40

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ ОТ ГЕРБ ЧЕ СА ***, *** СА, АМА ЗАЩО И НАС НИ МИСЛЯТ ЗА ТАКИВА ? КАКЪВ СОБСТВЕН ДОБИВ ???????????

39

Ф-1

преди 11 години

Тази *** комунистите,газ пикаят,да не би БГ да се освободи от руската енергийна зависимост.По-долно нещо от български КОМУНИСТ- НЯМА! Те винаги са защитавали руските и са предавали националните ни интереси.

38

Анонимен

преди 11 години

Мъжът на парламентарната шефка Цецка Цачева е назначен в дирекцията, която управлява собствеността на "Булгартабак Въпреки че е архитект по професия, Румен Данговски вече е експерт в тютюневия холдинг. Той е на тази позиция от 12 октомври 2009 г., като първоначално е бил назначен на изпитателен срок от три месеца. Експертът вече е на постоянен трудов договор. Именно дирекцията, в която той работи, комуникира с Агенцията по приватизация за преминаването в частни ръце на холдинга.

37

Wz до 25

преди 11 години

Аман от руски ***. "Чистият" АЕЦ да го направим в двора ти, но и без това си облъчен, та все тая.

36

Анонимен

преди 11 години

35, а по добре ли е българите да избягат от мизерията във Великобритания, която добива шистов газ?

35

Анонимен

преди 11 години

Бах мааму собствената ни електропреносна мрежа в ръцете на чехите собствения ни газ ще се добива от французи и хамериканци ние ще им плащаме тоя да не е чел овча мисъл.

34

Анонимен

преди 11 години

КАКВО ОЗНАЧАВА СОБСТВЕН ДОБИВ- САМО ТЕРИТОРИЯТА Е БЪЛГАРСКА, ЕКСПЛОАТАЦИЯТА Е ОТ ЧУЖДЕНЦИ. ТАКА СТАНА И С ПЛАТИНАТА И ЗЛАТОТО , С ВСИЧКО СТОЙНОСТНО В БЪЛГАРИЯ. ПОСЛЕ РЕВЕМ ЗАЩО СМЕ ЗЛЕ- ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА Я НЯМА- ВСИЧКИ ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА ТРЯБВА ДА СЕ ЕКСПЛОАТИРАТ ОТ ДЪРЖАВАТА.

33

химик

преди 11 години

НИЩО НЕ Е ПРЕЕКСПОНИРАНО!!!! Във водата за фракинг се добавят СИЛНО ОТРОВНИТЕ толуен и бензен!!!! Тези разстворители не трябва да попадат в подпочвените води!!! Да не говорим, че самия метан влиза във водите!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ХОРАТА ДА ЗНАЯТ ИСТИНАТА!!! и още нещо:НАСТОЯВАМ хора без съответното образование да спрат да пишат простотии по темата!! А за политика тук ИЗОБЩО не става въпрос! В природата има кръговрат на водата и всичко, което се вкара под земята излиза на повърхността!!!

32

Анонимен

преди 11 години

до 27Още не е късно ,да стане ----КЪСНО!

31

Газпром

преди 11 години

Купувайте скъп руски газ, защото той е полезен за вашето здраве! Къде ще стигнем ако българите ползват евтин газ и си оправят икономиката! Само скъп газ и скъп АЕЦ на рята!

30

Анонимен

преди 11 години

...*** ...!То пък ,какво ли зависи от него ,...прави се на мъж!

29

Анонимен

преди 11 години

А в Добрич преди няколко дни,след като няколко дни нямаше вода,от крана потече СИНЯ вода,така поне 2 дни. Някой може ли да ми каже на какво се дължи???? Нали за добива на газ е необходимо огромно количество вода-значи нещо се е получило при дълбаенето,или....

28

ДО 20

преди 11 години

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ, ДАЖЕ ДА ТЕ ДОПЪЛНЯ- НАШЕТО ПАРНО ЩЕ ПОЕВТИНЕЕ С 5%, А ТОКЪТ, ПРОИЗВЕДЕН ОТ ТЕЦОВЕТЕ НИ ГО ПРОДАВАТ С 15% УВЕЛИЧЕНИЕ. РАВНОСМЕТКАТА- КОВАЧКИ ПЕЧЕЛИ 45% ОТГОРЕ, НИЕ ГУБИМ 10%

27

Ааааа..Балон...ПУК$

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

26

до 19

преди 11 години

А дали ти е известно,че цената на всички горива в САЩ е по-ниска,защото нямат АКЦИЗ,който представлява половината от цената на горивото в шиб...я ЕС?!

25

Анонимен

преди 11 години

До do 9, преноса на газ с кораби е доста скъпо и неефективно! Не е случайно, че и руснаците правят Южен Поток, а не карат газта с кораби! Освен това с САЩ не произвеждат толкова шистов газ, че да могат да захранят цяла Европа.Русия хвърля неиморено много пари за да докаже колко е опасна шистоивата газ и колко е безопасна АЕЦ Белене. Фактите обаче са че от ядрени катастрофи до сега са загинали стотици хиляди хора, а от шистовия добив не е загинал нито един човек!

24

Анонимен

преди 11 години

СОБСТВЕН ДОБИВ ОТ ФРАНЦУЗИ- ТОЯ ДА НЕ Е БОЛЕН ?

23

до 11

преди 11 години

НИЩО НЕ Е ПРЕЕКСПОНИРАНО!!!!Във водата за фракинг се добавят СИЛНО ОТРОВНИТЕ толуен и бензен!!!! Тези разстворители не трябва да попадат в подпочвените води!!! Да не говорим, че самия метан влиза във водите!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ХОРАТА ДА ЗНАЯТ ИСТИНАТА!!! --Ако глупостите, които пишеш бяха верни, при над 100.000 сондажа в САЩ то досега да са измрели поне половината американци.Поне засега никой не е видял натръшкани 170 млн. каубои.

22

Анонимен

преди 11 години

Първо ще ни газифицират домакинствата, дето не си спомням някой да го е искал и да е плакал за това, после ще добиваме шистов газ, за да удовлетворим тези нужди! Токът също не отделя вредни емисии, трябва ни атомна централа, но пък и тя трябва да бъде строена от "правилните" хора.

21

Анонимен

преди 11 години

ТАМ, КЪДЕТО СЕ РАЗРАБОТВАТ ШИСТОВИТЕ НАХОДИЩА В САЩ, Е ПУСТИНЯ. 45% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ СА ПУСТИННИ. У НАС ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО. ДОКОГА ЩЕ СЕ ИЗКАЗВАТЕ НЕПОДГОТВЕНИ?