53

Анонимен

преди 13 години

Каква е реалността: България е малка, отдалечена от цивилизацията страна с все още племенно-родови и родниско-шуро-баджан отношения. От всякъде лъха на корупция, връзкарство, дюнери, схеми, престъпност и урина. Заляти сме от простотия, ментета, мръсотия, прах, кал, чалга, ***, ***, найлонови торбички, улични кучета, ***, фасове, мутри с джипове и дупки. Управлявани сме от корумпирани, арогантни, алчни, крадливи и лъжливи елементи, които защитават само личните си, роднински и корпоративни интереси и не им пука изобщо за хората. Заобиколени сме от лош манталитет, безхаберие, простащина, завист, поквара и злоба. Живеем в страната на абсурдите, синоним на корупцията, беззаконието, престъпността и на свободно разхождащите се престъпници. На последно място сме по всичко, но на първо място по бандитлък, схеми, далавери и рекет и то държавен.......каква гордост.... Българи е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е най-лошото място за живеене, известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко, успяха да изперат парите си и с безумните си строежи унищожиха безценната ни пророда! В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, има все по-потискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или липса на култура! Така че ако сте по-млади бягайте! Но не хранете НИКАКВИ надежди, че България някога ще стане нормално място за живеене!

52

Chato

преди 13 години

Аз имам хубава и добре платена работа, много приятели. Не мога да се оплача и от женското внимание. Няма значение кой е на власт!

51

анонимен

преди 13 години

боко смешника с приятеля си продажника дянков да се махат.по-нищожно и безпомощно правителство не съм виждала

50

Анонимен

преди 13 години

На Боко му е през онази работа дали ще увеличат тока или не. Той престана да бъде премиер на България, когато българите чуха телефонния запис между него и Танов, в който Тиквата нареждаше да спрат проверката на Леденика.

49

Анонимен

преди 13 години

Тъкмо заглъхне топурдията от поредната простотия на ГЕРБ и почне друга. Ами аз им загубих дирята вече.

48

Анонимен

преди 13 години

НОВ МОРАЛ"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."

47

Анонимен

преди 13 години

Под купола на цирка.

46

Анонимен

преди 13 години

много се краде в тази държава

45

аз_скелета

преди 13 години

ако съм на трайков веднага хвърлям оставката!!!!

44

Анонимен

преди 13 години

Сега и Трайков да бъде уволнен, и Тиквата да го изгонят, цялото правителство си заминава с поне 10% комисионна от сделката за 11 млрд евро! 10% от 11 млрд евро, смятайте тарикати!

43

Анонимен

преди 13 години

И вълкът сит и агнето цяло. Поредната постановка на Борисов тип аз не съм виновен стана случайно.

42

Анонимен

преди 13 години

Споко, след три дена ще има друг скандал и този ще бъде забравен.

41

Анонимен

преди 13 години

утре при Барека ще ни разяснят всичко. нека още малко порепетират.

40

Анонимен

преди 13 години

Зад всичко това стои отново простатаТИКВА,незнам докога ще търпиме този *** да ни трие,толкова му станаха вече гафовете,че би било редно да се разкара веднага,банален и жалък е вече и не става за този пост,колкото пяри да си прави.

39

Анонимен

преди 13 години

Програма на цирк Балкански:17 март - Генералният директор на ЛУКойл Валентин Златев е присъствал на преговорите за Белене 1 април - На среща с Борисов, Цветанов и Дянков, Валентин Златев заплашва, че ще им подпали чергата!5 април - С подписа си за АЕЦ "Белене" шефът на НЕК е подкрепил руските интереси. 5 април, малко по-късно - Трайчо Трайков: Красимир Първанов надхвърли дадените му правомощия при преговорите за АЕЦ Белене Уволнявам го! 5 април Бойка още се гримира и учи реплики преди да излезе да пее на сцената.6 април - Подписаните документи за АЕЦ "Белене" са били съгласувани с вицепремиера Симеон Дянков... Това каза уволненият директор на НЕК Красимир Първанов.6 април, малко по-късно - Изпълнителният директор на НЕК Красимир Първанов не е уволнен по настояване на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков, заяви Борисов6 aприл, още по-късно - Борисов застана зад подписването на анекса, който задължава България да започне строителството на АЕ

38

Анонимен

преди 13 години

Поредния гаф на Б.Б. и неговата орда.

37

Анонимен

преди 13 години

Боко казваше: "АЗ платих...АЗ дадох...АЗ строя... АЗ, АЗ,АЗ," Къде си сега, ТИ , мерзавецо, къде са личните ти решения? Къде се премиерските ти отговорности? Измъкваш се така, както навремето си бягал от тепиха. СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ СИ ТИ, борисов, АЛЧЕН ЛИЦЕМЕРЕН КРАДЕЦ, КОЙТО УНИЩОЖАВА НАРОДА СИ.

36

Боко до 26 Ян Бибиян

преди 13 години

Ко рйечи?? Егати субординацията?! Такваз думичка няма във "Винету" и в пожарникарските устави!

35

СССРейчо

преди 13 години

ПРЕКТ за над 10 милиарда евро, заедно с инфраструктурата и ЛИХВИТЕ !!!! НОВ Външен дълг !!! От повече от година стана ясно, че Бойко Борисов е пазвантин по душа и поведение !!! Той не закача топ мафиотите от ДС, червените барони, ***, топ-мутрите и топ-трафикантите. На всичко отгоре беше ясно, че ГЕРБавата мафия ще защитава и ще прокара максимума от Съветски, ПУТИН-ски проекти !! Това, че за ДВЕ години ГЕРБ даде около 300 милиона евро наши пари за БЕЛЕНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 13 години

Недейте да плювате НДСВ, защото това беше предишната партия на Бойко. А още по-предишната беше БКП. Някой да не би да си помисли, че БКП има нещо общо с БСП. Не, няма такова нещо.