113

Анонимен

преди 11 години

тия чорбари от сайта ми трият коментарите ! ахахаха

112

ро ро

преди 11 години

Господа в цялата държава назначените от ГЕРБ са такива също така и в общините пример община Исперих и не се казва калинки а билгинки и хамдийки.

111

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 3 Що да съдят Калинката? Да съдят този,който я е назначил!

110

Анонимен

преди 11 години

До Калинка, милиционерБСП имат страшно много трески за дялане,но не могат да не се признаят доста положителни неща,поне за социалната сфера! Също и резерва,който оставиха,въпреки че за това им помогнаха правителствата на Костов и Фалшивия Цар.Но такива мега некъдърници,като ГЕРБ,не само не съм чувал,но не съм и виждал! Едно време са качвали маймуни и кучета в първите изкуствени спътници на Земята,ама Герберите и за това не стават!

109

Спонги

преди 11 години

Сега разбирам дори водачите на Протестите. И те учили, не доучили искат да управляват държавата. След налагането на страховита простотия, култивиране на пошли културни ценности и въобще ниският коефициент на интелигентност на големи групи хора води до това състояние. Никак не е чудна и високата популярност на господин Борисов. У нас не харесват умните. Дори аз крия пред моите колеги, че съм членувал в МЕНСА (спрях да си плащам чл.внос). Не ни чака добро бъдеще. Калинките пак ще изберат ГЕРБ.

108

токчо

преди 11 години

Писна ми от Герберски КАЛИНКИ!

107

Анонимен

преди 11 години

До nedjlko.grozevЛъсва червения *** товарищ! А червения *** винаги е ос*ан!

106

cenko

преди 11 години

aman ot vishisti barabar sas daskalite deto im prodavat diplomite

105

Анонимен

преди 11 години

Друго е висшист като Станишев! Тва копчета, ревери, широти по Съвестската униформа, тва конспиративни болшевишки салтанати, тва цанкови камъни, водни огледала, вземане милиони за Белене, а сега връщане? Голям мурафет, голям масраф, голяма диплома!

104

nedjlko.grozev

преди 11 години

Колкото една калинка...пардон-една *** се изкачва по-високо,толкова по-ярко и лъсва *** ***!

103

HB

преди 11 години

KAZAH VI PAK SHTE VI GO KAJA PONEJE STE TOLKOVA TAPI BAAAAALGAAAAAAAAAAAARIIIIIIIN DARJAVA NEMOJE DA UPRAVLIAVA SAMO TURTSITE TVAE POVIARVAITE

102

Анонимен

преди 11 години

Всички висши държавни служби са в ръцете на милиционери , завършили в Симеоново.Включително топюриста от конституционния съд Анастасов-бивш *** милиционер от Ямбол!

101

Анонимен

преди 11 години

Е ,НИЕ ДЕТО НЯМАМЕ ВИШЕ КАКВО ДА ПРАВИМ

100

Анонимен

преди 11 години

Кво сава Вуйчо-о-о-о-о-о?!

99

HB

преди 11 години

KAK STE BALKANSKI DIVATSI POREDNATA KU.VA NEGRRAMOTNA 4ESTITO

98

неразбрал

преди 11 години

Някой знае ли откъде Буда домъкна тая кукумявка?Сигурно е пласирала контрабандните му цигари в нета.И тази дето ще става шеф на ДКЕВР не знае , че цигари се продават само с лиценз и с фактура!Тъпотията на герберите вече е задушаваща...

97

Анонимен

преди 11 години

Завършилите РАБФАК станаха кметове,лекари и всичко,което ПАРТИЯТА им предложи,синовете и дъщерите на ,,Активните борци''-също.А ,,простите българи'' се спукаха да учат,за да влязат във ВУЗ-вете.Това е комунистическото РАВЕНСТВО.

96

Анонимен

преди 11 години

117, а пък ония грамотници - предишните? кво направиха? айде стига глупости! кофти материал... особено сред властта. трябва всичкото да се унищожи и да се започне на ново от амеби...

95

до 106

преди 11 години

За експерт е необходима компетентност в дадена област, а не за дар слово. Имала изказ - ми да разтяга локуми в някоея кабеларка. Ако има диплома, да изпрати факсимилието й до няколко централни медии и да завежда дело срещу Миков. Ако няма - да си я вземат обратно в RWE

94

Съкурсник

преди 11 години

Не, тя учеше в Техническия, но трябваше да презапише по слаб успех и се отказа.