126

Прийст

преди 12 години

Добро утро!

125

Кърджалиец

преди 12 години

Има време, ще дойде и вашия ред...

124

...

преди 12 години

3tata 6e e na4aloto na kraja za turcia.mnogo muskuli malko mozak.evreite pak izlezoxa po xitri mai?

123

dobrovoleca

преди 12 години

Utivam dobrovolec da se biq ne za makedoniq a za XRISTOVA VQRA .Moje da sam gqur no hte rezna pone 10 4almi i fesove.Otkoga se mila moq mainolo zora zazorila .....boi da pravqt za xristova vqra,za balgarsko ime.......

122

Анонимен

преди 12 години

Не вярвам бай Реджеп да е казал такива неща.Болен е човека и му приписват какви ли не глупости.

121

Baj Shile

преди 12 години

ПОДКРЕПЯМ! Турците нападат Македония, НАТО напада Турция, ние си прибираме Македония и Източна Тракия, сега турците са малко повечко там, ама ние с тях отдавна сме си на комшу и ще се спогодим някакси. Давай, Ердоганчо, давай!

120

турчин=нагъл

преди 12 години

В тълковния речник , срещу думата "турчин" ще намерите - нагъл , войнствен *** , неподлежащ на дресировка или облагородяване.

119

M

преди 12 години

Исказването е фалшиво, някакъв турски сайт го е афиширал

118

Анонимен

преди 12 години

"Ердоган смята за възможно разпадането на Македония "А после като чорбаджия на Бойко ще започне и разпадането на България.У нас предатели и чужди агенти с лопата да ги ринеш.

117

Анонимен

преди 12 години

Тъй като тука се споненава Кипър и САЩ и Русия, ето каква е истината.Бяха разсекретени данните за кипърската криза, още след 1990 г.Турция иска разрешение тогава от САЩ да нападне Кипър.САЩ казват, че не могат да попречат Турция да използва оръжието си, въпреки, че то се намира в бази на НАТО (на турска територия), но тъй като резервоарите с гориво са на НАТО, то САЩ забранява да се използва НАТО-вско гориво.Турция практически остава без армия.Зпочват бързи дипломатически совалки в търсене на така нужното гориво.Тези, които се отзовават на търсенето на Турция са СССР.Турция сключва с СССР споразумение за 10 годишно право на СССР да преминава през Босфора без проблеми.В замяна СССР продава на Турция гориво.След това медиите в СССР бяха първите, които заклеймиха империалистическото нашествие на Турция над суверенната държава Кипър.Това са задкулисите на политиката.Интереса клати феса.

116

Анонимен

преди 12 години

Те Турция се чепиха много и на Израел,обаче накрая млъкнаха нещо.

115

до 145

преди 12 години

Като Туй Чефото едно време в Русия през втората световна война имаше НКВД.. специалния отдел който се разправяше набързо с предатели като него.

114

ИХА

преди 12 години

До 138 - Ти като си такъв отворко защо пишеш на кирилица ?!!?! а смешнико ще викаш ''*** на дядо си и чича си" - ТУК ХОРАТА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ - аре плийз да бегаш на юг и да пишеш на латиница там, а?

113

v nave4erieto

преди 12 години

apophis 2029...otpred varvexa turcite a zad tex skriti evreite.tova be6e na4aloto na tretata...

112

!

преди 12 години

Това е доста добър начин Ердоган да затрие Турция.Тоя *** дава повод на доста други имащи интереси на балканите и най вече от слаба турция да си запретнат ръкавите :)Лошото е че всеки сценарий в тази посока би пролял много кръв..

111

Karabas

преди 12 години

TEKBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR

110

Анонимен

преди 12 години

Ии откога туркия и албания са бракя?!

109

Гогата

преди 12 години

Всичката *** трябва да бъде изгонена в Анадола.Какъв ЕС. за Турция и Албания??! Това са измислени държави,ако няма военнен режим в Турция,тя ще се разпадне на що годе евопейско мислещи хора,които са в богатите части на страната,а останалото са хуни.Албания също много са си повярвали,те са държава от 50 г.Не се ли сещат,че славянските държави около тях ще ги изнесат за 2 седмици??!

108

Александър

преди 12 години

Аз съм на страната на православните християни, въпреки, че имам упреци към една част от тях. Това е!

107

Анонимен

преди 12 години

Призовавам все-пак турските "патриоти" и българските "православни борци" по-малко глупости да пишат и да не си избиват комлексарщината от мании за величие/минало или сегашно/защото е вече противно да се четат а ясно е,че където има дим има огън!