78

Анонимен

преди 13 години

Хубавото в ситуацията е, че Народът казва кой да е премиер, а не разни *** из форумите

77

Сития на гладния

преди 13 години

Едно е да си силен и имаш черен колан или пояс, друго е да затягаш колана. Това си е изпитание. И удар под пояса.

76

Анонимен

преди 13 години

Факт е, че младите българи бягат от страната и посредственосста на управлението на ГЕРБ. Не намират почва да се развиват тук, бизнеса умира, само на 48% от първокласниците, българският език им е майчин!Кво направи бе сине майчин?Защо младите не искат да живеят тук?

75

Анонимен

преди 13 години

Цецо Акцийката и Боко Магистралката ... ех Българийо !

74

отврат

преди 13 години

егати комунистическото сборище е тука... аз изчезвам, че ми се доповръща от толкова много лаещи ***

73

Анонимен

преди 13 години

"Господ да спре да праща.." , а да започне да прибира !

72

OKTNM

преди 13 години

А то цунами нямаше преди няколко години в Бали? Финансовата криза е от няколко месеца? Май още не е имало "ядрена експлозия" (ако става дума за ситуацията в Япония)? Г-н Борисов няма ли да спомене за близостта на луната до Земята също? А, забравих Либия, хмм... нека се замислим за 11 септември, Ирак, Афганистан... Добре че е Борисов, щот на мен лично НАЙ-МНОГО ми трябват ТРИ магистрали и ЕДНА спортна зала, неща които се правят отстрани а не са ВОДЕЩИ В МАНДАТА НА ЕДНО ЕВРОПЕЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО!

71

Анонимен

преди 13 години

Боко и вчера и днес не е рязал лентичка.

70

ами

преди 13 години

Сериозно се замислям-този човек нормален ли е?

69

Азъ

преди 13 години

Е чак сега ми присветна ,докато четях коментарите,на кого е кръстена българската паста за зъби и *** "Бочко"!:-)))))))))

68

Анонимен

преди 13 години

НИКОГА досега Блгария не имала по-некадърно, умствено импотентно и безгранично нагло правителство. И 100% никой от гласувалите за герб не е очаквал чак такива мизерии. Да стигнем дотук, че да искаме каквото и да е, само да не са тия нещастници. Вярно е, че няма алтернатива, но още по-вярно е, че никой не ни е закопавал ТОЛКОВА МНОГО.

67

ПРЕБРОЯВАНЕ НА ЗАЙЦИ

преди 13 години

Борисов прилича на Поп по време на пости- Дядо попе ,блажиш а - Не блажим бе силен съм.Серсеми неидни.Ще умирате всички аз съм Господ.Народа кучета го яли.Дреме ми за *** и животни.

66

До Спонги

преди 13 години

Ти въобще знаеш ли къде се намира залата и стъпвал ли си в нея та пишеш глупости.Край на първото събитие и щяло да има инциденти.Това ли успя да измисли плиткото ти мозъче.

65

Анонимен

преди 13 години

ще ше ли да има зала ако не бяха тия комунисти да я проектират и започнат,а ти отиде намали цената за сметка на един етаж по малко и без паркинг това направи тикво проста.

64

Анонимен

преди 13 години

Трудно е един ортодоксален комунист от ГЕРБ, да си признае, че управлението на "неговата" партия е пълен провал... То не, че тези същите комунисти, преди да преминат в ГЕРБ си признаваха.

63

Анонимен

преди 13 години

Премиер с такъв разнах България не познава в новата си история. Нормалните българи ще оценят това и на изборите някой пак ще гледа като наакан

62

Miren

преди 13 години

Бях на протеста. От В.Търново съм. На ул.Магистрална имаше стотици коли и граждани. Такава маса на хора не е имало на 1 място. П.П. ГЕРБ в нашия град организира контрапротест,от няколко дни по местните медии се приканваше населението в нашия град да участва в контрапротеста. Аз се включих в него,защото не заслужаваме да ни има като държава след като избрахме 1 мутра за премиер. Просто заслужаваме Боко да ни затрие окончателно,да ни ликвидира като нация както е тръгнало. ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,ПО ДОЛНА НАЦИЯ,ПОСЛУШНА И С РОБСКО МИСЛЕНЕ ЕДВА ЛИ ИМА НА СВЕТА. Затова се включих в контрапротеста организиран от ГЕРБ. Бяхме около 10-на коли,7,8 джипа предимно АУДИQ7,едно Мазерати и аз с опелчето. Хилядите хора от протества срещу нас бяха с лозунги " Оставка на крадливата хунта ГРОБ" ," Реалната цена на бензина и дизела е 1.60-65 лв." или " Крадци от ГРОБ намалете акциза"......А ние бяхме с лозунги на колите си " Само ГЕРБ,браво,не се подддавайте на натиск" или " Бойко, с теб сме ,направи горивата 7 до 10 лв. за литър,за да изчезне простолюдието от пътищата"....Чудех се как не тръгнаха срещу нас хилядите,може би познаха че колегите с джиповете са тези които източиха милиони от САПАРД,кредитни милионери,и 2-*** с десетки игрални зали и просто се уплашиха защото стотиците полицаи които пазеха движението разговаряха приятелски с колегите с джиповете до мен. Но за да бъда искрен очаквах че ще има поне стотина коли на контрапротеста а бяхме само десетина......гражданите се осъзнаха май,Българина излиза че не е чак такъв мазохист и недоумявам с какъв ум преди гласуваха за 1 мутра,бивш силов застраховател,изнудвач и на гърба на населението вече милиардер

61

Анонимен

преди 13 години

Най-смешно ще стане, ако посланикът Уорлик вземе да каже някаква съществена критика по адрес на управленците ни :) Хе тогава ще падне големия смях как гейберастките драскачи и него ще изкарат комунист

60

Анонимен

преди 13 години

Тази зала, за съжаление е само с един вход.Дори нашите да я въведат в експлоатация, Европа никога няма да даде лиценз за спортни мероприятия.Става единствено за тренировки на отбори - без публика.

59

Анонимен

преди 13 години

Наистина няма никакво значение, че ББ е бил член на БКП преди 10-ти ноември. Има значение обаче какво е правил, за да влезе в политиката. Да не мислиш, че отиде да пази бай Тошо, защото е изпитал жал към възрастния, отритнат човечец? Или се опитваше да се набута в голямата игра и да прилапа нещо - пари, контакти - от бившата (и настояща) "номенклатура"? Същото, което правеше после и с Крадлив Дедо? По това време България се опитваше да се промени в демократична държава, някакви партии правеха някакви избори... Какво правеше ББ - мешаше шапка с другите МУТРИ и се чудеше какъв келепир да намаже покрай БКП. Та тоя същия човек според теб е най-доброто за България?