40

Анонимен

преди 12 години

DA IM DADAT PO OSHTE EDNA KOLA NA DVAMKATA CHE KUPONA DA STANE PULEN MALKO E TOVA NO VINATA NE E V MOMCHETATA A V RODITELITE CHE OSHTE OT MALKI VSICHKO POZVOLIAVAT NA TAKIVA DECA I POSLE DECATA SE MISLIAT CHE SA VELIKI

39

Анонимен

преди 12 години

21 и 23 годишен с БМВ и Ауди... браво, браво! Поредните мутри тръгнали на дискотека. Или участващи в среднощи ралита. Жалко за невинните! Да почиват в мир!

38

kakaka

преди 12 години

докато не ограничат възраста за шофиране на по мощни коли в тази "прекрасна" държава няма да мирясат такива *** като тези. Като им наложат ограничение за кола до 65коня и с двигател не по-голям от 1.2 все си мисля че малко от малко ще е по - добре

37

crus

преди 12 години

тъжната статистика продължава.... на фона на дискусиите за младите шофьори ..... доколкото разбирам по скоро виновния е аудито 23 годишния тешкар ...раздавайте им книжките на 16 ....нелепа смърт за двама души ....

36

Анонимен

преди 12 години

Тия дни започна полемика в публичното пространство дали да не се дават свидетелства за правоуправление на 16 години. При тази инфантилна нация и на 40 ни е рано за книжки. Лека им пръст на хората. Днес бяха те, утре сме ние.

35

Анонимен

преди 12 години

Тези 21-23 годишни пикльовци се качили в по едно изпочупено ауди/бмв и се мислят за богове! И едното *** като го питат репортерите най-нагло се прави на негосегаемо - течало разследване, не можел да дава изявления! Гнусно!!! Жалко за хорицата на спирката!

34

Васката

преди 12 години

Да, били са на неподходящо място в неподходящо време - в България, 2011г. Отврат. Да почиват в мир.

33

Анонимен

преди 12 години

Само масови публични разстрели на площада пред Наредното събрание ще решат проблема.

32

ТИНА

преди 12 години

В ИТАЛИЯ МОТОРА ТИ ГО РЕЖАТ НА 2 И КРАЙ.ЕТО ТОВА СА МЕРКИ

31

бг

преди 12 години

Тия двечки мамини синченца е трябвало да ги хванат за вратленцата и в болницата.....да видят как агонизират и умират жертвите им, ...няма да го забравят никога...то бива младежи ама това е слободия, кой им купи возилата бе,ауди и баварец....сиромашки возила.....тия *** са се гонили...100%...10г. затвор и да забравят документ за правоуправление...докога само ще водим статистики и ще предлагаме мерки....

30

ми да

преди 12 години

До 2-Нормално е града да се разхождаш през лятото,това правят хората в нормалните държави.Разхождала съм се и в Прага,и в Атина в 1 часа през ноща,ако имам късмет ще осетя нощния град и другаде,без да съм наркоман или някой да го намера за странно.Младите се събират по площадите навсякъде,а не се друсат в чалготеките.Разбирасе там имат и полиция,и осветление,и транспорт-макат и по скъп и нарядко си се движи.

29

м

преди 12 години

А бе чудя се тези пикала няма ли да седнат най-после на лайнярските ***. Кой *** им е дал книжки на тези луди? А скапаното правителство обмисля да им дава правомощия на 16 години! Как може такова безобразие! Те, на 23 не могат, а какво остава на 16. Няма такава смешна история! Сега на дрисалата им се полага затвор и то минимум 20 години. Два човешки живота са погубени заради тях.

28

НЕЛ

преди 12 години

...А СЕГА ДАЙТЕ КНИЖКИ И НА 16 ГОДИШНИТЕ И ТОГАВА ВЕЧЕ ИЗЦЯЛО ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЕМ....

27

Hitler

преди 12 години

А горките милиционери - дришльовци и половина. паразитчета. Да почиват в мир хората а виновните *** в панделата доживот.

26

zar

преди 12 години

Kъде са били в случая Кат и мързеливите и корумпирани милиционерчета...нали затова им плащам заплата с мойте данъци-да спират и санкционират такива ***,като тоя с Аудито....или пак са чучнали били в некои храсти и се зобат на хранилката???!!!????

25

Анонимен

преди 12 години

Трябва голямо наказание за смърт и отнемане на книжката завинаги.

24

Анонимен

преди 12 години

ujas tezi gonki krai niamat s tez mladeji s hubavi koli do koga shte gi ostavat bez nadzor kade e KAT i MVR

23

Анонимен

преди 12 години

Тази нощ имаше гонка и по бул. "Ломско шосе". Не разбирам от коли ,но звука е като на състезателни коли ,много мощен. Нашата ошмулена полиция дето наказва честните си колеги поне да си върши работата нощем! Ако има патрулки няма да смеят да се състезават.

22

родител

преди 12 години

Гледах по БТВ за случилото се. Питат тъпия герберист от Бургас, а он минка. Николаев го бита какви мерки ще вземем , анзи "калпак" им вика ще го разгледаме. Ей некадърници отивайте се махайте се при крадците. Аман от *** герберисти.Само пляпане и перчене.

21

Фалконети

преди 12 години

Докато не се въведе конфискация на колите за превишена скорост, когато е двойна над разрешената така ще измираме. Не виждам обаче воля в ГЕРБ да направят нещо по въпроса. Тяхната воля се изчерпва с тормоза който водеха срещу полицая подал сигнала за даренията.