104

Анонимен

преди 12 години

Do 93Гръмни се, бе гербераст!Яд ли те е, че ще ви изринем на 23-ти?И няма да те изринат бесепарите, запомни го това!!!

103

без спирка

преди 12 години

напротив,95-ти!! това са новите ударници и стахановци-те са за орден,за димитровска,пардон-за Боковска ,Седефчова,Сидерова или друга награда!! вземайте пример!!! Живков..тоя,оня..Боко не се спряха с лентичките-че тия ли да спрат?? нали вземат височайши пример и подражават?!

102

Анонимен

преди 12 години

98- ейй, големи сте *** - тоя Светльо *** е сигурно, че е аут, само дето по тоя начин разкъсват гласовете и мадамата Плевнелиев ще спечели, защо го правиш?

101

AHMET

преди 12 години

Другарят Ивайло Калфин винаги е бил много повратлив и оправен човек. Ако някой е забравил, ще припомня, че той е бил в консултантския бизнес, както пише в неговата биография в периода 1990-1994 и 1997-2000 г., като управител и старши съдружник в консултантски фирми. Този период сигурно си спомняте, че беше мътен и кървав и наля основите на първите милиони на мутрите и олигарсите. Добра закваска, нали ...

100

AHMET

преди 12 години

ДО 98..НАМАЖИ СИ КОМПЮТЪРА ..щОМ ПИшЕЕш ЗНАчИ ИМАш ПАРИ

99

Светльо

преди 12 години

И хайде вече тия платени драскачи от герберастията да вземат да спрат да цъкат минуси, става ли? Наясно съм с всички недемократични методи. Наясно съм как се правят тайни групички във Фейсбук, където хората си имат задачки в кои сайтове се цъкат минуси...

98

до 72

преди 12 години

ти нещо забравяш или май така ти изнася, защото иначе ще ки загубиш работодятелите, които ти плащат да пишеш, че именно плевенлиев е бил комсомолски секретар!!

97

Светльо

преди 12 години

Не мога да разбера защо ако не харесвам политиката на ГЕРБ, това ме прави комунист? Глупости на търкалета!... Не мога да разбера как да си намажа асфалта на филията, че да се наям... А и не само... кога Боко подкрепи науката и образованието в България? Никога! Слушах само две години за магистрали и метро... Писна ми вече...Ще гласувам за СВЕТЛЬО ВИТКОВ... Не харесвам нито ГЕРБ, нито БСП, нито другарката Пръмова...

96

AHMET

преди 12 години

АХМЕД ДОГАН определяше не само българското правителство, той определяше и бъдещето на българската нация. И той определи такова бъдеще, че повече от 20 години страната ни не може да излезе от блатото, в което той и избраните от него политически пионки съзнателно ни натикаха.

95

офталмолог

преди 12 години

90-ти,че те и от ГЕРБ-отгоре додолу-са кадри ТОЖЕ на БКП и ДКМС,бе..че даже има чистачи,сервитьори,шофьори,даскалици и ЛАИЦИ..че и пъдари,бре! все от котилцето са,обилно поръсени с БГ светената вода с марка "бай ***"!! :-)) заслепил си се че чак си ослепял от блясъците и лъскавините на иманетата им милионни! Не си за розови очила,а за черни-както подобава на слепец...

94

ДО dnes.bg

преди 12 години

Призоваваме администраторите и *** на този сайт да прекратят гласуването за избор на Президент. Просто в блогове и социални мрежи стотици потребители се подиграват с това гласуване и присмиват на сайта. Молим също така да запазите авторитета на този новинарски сайт и да прекратите гаврата с него. Привърженик на Плевнелиев е написал че за 4 часа е гласувал 2000 пъти,фен на Атака му отговаря че тази нощ няма да спи но ще гласува 5 000 пъти за Сидеров. Анкетата се опорочи зловещо ! За 6 дни откакто бе пуснато това гласуване са участвали уж над 350 000 човека,а това са половината от ползващите интернет в България. Хора във фейсбук дори коментират че са информирали изпълняващите мониторинг на сайтовете в България " сайтове ТОП 10" за невероятното уронване престижа на сайта.10-на привърженици на Герб и Атака гласуват денонощно и опорочават самата анкета и най- вече самия сайт.

93

darcas_real

преди 12 години

ГЕРБ - при нас тъпотията и лентичките никога не свършват!

92

уф 3

преди 12 години

айде мръсни бесепарчета, платежни списвачи!Пишете ми минуси да ви изброя колко сте!Да живееш като мижитурка е проблем, ама да си червен продажник е ТРАГЕДИЯ!

91

darcas_real

преди 12 години

9 млн евро на километър г-н Плевнелиев не е повод за гордост, при положение че нормално километър магистрала струва 1.5-2 млн евро. А тъпотията с отрязаните населени места от магистралата е върха на сладоледа. Да не говорим за стеснението, което прави километрични задръствания на входа на София - тъпотията и лентичките на това правителство никога не свършват.

90

измерил-премерил

преди 12 години

Мери,народе- с капкомера си мери и ..яж!:-) а ТЕ-със самосвала!:-)) Всичките хора -кандидати са на голЯЯЯм зор,в беда са-помогнете им и ги изберете всичките-ОЩЕ да загладят косъм и бузки!! :-)) Народе,не мисли лощо на другите ,а само на 1 кандидат -доброто!! не е христиЕнски!! Другари,дайте-да дадем!:-)) успех и лека нощ!:-))

89

уф 2

преди 12 години

Нямам търпение да минат изборите и да видя посърналите бесепарски физиономии.НЯМАМ ТЪРПЕНИЕЕЕЕЕЕ!!!!***, гадна крадлива ***- съсипахте ни държавата, изложихте ни пред европа, нищо не оставихте сле себе си, само разруха!

88

всичките в кюпа!:-)

преди 12 години

Всичкият български народ да избере всички кандидати,до последния чиляк и да настъпи един път завинаги 100% свобода,равенство,братство и... хляб за всички!!:-) ако ли не достига хлябът-и е само за тях,то народът пък да се мине на пасти! 2 млн.минаха на пасти по Европа и света,зле ли им е?! :-))))) защо българите в БГ не минават също на пасти а само глозгат там нещо си...с 135 евро мин.заплата и под."заплати" от десетилетия?!:-)Айде,че след седмичка се изнасям и аз пасти да ям по Бенелюкса!

87

уф

преди 12 години

ужасни са тези безработни бесепари!По цял ден *** във всякакви всевъзможни форуми. И на хората им става още по - противно от тях.Плевнелиев и Попова са си най- в час и знаят за какво се борят.

86

Светльо

преди 12 години

Не бих гласувал за Плевнелиев на първи тур. Не мога да гласувам за политика, с която не съм съгласен - строеж на магистрали и спортни зали, докато университети и научни лаборатории тънат в мизерия... Моето ново 20 е БЮЛЕТИНА НОМЕР 20 - Светослав Витков от ХИПОДИЛ!!!За балотажа, ако са двойка Плевнелиев-Кунева или Плевнелиев-Калфин - тогава може би ще гласувам за Плевнелиев. Но с най-голямото отвращение.

85

Анонимен

преди 12 години

Мистър "27-квадратова барака" по-добре да замълчи! Всички видяхме герберската законост! Незаконите сгради-палати станаха "незакони, ама узаконени", каквото и да значи това, а останалите къщерки аут:)))