвах и гласувах за герб. толкова съм бил наивен, като съм си мислел, че мутра-милиционер може да стане демократ!?! Уви, тези са по-страшни и от социалистите.

58

Анонимен

преди 11 години

Предишните кратуни ни УПРАВЛЯВАХА ---НЯКОЛКО ПЪТИ ,ЗАЩО НЕ НАПРАВИХА ТОВА ,КОЕТО ГО КАЗВАТ СЕГА, В ОПОЗИЦИЯ?

57

7

преди 11 години

Малките полицаи прикривали шефовете си. Кои са поръчителите? Няма начин това да е ставало без Цветанов да знае. Сега е редно да си подаде оставката. Герб ще влязат в историята като партията подавала най-много оставки. Срам и позор са за държавата ни!

56

до 61

преди 11 години

Оставете намира Днес бг ,все пак офиса им е в една от сградиде на тайните служби :)

55

Мони

преди 11 години

Браво Цацаров! По правилния път тръгна - борба със статуквото, терора и полицейщината. Какви ли зловещи данни ни спестяват за сега?! Не ми се мисли.

54

нинко

преди 11 години

По-малко на брой полицаи, по-малко престъпници. Тия всичките са на заплати и при мутрите, ***, бойкоборисовци и т.н. Не ни трябва полиция от 60 000 души, която е престъпна и е развъдник на престъпност. На България с население 7 млн. по западните стандарти е достатъчна полиция от 20 000 души от министъра до последната чистачка.

53

Анонимен

преди 11 години

и след тази новина да очакваме ли *** 1/3 да напусне политиката? Или някой услужлив другар от МВР-то ще прати поредния плик?

52

Киви

преди 11 години

След грозните изказвания на Борисов от онзи ден и днешните шокиращи разкрития, редно е да има отново оставки!