38

Ако бях певец денонощно щях да пея оная на дълги Е ПА НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА".....И НАРОД ПОДОБЕН НЯМА........

37

до 28

преди 13 години

ти си ***. Как да не си усъвършенстваме уменията? Просто толкова са жалки всички с това: "ех, всичко правя само да имам работа". Човек трябва от самото си раждане да знае, че не бива да разчита на работата за да изкарва пари! Думата работа произлиза от думата "раб", което означава роб! Когато си търсите работа УВАЖАВАЙТЕ СЕБЕ СИ! Не бъдете роби! Бъдете личности и на работното си място! Само при такива условия ще се повиши жизения ни стандарт! Бъдете предпазливи в действията си и се уважавайте

36

.

преди 13 години

Ей, номер 28! Аз съм се развила достатъчно, дори може и да съм се развила повече и от теб, ама няма работа, братче! Звучиш като Мария-Антоанета в съвременен вариант. Не може всички да сме развити. Трябва да има и бачкатори и по-обикновени люде! Освен това в момента кризата засяга най-страшно точно развитите кадри, разбирай квалифицираните! Те затова точно те бягат навън де.

35

asen

преди 13 години

gord sam balgarin,nashi e badeshtetu tuka vie sti na iz4ezvani

34

www

преди 13 години

ние ще сме винаги на първо място само че отзат -напред

33

Анонимен

преди 13 години

Абе к'во толкова коментирате кога са следващите избори и т.н. К'во ще стане като дойдат изборите? Около 200 човека ще се завъртят в Парламента и вместо да седят отляво, ще седнат отдясно. Вместо 3ти ред - 7ми ред!Голяма работа, че идвали избори! Те муцуните са си едни и същи!

32

svetlio

преди 13 години

Аз предлагам на ЕС да гласува раздаването на по 10000Е на всеки българин,за да не усетим много кризата.

31

До 12

преди 13 години

Значи твърдиш,че няма по-умни от ГЕРБ в БГ.Аз не мисля така.

30

RAN UT

преди 13 години

ОСТАВЕТЕ БОЙКО НА МИРА -ТОЙ СИ ИМА ПАРИ -МОЖЕ ОЩЕ УТРЕ ДА СИ ХОДИ НА НЯКОЙ ОСТРОВ-ПОМИСЛЕТЕ КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ СЛЕД ИЗБОРИ-ДА СЕ НАЗНАЧАТ ХОРА ПОТ НАРОДА - А НЕ БСП ИЛИ ДРУГИ СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ ОТ ВЛАСТТА ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА ОПОЗИЦИЯ!ТОВА Е ПОВАЖНО-А БОКО ЦЕКО ДНЕС ГИ ИМА УТРЕ НЕ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ХОРАТА ТЕ СА ОТ ВЛАСТТА И ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДАЧИ!АМА *** НАРОД КАКВО ДА ОБЯСНЯВАМ!ТОТАЛНА СМЯНА НА ХОРАТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ!МОЖЕ ПО БЕДНИ И ПРОСТИ ДА УПРАВЛЯВАТ НО ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ ЧЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ!ЛЕВСКИ!!

29

asen

преди 13 години

v bakarena fabrika imam dva apartamenta ,i oshe idin v liulin .e zle lim sme togava,seki ima imot na selo ,ama nikoi ni mu sa gazi v kalta,znash otkade sa fashta motikata vaobshte be vishist

28

Някаф там

преди 13 години

Аз пък не съм забелязал, мислех, че е нормално да заделям вече 4 седмици, за да си купя тениската която си бях харесал за 24 лв. от битака....

27

До glavatar"И защо смяташ/ВЯРВАШ ЛИ/,че следващите избори ще са чак след 17/18 месеца?!АЗ МИСЛЯ ЩЕ СА ПОРАНО.И СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ТОЯ ПЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ СЛЕД ПЕЗМЕРНА ВСЕНАРОДНА ЛЮБОВ!!!

26

Анонимен

преди 13 години

Мизерия мори 90 процента от световното население! Капитализмът не води до нищо положително, разберете го! Искахте капитализъм - НА ВИ КАПИТАЛИЗЪМ! Лъгаха ви като овце, че Капитализъм = демокрация! Но прочетете в уикипедия какво означава "демокрация". Демокрация означава от гръцки "управление на народа". В момента почти целия свят се управлява в условията на глобализация от бизнес елитите, от банките... Помислете си кое е по-демократично...

25

Анонимен

преди 13 години

В България за 20 години се извървиха сумати крадци и това води д тоталната мизери. Преди хората имаха приблизително еднакво състояние и видиш ли сега Цветелинка с някакви супер пари се сдобила понеже е най-умната в банковото дело. Крадците са ясни и няма какво да набиват, че хората били завистливи към богатите. Те не са завистливи, а знаят как богаташите у нас са станали такива. Ето и сега частника се гаври с работниците си, но никой нищо не прави по този въпрос. Просто не им изнася.

24

Анонимен

преди 13 години

Всеки човек от раждането си получава някакви умения и започва да се изгражда като личност. Обикновенният българин не си изгражда уменията, впоследствие той не е много привлекателен на пазара на труда. Той самият не е научен да работи, да работи на ВИСОКИ ОБОРОТИ, да продължава да си изгражда уменията с цел по-добре да си продава труда. Свикнал е да се скатава, да се оплаква и мрънка, да гледа в чуждата паничка. Е с тия, последните умения се чудя КАК ОЩЕ НЕ Е УМРЯЛ ОТ ГЛАД?Учете и се развивайте!

23

Анонимен

преди 13 години

Аз смятам, че всички българи са доволни и задоволени! Щом няма протестиращи, значи всичко ни е ОК!Имаме най-евтините храни и горива, най-качественото здравеопазване и образование, най-модерната инфраструктура и най-високите заплати! :(Нали знаете кой народ има най-идиотско-потресаващата поговорка "Наведена главица сабя не я сече".....*** народ сме, ***!

22

sonia

преди 13 години

ima mnogo varianti ama ne im stiska na maminite mom4enca,v bg do 40 godini ne mogat sa otdeli ot polata na mama

21

.

преди 13 години

То хубаво че отчитат и наличието на хладилник, телевизор, кола и т.н., ама да вземат под внимание и преди колко години са закупени, защото моите са от преди 15, че и повече! Всичко останало от изброеното го гледам през крив макарон!

20

Анонимен

преди 13 години

Абе да слизам вчера от кораба, да съм живчял досега в Занзибар и да съм се запознал с 1-2 *** тукашни- да ми ги пробутвате тея статистики. Ама при положение ,че имам поне 200 човека познати и приятели и 90 процента от тях са супер зле , а другите са добре щото са в чужбина, просто няма кой да ви повярва. БОКО СКОРО ЩЕ СИ ЗАМИНЕШ ЖИВОТНО!

19

Бачо

преди 13 години

Докато търпим *** от ГЕРБ така ще е...Боко измекярина само за Цветелинка гледа да има