44

до 20

преди 11 години

иимаш право за банките и малките фирми,нека протеста премине в протест против банките,против тези който изнасят парите и печалбите на бъргарския народ в чужбина.нека всички се присъединим и да се обърнем към организаторите на протестите и да отидем пред централите на обб,райфайзен пощенска банка.колко банки са останали български?саамо 3 за съжаление:(

43

До 54

преди 11 години

Че то изкуствено създадената безработица, както и естествено създадената поради некадърност не е по вина на пенсионерите. Пенсионерите винаги са уважавали работещите хора.

42

Анонимен

преди 11 години

Журналистите в БТВ продължават да не разбират защо има протести и това е заради стандарта на живот който водят. Нека да кажат какви заплати получават и поради това неразбират.Работодателите също не разбират като Любо Ганев, защото така им изнася да плащат нищожни заплати и да използват кризата за облагодетелствуване на себе си и накрая да не плащат и данък.

41

ЗОРО

преди 11 години

Мисля да протестирам с/у безсмислени протести като този в момента....ПИТАМ....кой според Вас извлече полза ,народа или партиите!!!

40

2

преди 11 години

Лицата на ГЕРБ загубиха и останаха само тези на БСП. Сега те водят протеста към задънена улица и протакане. С тези наистина повърхностни искания, които няма да доведат до никаква полза за народа. Тези искания лекуват симптомите и нито един не поправя причината за проблемите. Исканията са или невъзможни или повърхностни.Разгледайте ги. Тези поставени лица трябва да се изметат, нищо че телевизията ги лансира усилено. В интернет те отдавна са разкрити.

39

до 47

преди 11 години

не викам срещу майка ми и баща ми-те нямат 59 години и те работят още.викам срещу липсата на съзнание в хората,че трябва да имат уважение към труда на тези 1,3 милиона на фона на общото населениее от 7 млн,които няма кк при тази демографска криз да пращат по 2 хиляди лв осигуровки,така че пенсията да стане 500 лева.викам срещу комунистическите лапачи,които присвоиха заводите,продадоха ги и не ддоха нито лев за пенсиите на строителите им-баба ми и дядо ми.

38

Анонимен

преди 11 години

До АврамовНе знам дали законите за хубави или не но определено така са написани че нормален човек не е в състояние за разумен срок сам да се справи с дори най обикновенни неща . Хиляди распоредби завъртулки . За обикновенните неща в живота а и не само за тях трябва да има прости и ясни правила . Само така може да има някаква форма на истина и съответно справадливост. Човек да преценява сам а не да му казват кое е правилно.

37

1

преди 11 години

Протеста от самото начало е дело на БСП. Затова лице като Ангел Славчев е сред организаторите му от самото начало. Той компрометира и останалите му сподвижници. Погледнете му facebook- ще видите,че работата му е доста отговорна и не се дава на обикновен бунтар. В България е трудно да прогресираш ако си случаен, а случаино той набра известност на протеста за шистов газ, организиран от И.Калфин. Срещу хората на БСП бързо се изправиха поставените лица на ГЕРБ: А.Слабаков,Д.Пеловска,Солджъра и т.н.

36

до 20

преди 11 години

ти си абсолютно прав за ситуацията,към кого трябва да се обърнем за да прераснат протестите против банки,лизингови компаний и големите хранителни вериги?

35

до 40

преди 11 години

Анонимен, пенсионерите са си изработили мижавите пари, които получават, тази държава те я изградиха, а не ние! Пробемът е, че храним *** и безбройното им потомство, *** превърнаха раждането на деца в професия и там изтичат парите на държавата, а не за пенсионерите!!! Детски и помощи трябва да се дават само до 3-то дете, който има повече, да е мислил, когато ги е правил!

34

До 40

преди 11 години

Викаш за *** и баща ти нито лев пенсия. Викаш не заслужават, че са работили и са те отгледали. Какво точно са отгледали е друг въпрос...Аз съм съгласен *** и баща ти да не получават пенсия щом ти така желаеш

33

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 40 . Вие наистина ли мислите това, което пишете? Тези пенсионери, които вие плюете цял живот са се трудили и са дали по-голямата част от живота си и труда си на тази държава! Тази държава цял живот е смукала пари от тях и те заслужено си искат достоен доход, с който поне да могат да преживяват! Жалко за такива като вас!

32

Да питам ?

преди 11 години

До кога ще плащаме охраната и джиповете на Ленторезача ? Този Фукльо вече никой не е. Ние го махнахме, а продължаваме да го охраняваме. От какъв зор го пазим този Пещерняк ?

31

Анонимен

преди 11 години

Много разчитат на това - хората да се уморят и да се откажат!Затова се мотаят,приемат и връщат мандати,правят паузи,умуват!Никакво отказване!!!Натиск до край!!!

30

Анонимен

преди 11 години

не знам кой и срещу кво протестира,ама ми писна да храниме 2,5 милион пенсионери,които искат още пари.да ни изпият кръвта ли искат.ами майките-за едно дете,не за 3,получват 90 процента от запллатат 9 месеца след ражданео.аз имам 3 деца и не рева,не се паля,а бачкм ,не взимам 1 лв. детски,болнични не взимам ,з да не ощетявм държвата.сега май някой кара хората да мислят,че дядо колед трябва да им даде голямата печалба от тотото.

29

ЗОРО

преди 11 години

Взимали кредити,харчили на воля(с големите),а после банките им виновни!!!АХО ИХО И ПОСЛЕ ТОХО

28

Анонимен

преди 11 години

Ава протестиращите не ви четат глупостите ва измислени специалисти и още по-измислени форумни манипулатори

27

Анонимен

преди 11 години

До AzНяма безсмислени неща на този свят . По добре гражданска война отколкото мизерна алкохолизирана бавна и мъчителна безсмислена смърт. Трябва да се почне на чисто.

26

до 28

преди 11 години

Заради безработицата работниците се съгласяват да приемат безропотно условията на работодателя си иначе обричат семействата си на глад и лошото е ,че няма кой да им защити правата.Излиза,че тия които търпим това сме мижитурките.

25

Анонимен

преди 11 години

Написаното от 30 е за 24.