113

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

124Прав си, оправдаха ги... - Гоцю Триперът и Красьо Черничкият още се разпореждаха в съдебната система...

112

Анонимен

преди 11 години

До СтранджатаНищо лично, приятелю, с уважение към симпатиите ти,но да ти кажа едно - интелигентният човек на черното не казва бяло и второто - твърдоглавието е качество на комунистите, вЕрвай ми. Тях с *** на ножа да ги режеш, не отстъпват.Та един съвет - твоят човек се е насрал здраво днес, от което земята няма да се завърти наопаки, ама ти що не вземеш поне временно да млъкнеш?Ставаш смешен, па ти прави каквото ти ражда главата, твоя си е.

111

Спонги

преди 11 години

Ужасно тъпо обръщение, много по-тъпо дори от "Здравейте циркаджии". Очевидно за да станеш член на това правителство първото условие е да си ***. Захилили се били здравната министърка ,ЦЦ и ДД. В същото време неграмотният и още по-*** от ББ, СТРАНДЖАТА продължава да нарича дете, абортиралия плод в Горна Оряховица. България няма да се опртави никога, ако идват на власт прости хора.

110

дУ 120

преди 11 години

Това е ,....ЕРОТИЧНО обръщение!

109

До СТРАНДЖА:

преди 11 години

Ей, ,! Сигурно когато е разраждал *** акушерът ще да е бил кьор кютук пиян и те е изпуснал върху кухата ти лейка поне десетина пъти, иначе няма логично обяснение за интелектуалната ти инсуфициенция. А онези ДОКТОРИ от Г.Оряховица май ги оправдаха, а?!

108

Олеле

преди 11 години

Да се чудиш как е завършил образованието си този :). Ако не е с връзки няма как. На този уникално селски неподправен изказ само подобно на него малцинство може да се смее. Въобще това правителство е напълно неграмотно, некомпетентно и най-лошото корумпирано в историята на България след 1878 година насам. То и тиквата е по умна от Бойко.

107

ебаси му простака

преди 11 години

Такава излагация,и този се дрогира

106

само в Бг

преди 11 години

Когато има ---ЗАВИСИМОСТ ,няма демокрация,а Бг е била ВИНАГИ зависима ,от Турция,от Германия ,от СССР,а сега,..... от САЩ!На каква ---ДЕМОКРАЦИЯ --,СЕ НАДЯВАМЕ...?

105

анонимен

преди 11 години

Оня Гошо *** от СДС той тоя беше уникален ама Тиквеника е токло *** че направо нямам думи !

104

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Най-големото зрелище било - да отнемеш кокал от ***... - достойно за научно популярен филм на Нешънъл джиографик...

103

Анонимен

преди 11 години

моля четете и между редовете и ще се хванете за главата като разберете колко сте наивни

102

мислещ

преди 11 години

Простотията на др.Борисов е несравнима.Дори Тато би се изчервил от възпитанието на шофьора си.А дуловската кукумявка и двамата *** с малоумния си смях са просто емблематични за герберастищината , като връх на простащината!

101

TOTO

преди 11 години

Простотията на този *** и целият му кабинет нямат граници!!Това са хора,без елементарна обща култура и много нисък морал!!!Това са прости хора без образование и фалшиви дипломи!!!България не заслужава да бъде управлявана от такива хора!!!Това е най-лошият кабинет след кабинета на Виденов!!!Това е срам за България!!!

100

Анонимен

преди 11 години

Мутрата и простака в колкото и лъскаво костюмче да ги обвиеш - избиват на чело!

99

sss

преди 11 години

Само Жоро-*** се доближава до простотията на Боко.Оня беше спал с пуловера в хотела защото не можал да спре климатика

98

и мен

преди 11 години

и мен лично, супер много ме е срам, че това е премиерът на родната ми страна! Познавам доста чужденци, добре че повечето от тях не говорят български... имам усещането, че аз лично постоянно се излагам като кифладжия, то изцепките му нямат край. Той си живее в стария мутренско-просташки свят... а подмазвачите му се радват на простотиите.

97

Що за хора са тия?

преди 11 години

От пост 98.Що за хора са тия, които на желанието ми да потъна в дън земята от срам, слагат пръстче надолу? ..Или:Думите на премиера видимо смутиха медиците, но предизвикаха радостен смях по лицата на здравния министър???????????Помогнете да намеря отговора!

96

Анонимен

преди 11 години

изкупувам карпузи и тикви без семки-10 ст/кг.Кольо Къра

95

Анонимен

преди 11 години

Той питал ли ме е дали може да награждава????? За своя предизборен пиар използва чужди пари.В случая НАШИТЕ.....По същия начин се притече на помощ и на берачите на малини в Швеция.Прочетох , че това струва на държавата 150 хиляди лева.Мислите ли, че тези БЕРАЧИ ще върнат парите???? НЕЕЕЕЕЕЕЕ, НО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ, СЪС СИГУРНОСТ.

94

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

А ония "доктори" от Горна Оряховица какви бяха... - по-лоши и от касапи - умъртвиха новороденото във фризера и се чудеха, че дълго издържало, а *** обвиниха министър Цветанов за заложеното СРС...Борисов може да си говори каквото пожелае... - така или иначие няма да стане добър за ***, които само ще се увъртат около "Дондуков" 1, но вътре никога повече няма да влязат...