105

до рязания фес

преди 13 години

КараИбрахим хващай пътя за анадола фес вмирисан , България мрази *** *** като теб

104

Анонимен

преди 13 години

Най-добре да забранят политическият живот в България.Да намерят един жив наследник на Шишман и да го направят цар.Той вече да коли и беси, но за България.Писнаха ми и леви и десни и средни.Държавата загива.

103

До 94

преди 13 години

Атака имат и моя глас. А от Борисов ми писна с неговите изказвания в стил краля-слънце. Вчера пак каза,че трябвало да сме му благодарни,че се бил нагърбил да ни управлява и никой друг не би се наел... Айде сиктир бе,за една магистрала освен паметник да ти издигнем преживе!

102

Анонимен

преди 13 години

г-н *** , отговорете на въпроса или не знаете за какво служи чалмата на главата ви ?

101

до 89

преди 13 години

Ти ставаш за поет бе, ама си пий редовно всички хапчета не само синьото и жълтото.

100

AcOrP

преди 13 години

До 82А ти ако имаше мозък щеше да мислиш уви нямаш. Знаеш ли защо тези тримцата искат да излезат от Атака ? Защото се надяват ГЕРБ да разчита на тяхната подкрепа и другите независими и да се облажат финансово... Едно е да зависи управлението от цяла парламентарна група друго е да зависи от 3-4 човека.Фашисти били Волен бил луд и подобни глупости ми писна да слушам... Волен е неудобен, всички медии са платени и хранят ако наистина АТАКА имаха вина за баня баши то те щяха да бъдат арестувани...

99

Голям смях

преди 13 години

Хора въпрос на време е област да поиска автономия.Само и единствено така ще се оправим.Огромни капитали ще се влеят там.След като видят това и други области ще поискат автономия.От страх,че вече няма да има какво да командват,ще почнат да мислят за народа,не и преди това.Народа е смачкан няма да се дигне,те няма да спрат да крадът.Дълбоко съжалявам,но това е единствения вариант.Със сила не можем ги задържим,нищо не правят за да не го поискат хората.Нищо не е било собственност на някой-завинаги..

98

go6o det e-e lo6o

преди 13 години

do 55 ,bravo mnogo sum vpechatlen .oshte imalo razumni i misleshti hora.napulno spodeliam tova mnenie.oshte vednuzh moite admiracii

97

Schweizer

преди 13 години

90-ти а БСП и АБВ-то на Първан Ага? Списъкът би трябвало да е следният- БСП, ДПС, АТАКА, Яневата Чета(РЗС), Първановата Шайка(АБВ)

96

Анонимен

преди 13 години

терористии .. знаете ли какво проповядват в тая джамия сура 8:72-73 мюсулманите да влизатт в земикъдето исляма не доминира и да ги разоряват евреите и християните са неверници- убивайте ги - koran 9:30 измъчвайте и убивайте тези които вярват в писания различни от корана- koran 8:12 воювайте срещу неверниците, които живеят в съседство - koran 9:123 поробвайте и убивайте неверниците където и да ги срещнете - koran 2:191 и това в центъра на европеска София след 550 години клане в/у клане

95

Анонимен

преди 13 години

Боко Тиквата сам се натиска за предсрочни избори - кукловодите му от ДС така са му наредили.

94

Зрител

преди 13 години

Този филм вече сме го гледали с РЗС. Явно от Герб са показали на тия тримата разписките на Сидеров за платената подкрепа и то колко им трябва... :)

93

Анонимен

преди 13 години

Щом всички се обръщат срещу Сидеров,значи е натиснал някое болно място. Мислех да не гласувам вече,но на другите избори ще гласувам за Атака.

92

КараИбрахим

преди 13 години

В никакъв случай няма да позволим съвсем да се разпадне групата им.Атака трябва да има и да вдига гюрюлтия,за да плаши заблудените ни овчици,за да не се делят от стадото.Те ни правят силни.Атака е наш проект и ако се наложи,ще ги подкрепим тайно.

91

до 77

преди 13 години

Грешиш или си манипулатор ,назначен от БСП и ДПС.Аз съм гласувал за ГЕРБ,но ме излъгаха.Гласувах защото казаха ,че се борят да свалят ДПС и БСП от власт,а какво направиха ,завиха на майната си;-турците станаха нагли и предизвикателни.-Новините на турски не бяха премахнати.-Доган е на свобода и си развява коня ,а всъщност е престъпник и е за затвора.То цялата им шайка е престъпна и партията им ,незаконната също.Дадох вот на доверие на ГЕРБ,но съжалявам и сега ще гласувам вече за АТАКА.Това е

90

ДО 87

преди 13 години

А ти не виждаш ли че всички атаки на ДС са насочени истерично срещу ГЕРБ и целят дестабилизиране на страната?

89

Анонимен

преди 13 години

ДПС,ГЕРБ, АТАКА И РЗС СА ПРОЕКТИ НА ДС(БКП), НЕ ДАВАЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ.

88

X-atakist

преди 13 години

О Атака, на Волен Сидеров Бардака.О Жалки фашисти, на Волът Сидеров ***.О *** нацисти, на нашата Планета ***.

87

papay

преди 13 години

Шоуто продължава с пълна сила.Обичам я тая държава!!!

86

Анонимен

преди 13 години

84 - a ГЕРБ защо го пропускаш?