21

Аз

преди 12 години

Костов, ти си по-голяма *** и от МаЛтинчо. Нямаш никакво достойнство да се разграничиш от тиквите.Костов, плюя на теб и ме е срам от такива ***.

20

Анонимен

преди 12 години

ДСБ е 0,5% какво , той трябва си бие камшика от политиката при този резултат.

19

Иг.Радев

преди 12 години

Тази алчна мутра наяждане няма!!! Костов е Крадец номер-1 в България..........продаде я за 1 долар, изучи децата си в чужбина построи си палати и цял комплекс по морето, стана милиардер..... Костов е най-големият Български КРАДЕЦ на прехода, който трябва да е в затвора, а не да дава акъл! Костов може да бъде признат за реформатор само при условие че на криминалните престъпления им се вика реформи!!!

18

Дедка

преди 12 години

Ами то при положение, че зад Калфин и Ламбо стоят ***, само някой луд, *** или турчин би следвало да ги подкрепи.. уви обаче живеем в държава с доста голям брой надупени г*зове, така че няма да се учудя, ако все пак получат голям % накрая.. колкото и жалко да е това... много силно се надявам да не се случи!! Затова, млади, работещи българи, гласувайте!! Да не се оставяме в ръцете на най-гнусната част от населението!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Аз съм в дилема. Не удобрявам левия комунист, подкрепян от Доган Калфин, но не и подкрепям проглобалисткия кандидат на ГЕРБ. Какво да правя?

16

ооох,Божеее,

преди 12 години

...ела, и си пребери ---вересиите !"Сетила се Мара ,да се побара "!КостЕЕЕв,къде си тръгнал с 1%...?От 68%,та го докара 2011г,.....на 1%,...рекорд за Гинес!

15

сссс

преди 12 години

Браво на КОстов.......Просто следващите 10-15 години тая пасмина БСП не трябва да има никаъв шанс за какъвто и да е допир до властта...Хора осъзнайте се.......турчин ли пак ше ни избира президент ?Доган ако подкпрепи Калфин,то пак ще почне старата песен на нов глас,пак ще искат да им върнат услугата....ако по някакъв начин БСП се докопа до властта...Тоя филм го гледаме 10 години вече с ГОце...

14

ао

преди 12 години

Ама то нищо друго не ти остава, щото тиквата ви изяде дясното.

13

Разочарован

преди 12 години

Абе Костов нали беше против сегашното управление?! Нали всички бяха срещу сегашното пагубно управление. Какво стана?! Шубето е голям страх , а

12

Доко

преди 12 години

Мрачна душа, мрачни прогнози прави! Не се накраде тоя ***! Този на снимката е Мургавей Костов е най-големият български КРАДЕЦ на прехода!

11

Анонимен

преди 12 години

А кой беше Костов?

10

Анонимен

преди 12 години

Леле, след вчера на тоя въобще не трябва да му дават думата. Свтльо Витков постигна техните резултати. Страшно рамо за Плевнелиев. Защо дават думата на политически призраци?

9

Анонимен

преди 12 години

Малеее повръща ми се вече от тия индивиди!

8

Анонимен

преди 12 години

Г-н Костов, после да не ревете пак къде са хората от зимата на 96/97... И да не сте посмял да критикувате пак ГЕРБ!!!!!Вие сте скртитата подкрепа на Бойко!

7

Анонимен

преди 12 години

Защо гербавите не го плюят сега и да го наричат ***, както преди изборите?

