75

някой

преди 12 години

Е как така бе, нали току що обявиха, че бюджетът на МВР "случайно" излязъл по-голям от миналата година???

74

до 75

преди 12 години

За ко да ги спираме за пръв път някой прави нещо комунизма си отива другарю хващай се и работи като ти е малка заплатата кой те кара насила да стоиш.

73

Анонимен

преди 12 години

В България се падат най-много полицаи на глава от населението в сравнение с всички страни от Европа.Б.Б. и Цвък сигурно го знаят това.

72

жоро

преди 12 години

Щели да протестират ако не им дадат повече пари !Ало ВИЕ които бяхте на толкова протести на хората Ще протестирате за ПАРИ мислех ,че вие сте за справедливостта и работите за слава полза родо не за ПАРИ БИХТЕ протестиращи майки,деца и пенсионери понеже искаха повече пари СЕГА не ви лие срам ВИЕ да искате повече пари ВАС г-да кой ще набие !?

71

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

Числеността на МВР трябва да стане като тази на българската армия.По брой на полицаи/милиционери/ на 1000 души сме на едно от първите места в света.Търтеите трябва да се редуцират с 50-70 % Ние сме си милиционерска държава,факт.

70

Колонизатор

преди 12 години

Как хубавичко ни гъбаркат господата УПРАВЛЯВАЩИ, след еничерския бюджет, почват да пускат фишеци. Полицаи, ***, мюсюлмани, християни, банкери, длъжници, лихвари, съдии, лекари, учители - хубавичко ни разделят и оставят сами да се изяждаме. Хора погледнете децата си, имате семейства, това сме ние всичките "НАРОД". ДА СПРЕМ *** УПРАВЛЯВАЩИ (ДС),за един по ДОСТОЕН ЖИВОТ

69

Анонимен

преди 12 години

Полиция трябва да има ама да речем да не е 60 000 а 10 000 обаче всичките спец чентета и барети другото е лъжа само заплатаджии.

68

681

преди 12 години

"Полицаите без 20 заплати накуп при пенсия?"Полицаите без заплати докато не почнат да вършат някаква работа. Каквато и да е....

67

танасчо

преди 12 години

Това се казва благодарност за гласуващите за Боко милиционери :)

66

боби

преди 12 години

Имаше един много добър афиш в американски филм-"Гласувайте за нашия шериф,защото той друго не може да прави"

65

Асфалт

преди 12 години

Съобщение от радио Цецо, пардон, Ереван: "Снощи полицаи от Пирдоп, преоблечени като ***, са водили престрелка, и са били подгонени от ***, преоблечени като полицаи от Пирдоп."

64

Браво на Дянков

преди 12 години

Браво на Дянков. Той е първият, който посегна на тая светая светих....наш,та полиция. Която ни пази,подслушва, чете ни в Нета, охранява наркобосовете и наблюдава, когато се палят коли от тълпата / пр. в Катуница/. Досега как никой в тази държава не разбра,че докато носим този камък на шията от МВР и БНА...няма да има пари за социални нужди. Браво на Дянков!

63

до 61

преди 12 години

щото за разлика от куките сигурно дебелият ти *** е зад бюро и не те храни цяла държава :)

62

tikvataa

преди 12 години

Напред ***--нека докажем че Идиокрацията е пълна

61

Анонимен

преди 12 години

Аз пък искам да съм на държавна служба цял ден да не правя нищо и да вземам 2 бона заплата да си уредя де що имам лели вучовци чичовци баби деца де що има и тях на работа и шапка на тояга

60

спонсор на МВР

преди 12 години

Един народ не трябва да го е страх от неговото правителство. Едно правителство трябва да го е страх от неговия народ!

59

Анонимен

преди 12 години

Излишно е да седят толкова много по улиците и да не правят нищо освен да се заяждат с съвестните данъкоплатци които им изкарват заплатите !За 22 г не видях да хванат някои престъпник откраднал милиониВсички фараони си харчат парите в чужбина Песента на Веско Маринов е по скоро ирония и означава обратното не са запазили нищо от народното богатство .

58

Анонимен

преди 12 години

Странно, когато се пише за полицаи или ***, има едно такова еднакво недоволство?

57

Анонимен

преди 12 години

Щатът на полицията е чудовищно раздут.Германия, която се спряга за полицейска държава не си позволява такива разхищения.По пътищата има електронни полицаи-камери.Никъде няма да видиш полицейска кола, но при произшествие дофтастват като с магическа пръчка. За това пък заплащането им е добро и не са лишавани от ангеботите предполагащи професията им, свързана единствено и само със сигурността на гражданите. Германия е най-сигурната за живот в света, а немците спят спокойно.Обменете опит!

56

Лили

преди 12 години

И аз не съм доволна ,че не ми дават 20 заплати и че не мога да се пенсионирам на 45 години!!*** няма думата.