35

Анонимен

преди 12 години

Срещу Цветанов всеки вот е оправдан! Министър с интелект на заптие си е отврат за държавата!

34

Анонимен

преди 12 години

Do 26Много си ***, ще седни Цветелина да се занимава с мишки! Ай стига дезинформация!

33

Анонимен

преди 12 години

Костов е олицетворение на българският политик,нагъл ,безсрамен,....20 години този човечец си живее на гърба на народа...... срам за българсия политик

32

Жалка работа

преди 12 години

Явно се излъгах като гласувах за Костов.Ама ние българите по принцип сме си излъгани! За пореден път политиците се подиграват на България и българите, а ние гледаме като телета.

31

Анонимен

преди 12 години

Спомняте ли си каква "опозиция" бяха СДС на БСП?! И обратното. Смешна картинка. А сега всички заедно са се притеснили и са готови и на 69, комунисти и демократи, само и само да не могат да работят герб. Подозрително...

30

Валери

преди 12 години

За да твърдиш, че управлението на ГЕРБ е най-доброто вероятно ти плащат.Друга разумна причина не намирам.А, да може да си много глупав.

29

ами

преди 12 години

На мен са ми ясни всички "демократи"-сини червени бели-няма значение цвета никой не го е еня за народа,гледат да крадат колкото може повече и колкото може по-дълго!

28

Анонимен

преди 12 години

"БРЕХ ,НАГЛЕЦ !!! КОСТОВ , ДОГАН, СТАНИШЕВ КАВО МИЛИСЛИТЕ ГИ СЪБИРА ?БЪЛГАРИЯ ЛИ ? НЕ !!! СЪБИРА ГИ ДАЛАВЕРАТА И НАЗНАЧАВАНЕТО НА СВОИ ХОРА ЗА ДА МОГАТ ДА ЛАПКАТ !!! "19 Патоса ти е заразяващ, но имам един въпрос към теб.:Герб какво ги събира?

27

Анонимен

преди 12 години

Това е предателя на ЕНП

26

Анонимен

преди 12 години

обединение на сдс дсб бсп -това стряска съня на бойко.

25

Иван

преди 12 години

Цветанов бил успешен министър - това виц ли е ?. Та това е най мафиотското правителство в България,което стига до там да поръчва убийства.......Истинските килъри в момента са облечени с власт,това са истинските мутри и убийци..........Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?

24

Анонимен

преди 12 години

Онзи ден гледах него и Цветанов в дебат в Панорама. Жалка картинка. През цялото време говореше как ще подкрепи или създаде вот срещу Цветанов и му говореше клюки от жълтите вестници. Пре цялото време прекъсваше Цветанов и Бойко Василев, само и само да не отговори на въпросите към него. Доста странно се държа Командира. Такъв групов отпор от страна на опозицията не е имало никога до сега. Щом т.нар. "политически елит" е сдухан, значи се случва нещо хубаво за нас. Ние от тях не видяхме хубаво.

23

гаргамелист

преди 12 години

Ей,тоя много отмъстителен,бе!Цветанов му показа дребните хватки и тоя освирепя!Ситно дребно родно политиче!Що се занимаваш с политика бе,човек,ходи продавай гъби на Женския пазар!:)))

22

ТЪМНОСИН

преди 12 години

БРАВО!!!

21

Анонимен

преди 12 години

Костов е скрития коз на бсп срещу българите!

20

Ето новия морал

преди 12 години

България за първи път в своята история избра мутра за премиер - ЧЕСТИТО !Ето 1 статия от преди 14 год. когато половинката на мутрата - рекетъор не бе още милиардерка а само милионерка........ 1-ия милиард се натрупа когато мадридския крадец назначи кратуната за гл. секретар на МВР.......О каква гавра - престъпника,мутрата,рекетъора шеф на МВР. Ако не бе толкова трагично,би било комично......Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

19

Анонимен

преди 12 години

ТЪМНО ЧЕРВЕНИЯ КОСТОВ ЩЕ ПОДКРЕПИ БСП - отдавнашната му мечта

18

МИСЛЕЩ

преди 12 години

БРЕХ ,НАГЛЕЦ !!! КОСТОВ , ДОГАН, СТАНИШЕВ КАВО МИЛИСЛИТЕ ГИ СЪБИРА ?БЪЛГАРИЯ ЛИ ? НЕ !!! СЪБИРА ГИ ДАЛАВЕРАТА И НАЗНАЧАВАНЕТО НА СВОИ ХОРА ЗА ДА МОГАТ ДА ЛАПКАТ !!! ДА МОГАТ ДА СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ КАКТО СЕ ИЗРАЗИ СЪРАТНИКА ИМ ПО КРАДЕНЕ ДОГАН !!!И ТРИМАТА МЯСТОТО НЕ ИМ Е В ПАРЛАМЕНТА ,А ТРЯБВА ДА ОБЛЕКАТ РАИРАНИТЕ КОСТЮМИ !!!1

17

некрон

преди 12 години

Костов, ти си поредния алчен предател. БСП се превърна в ликвидацията на България, вместо в запазване на държавата и нас .Абе я се изяжте и като сте такива алчни непукисти, тая държава ще я разсипят. Но вината затова нека тежи на вашия гръб, а не на нас, дето гласувахме за всички вас! В крайна сметка, съжалявам че българин се родих сред предатели българи. Не си е струвало нито баба ми, нито дядо ми, нито да се мъча с вас и да си държа на народ и родина. вие обезсмисляте всеки миг това.

16

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ КРАДЛИВ ПЛЪХ,СЪСИПАЛ БЪЛГАРЯ ЗАЩО ДРЪЗВА ДА СЕ ОБАЖДА!СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗАСЛУЖАВА! ЖИВКОВ ДОБРЕ БЕШЕ ТРЪГНАЛ ДА СТРОИ КАПИТАЛИЗЪМА,БЕШЕ ОТИШЪЛ НА ПОСЕЩЕНИЕ В КИТАЙ ДА ЧЕРПИ ОПИТ ОТ ТЕХНАТА ПРЕУСПЯВАЩА СОЦКАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАЗАРО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИКОНОМИКА!А СЕГА СЕ КЕФЕТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ,НЕ ВИГЖДАМ ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!КРАДЦИ МРЪСНИ!