75

Анонимен

преди 12 години

и този клоун ли се разболя?

74

AYYYYYYYYY

преди 12 години

И тоя ще го пуснат защото ще натопи саyчастиниците cи и трябва да останем без правителство,президен,парламент

73

ELANDE

преди 12 години

MVR PRAVINO POSTAPI ZA DA PREDOTVRATI PO TEJKI POSLEDICI...

72

ssh22

преди 12 години

Не искам да го съдят! Неща! Нашия съд е повърня. Искам да го освободят незабавно! Да го пуснат директно на централния площад .. с цялата си *** рода ... той народа ще го осъди както трябва!

71

Анонимен

преди 12 години

Той заплаши всички българи в ефир, пък сега го арестували по някаква жалба, по която после жалбоподателя ще се окаже че си е измислил ... А всички останали престъпления ...Боже, колко мъка има по този свят ...П.С. И аз съм в прединфарктно положение от всички *** - някой ще направи ли нещо.

70

до 30

преди 12 години

"Приятел" това, че не гордееш да си Българин, ми говори що за *** си.Хайде, *** си получи хонорара на касата на БТВ или в партийната централа на ГЕРБ ?!

69

galq

преди 12 години

Циркаджия...докога тоя мазен *** ще си разиграва цирковете.... Кой му го позволява това?

68

Анонимен

преди 12 години

предлага тройно по-голяма сума от тази в чантата и, ако си оттегли жалбата. Крадлата била от фамилията рашкови, сестра на жената на един от синовете му. Жената, интелигента представителка на стар пловдивски род с фамилна къща в центъра, отказва и адвоката я води на среща с дознателя от РПУ-то, където "случайно" е и наблюдаващата прокурорка, които в доста заплашителен тон и обясняват, че е по-добре да вземе парите и да си оттегли жалбата, защото не гарантират, че няма да и се случи нещо по-лошо,рашкови били много силни.... По-късно моя приятел се заинтересувал, кой кой е в тази история, оказва се, че прокурорката е съпруга на съдружника на този адвокат и имат обща кантора, а тези адвокати, бивши следователи и прокурори, обслужват персонално *** клан. Има ли смисъл от повече коментари и констатации, кой кого пази и срещу какво !?!

67

справедливост

преди 12 години

Само прединфарктно сьстояние ли? Я виж ти-докара цялата страна в инфарктна ситуация,стотици задържани деца заради него са в ареста,гази държава и закони 20 години,изнася *** и крадли в цяла Европа,уби 19 годишен българин,заради него и деянията му станахме за резил в света и получил лека сърдечна кризичка.Смърт на мръсника и семейството му,цялото имущество да бъде отнето в полза на държавата,вкл.затото,което е натоварил в колите си!

66

Анонимен

преди 12 години

Явно ни подготвят за "лошата" новина. Май ще има какво да се чуе ако този *** се разприказва. За много "естествената развръзка" ще е идеалното решение

65

АТАКА-БЪЛГАРИЯ

преди 12 години

ПРОДАЖНИЯТ СЪД ДАЛИ ЩЕ МУ ДАДЕ И ШЕСТ ГОДИНИ?ТОЙ Е ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА,А ТИЯ СЪДИИ СА МНОГО ДОЛНИ!ПРОДАЖНИЦИТЕ В ЗАТВОРА ,УБИЙЦИТЕ В ЗАТВОРА !ТАМ ВИ Е МЯСТОТО ,СЪДИИ!

64

Торквемада

преди 12 години

*** в страшни мъки, каквито е причинил на хората.И бенатовата *** вещица също. Вечно да горят в ада.

63

до 48

преди 12 години

Ами да скочат ама и тях щяхме да помелиме еничарю.

62

dewars

преди 12 години

az ne iskam da umira sega ciganina Ra6kov a da umre sled 10 godini gniene v zatvora

61

Анонимен

преди 12 години

Въпроса е-за всеки престъпник поотделно ли трябва да има протести, за да бъдат осъдени?

60

Azz

преди 12 години

някой гледа ли още изтърканото менторско "шоу" на Слави?

59

Анонимен

преди 12 години

Айдеееее,почна се с представлението. Някой да донесе пуканки и сядам да гледам поредния епизод на комедията "Правосъдие в България".

58

Анонимен

преди 12 години

Как работи схемата и кой и защо обслужва крадливата *** фамилия:Ще разкажа случай на който бях свидетел лично преди 7-8 години. Мой приятел и съгражданин от Пловдив ме потърси веднъж доста изнервен. Оказа се, че неговата възрастна майка, която познавам, е станала обект на опит за кражба при която случайни граждани са задържали извършителката и извикали полиция на която са я предали. Три дни по-късно при нея цъфва един от известните пловдивски адвокати / с луксозна кантора на главната/ и пре

57

Смях

преди 12 години

Повдигнати са му обвинения за закана за убийство. Заплахата е отправена към жител на село Катуница. Арестът на Рашков е по подадена жалба срещу него на 23 септември.-------------------------------------------МВР Пикчърс няма равна !!!!! Трябваха им цели ПЕТ дена за реакция :)))) Ако си бяха свършили работа на време нямаше да има жертви.....Затова оставката на Цвъки е задължителна !!!!!

56

Анонимен

преди 12 години

Oпашата ЛЪЖАААААААААААААААААААААААА!