114

Стефан

преди 12 години

Бойко спечели изборите и сега реши да бъде добър хирург. Две години можеше бавно и безболезнено да си лекува, а сега като опря ножа до кокъла..... Бойко не забравяй!След две години са истинките избори!

113

Анонимен

преди 12 години

До НИНЧЕТО ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ!

112

до 112

преди 12 години

Лошото е че Герберастите не са дори и Фашисти ! --Те са КОМУНИСТИ от най долните

111

Анонимен

преди 12 години

ДО 103 Чети бе момко!При сталин загинаха почти толкова евреи колкото и в концлагерите!Колкото до създаването на Израел СССР подкрепиха арабите!!!Недей да злословиш!СТАЛИН ПОГУБИ НАД 15 000 000 граждани на СССР като над 30%от тях бяха евреи!!!

110

ДО АЗ

преди 12 години

Ако ние имахме залежи от нефт, можехме да си определяме цената. След като купваме от международните борси, то ценета не се определя от нас. Я се разходи до Гърция да видиш цени на горивата!

109

Нина до 100

преди 12 години

Историята иска четене, зная, че вашия можда ви учи да биете книгите и така да ги карате сами да разказват, но това няма да се получи. Къде изчезна? Младата еврейка иска да се забавлява с ***, фашизоидни, гейбери.

108

Анонимен

преди 12 години

Леле, като чета коментарите тука излиза, че всичките червени гейчета само с влак пътуват. Ама влаковете празни. Не се ли научихте, че всеки път щом докопате властта, вкарвате държавата в криза. Я си спомнете 2009 преди изборите какво са си говорили серГейовите министри "държавата да мине на хляб и вода, за да има държава". И Кремиковци щяха да бутат държавата и накрая ги закриха и нищо не стана. Щом една фирма не може да печели, то тя фалира. Откъде накъде ще се наливат милиони?

107

хм

преди 12 години

до 94 - И кой да пътува вече с железниците - то народ не остана - населението вече е не повече от 4-5 милиона и благодарение на ниските заплати и пенсии и липсата на работеща икономика хората продължават да бягат по света а други бягат в отвъдното НЕ МОЖЕ САМО ОТ КУПИ - ПРОДАЙ ДА СЕ ЖИВЕЕ - като няма народ тук кой ще купува мършата и пластмасовите зеленчуци и плодове които се внасят от майната си Скоро и едрния бизнес ще започне да замира

106

Анонимен

преди 12 години

до 103 Ще ти кажа драги !Който има работа не стои само по форумите !Ако голяма част от постоянното присъствие в този форум вложат енергията си в нещо полезно със сигурност ще си бъдат много по полезни!

105

1

преди 12 години

До 83 - прав си, но кой е виновен за мърсотията по влаковете? Нали пътуващите, т. е. ние ги правим такива? От кого се оплакваме? Защо в къщите и апартаментите не правим така? Или влака е на някой, който е длъжен да чисти *** ни. Въпрос на култура и възпитание. ЖП-то не е виновно за простотиите на пътуващите.

104

Аз

преди 12 години

Ако знаете Златев откога драпа да закрие БДЖ ама не можа. Трябваше му куха тиква фискултурник и партийна секретарка и готово. Сега ще може да продава бензина и по 5лв. литъра ако щете ходете си пеша. Всички останали правителства имаха по един умен човек който ги спираше ама тук няма. До сега бяхме държавата с най-скъпо гориво според доходите от сега нататък пътуването ще е лукс за избрани.

103

До 100

преди 12 години

Прочети историята израелска. Защото евреите страдаха много време, с адски кръвопролития създадоха държавата, която се веднага бе атакувана от съседите, оцеляването в този критичен момент се дължи на ссср, А СЪЩО И САМАТА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ИЗРАЕЛ. Впрочем социалните преимущества бяха изразяни от гейб и останаха само репресивните и пропагандни методи.

102

Анонимен

преди 12 години

Гърците често преиграват с протестите си, но много може да научим от тях. Да се научим на солидарност. При тях, когато стачкуват едни, към тях от солидарност се присъединяват и други. Това е истински народ. А ние коментираме другите отстрани, сякаш утре няма да дойде и нашият ред. Тия 2500 души имат семейства, обикновено нямат друга професия и са обречени и те и децата им на мизерия. Аз съм солридарен с тях и ги подкрепям.

101

KOMUNE

преди 12 години

АЗ съм ***!Първа радост е за мене!*** ще бъда аз и *** ще си умра. А сега хак да ви е демократи миризливи!ГЕРБЕРЧЕТАТА се вмирисаха много скоро след купените избори.Бойко ще си пълни джобовете от комисионните и таксите за магистралите а народа дето му поверва ще плаща за това.

100

оая

преди 12 години

Като гледам по форумите едно80% от народа неискат герб.Е как тогава спечелиха бе.*** фалшивите избори са биле.Че то по тази логика дори и целия Български народ а гласува срещу тях те пак ще манипулерат изборите и ще си останат на власт.Това вече не е демокрация а и аз незнам кво е.Може би тоталитаризъм смесен със фашизъм и комунизъм взети заедно

99

ОХУ БОХУ

преди 12 години

Минаха изборите повярваха тъпите българи сега голям отзад ще ядат.Да подкрепим железничарите защото идва и нашия ред.Тия *** ще ни одерат кожата.

98

до 94

преди 12 години

А хората не ползват влаковете защото в 90% направленията времепътуването е 9 дена път с камили, *** на последния вагон се усеща в първия, зимата умираш от студ, лятото от жега, влаковете никога не тръгват или пристигат в удобно време, връзките се чакат много или се изпускат с малко.... И това може да се оправи лесно и евтино, но тъпите милиционери от ГЕРБ са на принципа няма влак-няма проблем! БДЖ е на загуба защото влаковете са празни, а не защото са много!

97

комунист форумец

преди 12 години

ДО НИНА ТИ ЛУДА ЛИ СИ ИЛИ ПРЕИНАЧАВАШ ИСТОРИЯТА КАКТО ИСКАШ!!!КАКВИ ЗАСЛУГИ НА СТАЛИН ЗА СЪЗДАВАНЕТО ТА ИЗРАЕЛ!!!КАКВИТО И НА ХИТЛЕР!!КОМУНИЗМА И ФАШИЗМА ИМАТ ЕДНАКВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ!!!А НА ТЕБ КОЙТО НЕ ТИ Е НЕУДОБЕН ВЕЧЕ Е ФАШИСТ!!!ХВАЩАЙ БДЖ И В СССР!!!

96

Нина до 97

преди 12 години

Този приом е много стар, преди време, през периода 39-44г се опитахте да закрепите фашизоидни правителства използвайки страха от комунизма, но изминаха повече от 70 години и отдавна не сте актуални. Правилно паметника на Борис бе премахнат от Тел Авив. Никой не харесва фашизоидите.

95

Shark

преди 12 години

до 88 Да, точно като в Гърция трябва да стане. Всеобща стачка и вън ГЕРБ-авите комунистически мекерета.