55

Анонимен

преди 11 години

99 999 лв

54

Bob

преди 11 години

Не виждам какъв е проблема на всички, които се гневят на заплатата на този човек. Аз работя в западна фирма и също получавам 5 цифрена заплата. Плащам си данъците, никога не съм работил в държавна или общинска фирма. Мислете как и вие да получавате такива доходи, а не ругайте тези, които ги получават.

53

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Номерът беше, че даде на всички оценка "1", а те му дадоха десятка... - и по този начин стана първи...

52

kukoto

преди 11 години

Със сигурност в неговата заплата е калкулирана комисионната на Лостов за приватизацията на булбанк. Това е най измисления банкер в държавата ***!!

51

Анонимен

преди 11 години

НЕ ВИЖДАМ НИЩО ЛОШО ДА СЕ ВЗИМАТ 5 ЦИФРЕНИ ЗАПЛАТИ НО ЗА ЧИЯ СМЕТКА ГИ ВЗИМА ДРУГАРЯ КОМУНИСТ? ЗА СМЕТКА НА ТЕЗИ КОИТО СЕ ИЗЛЪГАХА И ТЕГЛИХА КРЕДИТИ. ИМА ЕДНА МНОГО СТАРА ПРИКАЗКА. ДОКАТО ИМА БАЛАМИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ. А ТАРИКАТИТЕ ГИ СЪЗДАДОХА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ. НЯМА ДА ПЛАЧЕТЕ КАТО ВДОВИЦИ ЗАЩОТО САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ. 23 ГОДИНИ ЗА КОИ ГЛАСУВАТЕ? АМИ ГЛАСУВАТЕ ТОЧНО ЗА ТАКИВА КАТО ТОЗИ НА ФОТОТО И ПОСЛЕ ДЕБЕЛ БИЛ С КОТЕШКА ГЛАВА БИЛ. ЩОМ ГЛАСУВАТЕ ЩЕ ГО ПОЕМАТЕ ТАКЪВ КАКЪВТО ВИ ГО ПОДАДЪТ.

50

Анонимен

преди 11 години

ЗаконЪТ ще ги ЗАОБИКОЛИ ,той ще е за гольовците ----24г,все така !

49

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Къщата му е като на арабски шейх... - справка - черешката на тортата... - освен това се държа нагло и надменно с гостите си и им погоди мръсен, арменски номер с гласуването - и успя да спечели състезанието за седмицата...

48

Анонимен

преди 11 години

Най-лесно се забогатява ,..с ЧУЖДИ КИНТИ ,особено ако са НАРОДНИ ПАРИ !24г.----ДЛАВЕРА И ТЪРГАШ ----,само в Бг !

47

емо

преди 11 години

Тоя е такъв престъпник, не знам как не го е срам да се показва.

46

До 42

преди 11 години

До pНаправо разсмиваш с коментарите си :))Най-малкото е смешно, хора без икономическо или финансово образование да се изказват по проблемите на финансите и банките :)

45

Работещ беден

преди 11 години

Ще му повярвам след приемането на закона.

44

Анонимен

преди 11 години

затова като във Франция .. 5 цифрените заплати със 75% данък , ако не писмо до Путин и почетен гражданин на Сибир

43

Анонимен

преди 11 години

НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЯЛ ---Бг-ОЛИГАРХ !---Това е автобиографията на Хампи ,с едно изречение !В повечето държави ,ги ЛИНЧУВАТ НА МЯСТО !

42

До 38

преди 11 години

До АнонименКоментара ти е повече от провинциалистки.Как пък определи, че парите на банката са твои? :)И ако не искаш да си държиш спестяванията в банка, съхранявай си ги под дюшека. С какво банката ти е виновна? :)Много некомпетентни и нискоинтелигентни и неквалифицирани коментари има тук.

41

Анонимен

преди 11 години

БИВА НАРОДА ДАТЕ ИЗРИТА , НАХАЛНИК С ГОЛЯМО ЕГО ,ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ЗА ХОРАТА ПАРИ НЕ ОСТАНАХА , НАГЪЛ ДО БЕЗАБРАЗИЕ

40

социално слаб

преди 11 години

Еееех, как ще му го нахампарцуня на тоя...

39

Анонимен

преди 11 години

Не слагайте всички хора под общ знаменател. Арменците са доста качествени хора, българин съм и го пиша с ръка на сърцето. Зло не мислят, но таланти имат и често преуспяват. А нима всички българи сме идеални. Колкото до Хампарцумян - прав е за едно - ако той или някой като него обеднее, няма да станем ние другите по-богати. Според мен пътят е в цялостно преосмисляне на принципите, а не в полулистко сочене кой колко взема.

38

Анонимен

преди 11 години

ХАМПИ ..е УДОБЕН ,на всички управници !

37

p

преди 11 години

Ей този *** е един от олигарсите които имат интерес държавата да бъде ограбена и в частност народа.Костов и този *** са лобистите на банките които необезпокоявани ограбват по "тарикатски" начин народа.Някой запитвал ли се е защо няма фалирала банка в БГ а във развитите страни има,или защо няма приет закон за фалита на частни лица с които им се дава правото да подишат малко въздух от задушаващата хватка на високите лихви и измамни кредити на банките кредитори.

36

БМ_21 Град

преди 11 години

Като шеф на "Уникредит-булбанк", арменеца получава 200 000 на месец, понеже има догадки за заплатата му. С тази си заплата той е най-високоплатеният българин работещ в България, според официалната статистика .. за сравнение министър-председателят /който и да е той/ взема 3500!? В неговата банка за едно закриване на сметка вземат 12лв., пладнешки обирджии .. така че помислете първо дали ще имате вземане даване с арменският бос