36

!!!!!!!!!!

преди 11 години

А Т А К А!!!

35

Анонимен

преди 11 години

Турция никога няма да стане член на ЕС и остава да признае, че не я щат.

34

9667

преди 11 години

Благодарим на българския президент за подкрепата му относно членството на Турция в ЕС, но, нито ние, турците, не искаме да членуваме в този съюз. Ние сме свободолюбив народ и не можем да позволим педофили от Брюксел да се разпореждат с живота ни.

33

Гербер

преди 11 години

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ. Само пълен ***, БЕЗ ПАМЕТ може да развива приятелски отношения с врага си!!! Не трябва да се караме, но да се прегръщаме като първи приятели - много ми идва, признавам!!!!!!!!!!!

32

666

преди 11 години

Трябва да излезем на улиците,не може повече да позволяваме Такива неграмотници да ни управляват.Незабавно сваляне на Политическата класа,съдебната система подмяна и съд за Политиците злоопотребили с власт последните 23 години

31

Гражданин на РБ

преди 11 години

Изпитвам остро чувство за срам от много изказвания на г-н Президента на Р България! Турция, безусловно е страна, с която трябва да имаме нормални добросъседски отношения. Така беше дори и при Живков. Но мястото й е в Азия, всъщност нищо лошо. На този президент, който си го имаме, да е жив и здрав, прекали със слагачеството си! Помните ли, че за 3-ти март той не спомена, че от османско робство ни освободи Русия? А това нещо ми подсказва. Не сте прав, г-н Президент!

30

Анонимен

преди 11 години

Но вижте турците ще строй аец или тец близо до България.Това нещо ще има ефект на туризма на нашето черноморие.България подкрепя евроинеграция на анадола.Това само политците подкрепят но на никой не му трябат 80 милиона ***,който 1/3 от тях никога не са ходили на училище.

29

KOM6IATA

преди 11 години

bEDEN NAROD MIZEREN JIVOT SME6NI ZAPLATI PENSIONERI , UMIRA6TI OT GLAD PATI6TA , PALNI S GOLEMI DUPKI PREMIER POJARNIKAR PREMIER MAFIOT A_M_I 4_E_S_T_I_T V_I E_V_R. S_A_I_U_Z :))

28

Анонимен

преди 11 години

Gospoda politici s nadupvane na razni strani rabota se var6i edinstveno v bardacite.Za 100 godini takava politika q dokarahme prez 21 vek da sme po-zle ot narodite na afrikanskiq kontinent!! A ti Plevneliev i vsi4ki upravlqva6ti do sega popitaite Turciq na visoko nivo,koga 6te badat obezvazmezdeni bulgarskite bejanci ot Odrinsko,Luleburgasko ili tehnite naslednici!!! Tozi vapros vse vi se pada ot gluhata strana,a za turskite preselnici i dupe davate!!!

27

Анонимен

преди 11 години

ПЛЕВНАЛИЕВ - СТРАХЛИВЕЦ. ДОРИ И ПАРИ НЕ УЧАСТВАТ ЗА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛСТВА. СТРАХ ГО Е ОТ ТУРЦИЯ.

26

Анонимен

преди 11 години

"Плевнелиев: България подкрепя евроинтеграцията на Турция"Правилното би било:"Плевнелиев подкрепя евроинтеграцията на Турция"

25

Анонимен

преди 11 години

Турска ***! Който го погледне на смръщи вежди и почва да му лиже скаличките от косматия торник. Вън Турция от картата на света

24

дядо Матейко

преди 11 години

Пак гласувайте за вълци в *** кожи по изборите!

23

вв

преди 11 години

Че Турция в Европа ли е ? Да приемем тогава и Израел !

22

ааа

преди 11 години

Росен Плевнелиев е най-долната *** на Боко ***,койот пък от своя страна е *** на ***... ти е*ем и управлението !!! Изнасяния за турция ток е 3-5 пъти по ефтин от този който плащаме ние ! Строят се магистрали за да минават по тях турски тирове,а не за да си караме ние колите по тях...продажници мръсни бял ден да не видят

21

Анонимен

преди 11 години

Много еднолично се изказва плевнята.

20

кочо мучев

преди 11 години

Жена ти е по-мъж от теб г-н Президент....Добрата новина е,че от вас не зависи нищо,иначе щяхте да ни продадете в Диарбекир за някоя турска лира повече !!!

19

Х

преди 11 години

ИСЛЯМСКИЯТ ФУНДАМЕНТЪЛИЗИМ ,ЗАПОЧНА ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ. !!!

18

Анонимен

преди 11 години

а не не не, г-н Плевналиев. България твърдо НЕ подкрепя Турция за ЕС.

17

Анонимен

преди 11 години

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.....?Дори и 3-ната коалиция да беше на власт,..---щеше да е същото ,ще подкрепят Турция !И.Й.Костов пък вкара --ДПС ,в Бг-Парламент ....,от всякъде ----СЕЧЕНО!ПРОДАЖНИ ---Бг-ИНСТИТУЦИИ---23г.