153

Мислете с тиквите си

преди 13 години

*** от БСП и ГЕРБ скочиха по клавиатурите и се почнаха глупостите :)Четете статията и я обсъждайте. Какво невярно е казал Костов? Нищо !В момента, само Костов (добър или лош) казва истината за положението. Докато Боко става за смях с поученията си към страните от Еврозоната и дебилното си самочувствие, Костов ви предупреждава, че сте в голяма опастност. Но вие пак няма да го послушате и пак ще духате супата !!!

152

Анонимен

преди 13 години

до 147 направи сметка какво оставиха предишните 2 правителства и тогава обвиняваите ГЕРБ че имаше държавата между 3-4 милиарда задължения кам бизнеса който останаха ГЕРБ да плаща и после ги плиуйте но явно тва не е фактор за вас

151

хахаа

преди 13 години

Първо се продавали губещите предприятия-глупости.тази теза е грешна но е залегнала дълбоко в нас-когато купуваме домати от пазара,най отпред са хубави,но към продавача вече не са така добри. И какво се получава той Винаги продава лоши домати и прецаква купувача,но и себе си, защото ***.но ние си затваряме очите и всичко продължава...хубавите домати докато се продадат изгниват и сме обречени...

150

Анонимен

преди 13 години

много наглост, много нещо

149

капитан ПЕТКО

преди 13 години

Не ми се говори за предишни, след като сегашните са по некадърни от предишните, логиката ви е изкривена , няма теория един милиционер да бъде по - малко комунист от който и да било предишен. Престанете да се връщате в минало време , аз съм в сегашно не в минало. А за 2 години хората по другите държави градят имидж на интелигентност, а ние се задоволяваме със Полицейска политика- мене ме е срам че за две години ни върнаха в каменната ера.

148

ikavalov

преди 13 години

Съвършеното популистко изказване

147

Ванката

преди 13 години

"Бедните умират, богатите се спасяват" - рече Костов, докато си броеше милионите

146

Анонимен

преди 13 години

Костов е прав.

145

MURDOC

преди 13 години

Абе като се замисля 22 години едни и същи червени *** намазват ,а народа седи и чака огризки да му хвърлят. След 20 години децата ви и внуците ви ще са роби на банките ,митът 90% лична жилищна собственост ще го няма .Всички ще бачкат да не загубят жилищата си , а не за храната си ,на ще видите. Ще има финансов колапс ,но ще ни поддържат изкуствено от вън чрез заеми към страната .Тука ще се раждат и отглеждат "черните" работници на западна Европа .

144

акуд

преди 13 години

по скоро БЪЛГАРИЯ НЕ издържа теста. че те търпи още

143

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

От прекалена употреба, дори парламентарната трибуна се е прегърбила и заела формата на Костов...

142

136

преди 13 години

кака Пенка, От клуб на БСП ли пишеш :) :) :) Още се напикавате нощем като сънувате Костов и СДС. Още един мандат и нямаше да ви има. Нямаше да има и НДСВ и ГЕРБ.

141

до 139

преди 13 години

"Пожелавам му да бъде безработен през следващия мандат"И аз му пожелавам!Ама тук има едни разбирачи, дето казват че бил "най-добрия" икономист!Интересно ми е в такъв случай кой ще го вземе на работа като такъв?!Или всеки ще вика: "Най-добрият е, вземи го ти"

140

капитан ПЕТКО

преди 13 години

140 ; виж аз не живея в минало време, ако миналото е комунизъм сега какво е ?Нещата които сега се случват са по зле и от комунизма, не разбирам защо да се залъгвам и да продължавам да съм роб на комунизма под формата ГЕРБ.

139

Анонимен

преди 13 години

до 141 капитан ПЕТКО: защо предишното правителство не дигна заплатите когато имапе излишак а сега реветв като вдовича за мъж

138

Ууууу

преди 13 години

Костов,крадливо,мръсно псе! Гласувах за СДС на всички възможни избори до 1997г.Ти не просто разграби държавата,ти открадна и разруши най-ценното - нашите надежди за по-добър живот,нашата вяра,че нещо се променя,нашия ентусиазъм.Не искам да те кълна,Господ да те съди.

137

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

# 138Боко има специалист от Световната банка... - и много други, които са професионалисти, а не партийни функционери...

136

132, стига лъжи !

преди 13 години

132, Той това направи, бе умнико - продаваха се губещите предприятия, който държавата нямаше средства да поддържа ! БТК и Булгартабак не ги пипна. БТК го продаде онова нищожество Цар Плъх и направи 1 милиард печалба за сина си. Ама вие тикви сте зомбита и само едно повтаряте:"Костов е виновен !" За какво???? Че сте в ЕС и НАТО, а не 16-та република? За това ли?

135

Анонимен

преди 13 години

Аве другарю , Ти Българският избирател за *** ли го имаш ?Вярно е че във всяко село има по един - но останалите 99% нормални хора ще те изхвърлят завинаги от политиката !!!

134

капитан ПЕТКО

преди 13 години

докога ще се занимаваме с полицейщината и мизерията на един милиционер, та Бойко няма и ни най малка преценка за живота на хората в държавата която управлява, той неще и да чуе че има безработни и хора с 250лв. заплати, затова му безхаберие ли трябва да го харесва народа, народа се е ужасил от всички, а ГЕРБ го мразят защото е само приказки без действия, а лъжльото Борисов е за затвора...