6

баба костадина

преди 12 години

Костов в разцвета си------------------1. Покриване на престъпленията и компенсиране на заграбеното от кредитните милионери за сметка на данъкоплатците.2. Масова "приватизация"3. Покриване на Досиетата4. Лансиране на Филчев за главен прокурр5. Създаване на монопол на държавна здравна каса6. Продажба на Нефтохим на руснаци на стойност 10 пъти под пазарната,7. Продажба на БГА Балкан на еврейски мафиот срещу заплащане от страна на продавача8. Продажба на Кремиковци на ченге от ДС срещу 1 долар,9. Стопиране на приватизацията на БТК и Булгартабак /и пак добре, че иначе вж т. 6,7 и 8 /10. Аферата Фондация Демокрация - рекет върху нечистия бизнес, за да си работи необезпокоявано .11. Обръча от фирми "Олимп"12. Пазене на монопола на М-тел и Чорни върху мобилните телефони. Накрая се скараха за някакви проценти. 13. Аферата Булбанк14. Аферата ТЕЦ 1 и 3 на Марица изток

5

Анонимен

преди 12 години

Предпочитам калфин пред плевнелиев.

4

капитана на "Ти

преди 12 години

България потъва като Титаник, защото капитана на "Титаник" беше Иван Костов, който потопи мечтите на цели три поколения! Срива се Америка -Срива се и България. След като (Поп Кръстю- Мургавей Костов) продаде България преди години на "Масонският Бандит" Джордж Сорос и "Юдейската му клика", сами си правете изводите...!? Слугата на Дявола в България, е именно Мургавей Костов! Докторът на икономическите науки Иван Костов участвал в изготвянето на програма Ран-Ът, която провежда на практика чрез приватизацията, като от материални активи на България в началото на 1990г. около 133 млрд. щатски долара, които са изтъргувани в хазната влизат САМО 1.7 млрд. долара! Костов спазари Златни пясъци за себе си чрез своя ресторантьор Славчо Христов, който е финансирал РМД-то, което купува за 80.8 млн. долара чрез БРИБанк, която контролира. Спасителният кръг за Костов- Олимп придобива: Стопанска банка, военните предприятия Арсенал, Бета, Пима и Трема, Бороспорт, СИБанк, Пампорово АД. Костов осигурява приватизацията на фармацевтичните заводи в Дупница, Разград и Троян за зетя на Георги Атанасов- Петър Терзиев и за роднина на Петър Дюлгеров членове на ЦК на БКП и Политбюро на ЦК на БКП срещу комисионна от 5 млн. долара.По-късно тези заводи са продадени на външен инвеститор. Хората не знаят (или не помнят все едно) че първите си стъпки като министър-председател вие г-н Костов, направихте заедно с Красимир Стойчев в качеството му на негов съветник: президент на втората по мощ икономическа групировка в зората на прехода, първи собственик на Мобилтел и кредитен милионер, чието дело услужливо бе спряно от излъчения с Ваша протекция главен прокурор. Хората Не знаят, че Вие дадохте разрешение за продажбата на Мобилтел на Майкъл Чорни и пак Вие му дадохте лиценза, благодарение на който компанията бе продадена за 800 милиона долара. Не знаят степента и мащаба на Вашите отговорности относно срамни сделки като тези с БГА Балкан, Плама, Кремиковци и цял куп още такива. Не знаят причината за чудодейния просперитет на Славчо Христов и братя Джанкови, както и причините за пълната недосегаемост на контрабандисти от ранга на Самоковеца. Не знаят още много други неща а би трябвало да ги знаят, за да могат да поемат в пълна мяра отговорността за своя избор днес и за своето бъдеще утре. Г-н Костов, кой приватизира Нефтохим-Бургас и направи Лукойл монополист в България? Мургавей Костов е най-големият Български КРАДЕЦ на прехода,който трябва да е в затвора, а не да дава акъл! Костов може да бъде признат за реформатор само при условие че на криминалните престъпления им се вика реформи!!!

3

Син избирател

преди 12 години

Всички честни български граждани, особено ние, избирателите от десно-центристкия електорат сме задължени пределно да се мобилизираме и с гласа си на балотажа за президент да не допуснем Гоце и Доган да ни сюрпризират чрез Калфин с ТРЕТИ ГОЦЕВ ПРЕЗИДЕТНСКИ МАНДАТ ! При изкадруваната от Гоце ялова прокуратура и съдебна система това би ни довършило !

2

ДОРМУШ

преди 12 години

Ние пък от ДПС,сме за Калфин!А да видим сега!