56

шефа

преди 13 години

Браво за коментара, аз като им казвам, че са ***, те си мислят, че ги лъжа. Българите мислят за ядене, мислят за пиене, за лентяйство. Мислят за това как да плюят, да завиждат на способните, затова сме толкова преебани - никога няма да се оправим.

55

CUITE ME

преди 13 години

RABOTIA V TARGOVIA NA EDRO BORSA CENITE SE VDIGAT OT VNOSITELITE KOITO SA PARTIINI FIRMI NA BSP

54

Анонимен

преди 13 години

Какъв бойкот бе Пилате. И Христос ли да бойкотираме.

53

darcas

преди 13 години

Трябва да "Бойко"тираме правителството!

52

Спонги

преди 13 години

Ха ха ха ха ха ха . "За Бога братя, не купувайте". Помните ли тази "великаЧ фраза на Премиера Д.Попов. Тогава, обаче можехме да си позволим повече, отколкото при това абсолютно некадърно управление на мутрата Борисов. Аз ще напиша: "За Бога братя и сестри, гласувайте само за умни и интелигентни политици".

51

Охранител

преди 13 години

А това...помните ли го: "Егати държавата, щом аз съм и Премиер?"Нищо по-различно...ами вземете направете нещо бе! Стига сте плакали и папкали, като *** след банкет, когато трябва да го ла**т... Нали това ви е работата да измислите действащи механизми за регулиране на тези процеси...?

50

Анонимен

преди 13 години

46По принцип всеки ден може да си ядеш каквото искаш:)

49

Търговеца до 38

преди 13 години

Простичко е драги. Би трябвало в курса да ви отбележат, че имаме стабилен обем реализирана продукция в държави с константно благосъстояние. Там където можеш да си направиш бизнес-план за 25 години /а големите вериги го правят и за 100 години/. Няма как в България да инвестираш 100 000 евро в съоръжения, хладилници, транспорт, патенти и лицензи и да чакаш 25 години за да ги възвърнеш. Та нали банките ще те погребат до тогава.

48

Анонимен

преди 13 години

Държавата рекетира бизнеса по възможни най-разнообразни начини. Явно тиквата търпи развитие за последните 15 години.

47

Анонимен

преди 13 години

Каква грижа за потребителя след като се оказа че Найденов лично е разрешил навремето вноса на 20-годишното ирландско месо!

46

АГНЕШКО

преди 13 години

ТОЯ ШМЕКЕР,ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ.СИГУРНО СЕ СТРАХУВА ЗА КОЖАТА СИ, СЛЕД КАТО СОБСТВЕНИТЕ МУ НАР.ПРЕДСТАВИТЕЛИ МУ ПОСТАВИХА СЛАБ 2. И СЕГА НИ АТАКУВА С ПОРЕДНИТЕ *** ИДЕИ.ДА НЕ ПОДЦЕНЯВА ХОРАТА-НЯКОИ НЕ СА ТОЛКОВА ***,КАТО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГЕРБ И ДА СПРЕ ДА ПРОЯВЯВА ЯЛОВА АКТИВНОСТ.

45

НА 40

преди 13 години

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ЖИВОТА СИ ЧУВАМ ,ЧЕ НА ВЕЛИК ДЕН ТРЯБВА ДА ЯМ ОВЦА,ЗА ГЕРГЬОВ ДЕН ЗНАМ ,АМА ЗАЩО НИ НАЛАГАТЕ ТАЗИ ГОДИН ДА ЯДЕМ ОВЦЕ НА ВЕЛИК ДЕН???САМО ТОВА СЕ КОМЕНТИРА.АЗ ОБИЧАМ СВИНСКО ОВЦЕТЕ МНОГО ВОНЯТ.ИСЛЯМИСТИТЕ ЯДАТ САМО ОВЧО И СЕ МАЖАТ С ОВЧА ЛОЙ СЛЕД БАНЯ...

44

Анонимен

преди 13 години

Не знам какъв *** трябва да си, за да си купиш агнешко на 15 лева. Или трябва да си милионер и да не те е.еСъберете се 5 човека и си купете цяло агне- по евтино ще ви излезе.

43

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ е прът в колелота на българската икономика !

42

Анонимен

преди 13 години

Найденов изпуши като Боко! Оня артист вчера за малко да м разплаче с неговата филия мас, този пък......с грижа за потребителя!

41

Анонимен

преди 13 години

Бойко-тиране - значи ли неуправляем и нескопосан хаос?

40

Анонимен

преди 13 години

НЕКА ДА НАПРАВИМ ЕДИН ЗАДРУЖЕН ЕКСПЕРИМЕНТ.НЕКА ТАЗИ ГОДИНА НИКОЙ НЕ КУПУВА АГНЕШКО !!!!ДА ОСТАВИМ ДА ИМ СЕ РАЗВАЛИ И ДА СЕ НАБУТАТ ТЕЗИ АЛЧНИ ТИПОВЕ !!!!Ще видите догодина каква ще е цената !

39

Анонимен

преди 13 години

В България цените не се определят от пазара!

38

Анонимен

преди 13 години

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ!!!Тази помните ли я??Д.Попов -премиер на Бг в ранните 90.ЗДРАВЕЙТЕ СМЕШНИЦИ!Къде ни докара герб??Ами там където може.В ранните мутренски години на хаос и кражби.

37

Хейтър

преди 13 години

Казаха ми я тази година, когато минах курс по конкурентно право. Една от темите беше маргин на печалба.Защо мислиш, че принципът "търсене-предлагане" го изключва? И според теб оправдавно ли е при повишено търсене на празниците да се повишява цената драстично, вместо да се залага на обем реализирана продукция?