41

Анонимен

преди 11 години

Извинявам се, за малко да получа iДиария от смях! Обаче много от вас не се замислят, че това може и да е маркетингова стратегия! С очите си видях като излезе Iphone 4. Къде ли не го натискахме и закривахме, но обхват си имаше!!! И все пак *** APLLE :D:D:D!!! Ще правят продукт на 208 $ и ще ми го продават на 649, а в същото време google си го продават с 10 $ печалба. Аре *** *** Iphone шматки!

40

6510

преди 11 години

3310 е супер телефон. Ама мойта 6510 си е направо върхът! Над 2000 ч разговори и още си я снихронизирам с ПЦто. Нокиа я я я я

39

xaxa

преди 11 години

От 10 години ползвам Nokia 3310.Не бих го сменил с такъв ***,като Iphone и пари да ми дават

38

Фен Голем

преди 11 години

Аз съм Фен Голем ама на Виндовс Фон 7.5. Не съм ползвал иФон и не мож' кажа как е там. ВФ си е ОК отвсекъде.

37

Alex

преди 11 години

днеска се рових да чета малко икономика и попаднах на едно много интересно понятие "стоков фетишизъм", което се изразява във това че потребителите виждали несъществуваща потребителска стойност в дадена стока и били склонни да платят за нея в пъти повече от реалната и пазарна стойност само и само да я притежават (К.Маркс, Капитала, 1867 г.) Да видим с феновете на коя марка можем да го свържем това определение ?

36

Анонимен

преди 11 години

Даже S Галаксито дето го взех на майка ми за 200 лв има по-добра навигация от ***-a :D

35

Анонимен

преди 11 години

tq emblemata im e sas defektna qbalka nagrizana vie iskate ustroistvoto da stava.

34

до 30

преди 11 години

Я па тоя. Що не го подложиш на краш тестове като Sonim Xp и токава говори за крашове.

33

прасчо

преди 11 години

Освен това Гошо от Почивка има песен за Бойко

32

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да бъде оплюван, реалноста е, че е тема на разговор 1 по цял свят и по всички медии, защо не някоя друга марка а именно айфон! Със сигурност и останалите марки смартфони имат куп бъгове и дефекти, но за тях няма статии под, които да се пишат оплюващи коментари. Това е малко, като лисицата и гроздето и още едно доказателство, колко е негативен българина и как винаги отбелязва само лошите страни. Успех на всички смешници!

31

прасчо

преди 11 години

Да зомбясваш заради една пластмаса...........аре мерси

30

до 25

преди 11 години

Нито лев не давам за нещо, което не струва и спира да бачка при 45 градуса. Тъй, че пре-ания си пак ти. Купи си два тамън ще се изклецаш два пъти. Отдавна казвам, че фенките на Айфоните и прочее са неосъзнати гейзера, ама това е друг въпрос.

29

--

преди 11 години

Гафът с навигацията не е толкова сериозен - решава се само с един ъпдейт.Хардуерните проблеми могат да бъдат сериозни, защото ако има някакъв дефект (подобен на този с антената) може да се наложи подмяна/ремонт на всички продадени милиони бройки.

28

Анонимен

преди 11 години

Аз знам какво означава Самсунг, в учебниците по психология, терминът се нарича: комплекс на ниското самочувствие в областта на високите технологии, на английски съкращението е Samsung :-))) или по нашенски: вечните догонващи които искат да са първи :-)

27

Анонимен

преди 11 години

стига с тоя айфон за *** ли ни вземате ??в близкия изток започва 3та световна война,а медиите занимават цял свят с някакъв умрял телефон !!колко прости хора има не е истина.

26

Анонимен

преди 11 години

Излязоха първите дроп тестове, iPhone 5 е железен, при всички варианти на изпускане освен че леко се олющи боята по ръба телефонът остана напокътнат, а екранът на GS3 се спраска на второто изтърване. Теста беше направен от сайта Android Authority и дори те накрая казаха "very impressive". Епъл отново удариха здраво корейците, а както се очаква да заведат иск за 3 млрд. долара, тъй като имат право на тройно обезщетение, поради умишлено нарушаване на патенти, за Самсунг става доста кофти.

25

Drug Ivan

преди 11 години

До Анонимен #26Абе не се хаби излишно - щом е с лепенка с ябълка просто няма как да не е най-най-най-доброто ;)

24

Анонимен

преди 11 години

като гледам масово хейтъри,масово яростна съпротива. Една камара ла*на се изсипват към iphone от коментарите ви. Което води до заключение,че маста мрази нещо,което няма,Ами аз не съм с iphone, с nexus съм,но бих си го купил.А защо ги комeнтирате изобщо, да не би защото гроздето е кисело,когато е на високо?

23

Анонимен

преди 11 години

Apple първи показаха iPhone през 2007 година а всички след това започнаха copy / paste

22

Анонимен

преди 11 години

Освен, че iPhone 5 е:- направен с най-висококачествени материали- изработен по най-луксозния начин- най-лек и удобен за носене и ползванетестовете показват, че iPhone 5 e най-бързия smartphone на пазара!Процесорът Apple A6, както и A4 и A5, са си изцяло разработки на Apple и само е възложен за производство на Samsung Semiconductor (както AMD и nVidia възлагат производството си на всички графични процесори и част от системните си процесори на TSMC).