56

Анонимен

преди 11 години

До 69Разбира се, че *** Серж е виновен, защото позволи на Р.Овч. - инкасатора да внедри ЕРП-тата в България. От там е проблема с високия ток, ако не сте разбрали другари с чугунени тикви.

55

Анонимен

преди 11 години

До 60Така ли? Ами 3-месечната учителска стачка и после ония, дето ги размазаха от бой пред Парламента какво се наричат? Май не са протести според теб, а народна либоф :)))

54

Анонимен

преди 11 години

"Искаме Бойко да излезе и да обясни защо...."----------------------За какво ми е да обяснява? Знаем го какво ще каже - "Станишев е виновен..."

53

Анонимен

преди 11 години

Фактурата винаги си е била разбираема.А тя се определя като изразходваните киловати се умножат по коефицент(Костоф), по коефицент(Симеон), по добавка(Цветелина), по коефицент(Буда), цялата сума се събира и се умножава по 20%(Дянков).Не е РАЗБИРАЕМО само, откъде "изразходваните киловати"(базата) върху, която се начисляват горепосочените добавки, "незнайно как" са скочили 2,5 ПЪТИ?!?

52

Чиновник

преди 11 години

Сега народонаселението ще се прибере по домовете си, за да разучава новия дизайн на фактурите. Известно време няма да има протести.

51

Анонимен

преди 11 години

Нашите майки и бащи построиха електронна преносната мрежа в цяла Българи. Днес ние плащаме за нещо, което по право си е наше, но парите отиват в чужденци. Е, не е ли това *** български народ? Жалко, защото и аз съм българин.

50

Анонимен

преди 11 години

До Един мъж

49

Буда-ЛА

преди 11 години

Будааааа, къде си бе Будааа

48

777

преди 11 години

Фактурите много добре се разбират! За 50 лв. изразходван ток - крайна сметка с безобразните добавки 110 лв.!!!??? Айде ако обичат да променят закона и да задължат обирджийте, да не начислява повече от 25% допълнителни такси от сметката за изразходван ток. 100% допълнителни такси за пренос-мренос, достъп, невзети задължения и т.н. е обир и подигравка с честните платци и бедния ни народ!

47

Анонимен

преди 11 години

До Един мъжДа, ама при Тройната коалиция никой не протестираше. Значи всичко е било наред и е упражняван контрол. А сега?

46

Анонимен

преди 11 години

Хора, нарочно цената на тока се шроменя лятото- знаят, че хората са в отпуск и ги няма и няма кой да протестира, няма как да се усети. Я, да видим ако промяната е зимата, да видим , ще смеят ли да си прокарват увеличения

45

Анонимен

преди 11 години

Яне янев разследва енергийната мафия и всички ще разберем истината след няколко дни.

44

Анонимен

преди 11 години

Реалната цена е наполовина. Трябва някой здраво да разтърси клона, за да изпаднат всички посредници и готово. Това за европейските цени е пълна глупост. Всичко е математика и пладнешки грабеж.

43

aibou

преди 11 години

В 12:00 часа,щял да разговаря с хората.Като иска да говори,да слезе при народа,без полиция и да стане един хубав дебат...

42

bolka

преди 11 години

Ха хаааа, сега ще премахнат от фактурите всичките такси, дето завишават със 100% цената на тока и по този начин никой няма да знае какво ще се включва реално в цената! А тя ще продължава да си расте.Много е ясна към момента фактурата за тока. Така ни отвори очите за какво плащаме. За съжаление се усетиха и ще го скрият.Не пипайте фактурите, моля! Който не може да ги разчете, да пита тези, които го могат. За да знаем поне какво и колко ни слагат отгоре. Не ни отнемайте това право!

41

Хипопотам

преди 11 години

Доков,май наистина сте *** и не разбирате за какво става въпрос?!?Хората не искат само разбираеми фактури,а искат да не ги грабят и крадат!!!Никакъв диалог с *** като теб и Добрев!!!Искаме Бойко да излезе и да обясни защо се стигна дотук,защо държавата закриля монополите на всички нива и какво смята да прави от тук до изборите!!!Това е,кратко и ясно!!!Никакъв диалог,достатъчно ви оставихме да се наиграете!!!

40

Един мъж

преди 11 години

не мога да разбера какво са виновни герб за високите сметки за тока? тока си е висок от 20 години насам при всички правителства. И монополистите не ги доведе бойко , а тройната коалиция

39

Анонимен

преди 11 години

да други доведоха ЕРП, но и управляващите 4 години не промениха нищо.

38

Анонимен

преди 11 години

Аз фактурата и сега я разбирам много добре - 70 процента надценка, а ЧЕЗ с 240 процента печалба за миналата година. Време е да се отървем от тези кърлежи веднъж завинаги!

37

АНТИ БКП_БСП

преди 11 години

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПЪЛНАТА ПОБЕДА!!!На Слушах се на обяснения за формирането на 7добавки към реалния потребен ток,от които цената на тока скача с цели 65%,сиреч 162лв. упетребен ток с тези 7 добавки плащаш 410лв. на ЧЕЗ.И там има 3 фрапиращи добавки ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ГИ ПЛАЩА ОТДЕЛНО 1пренос пренасят с кофа тока от Козлодуй до София.2после с друга кофа го разпределят за Люлин,3 с последната кофа ти го доставят до блок 632 на 7етж,та един вит ни носят ток с кофа на ВСЕКИ ПООТДЕЛНО СПОРЕД НУЖДИТЕ НИ,А БЕ ГоЛЕМО НОСЕНЕ ПАДА,тия ни мислят за пълни балъци,нито мрежата са изградили ЧЕЗ,нито тока