63

Анонимен

преди 13 години

да ама Бойко ни заблуди !!!!! да ходим да го сваляме крайно време ее работата отива да няма какво да се яде

62

Анонимен

преди 13 години

vie ste sku4ni, dokoga?ne vizdate li kakvo iskat horata po sveta i u nas.pokriv, hljab, semeistvo, i t.n.stiga s tezi glupavi ***, koj kakvo otkradnal i t.n.ako prenebregnete vikovete na bg'te deca utre te 6te vi zakopajat ako ne dnes tehnite roditeli.

61

Анонимен

преди 13 години

27 - А за герберовите *** нещо да кажеш:)))))))))) Или не можеш да направиш дисекция сам/а на себе си:)

60

Анонимен

преди 13 години

"Може да заблудите някои хора винаги и всички хора понякога, но не можете да заблудите всички хора по всяко време."Ейбрахам Линкълн

59

Анонимен

преди 13 години

Министър Цветан Цветанов е човек с вкус към изящното и ценител на дискретния лукс. И това се проявява не само в красивите му имоти, но също в подбора и поръчките на одеждите му. Министърът "превъртя Рубикона" на конфекцията и вече притежава една или повече ризи с бродиран на левия маншет монограм - "Tzv Tzv". ЗАСРАМИ СЕ БЕ ЦЕЦО ..... ТОВА Е ВЪРХА НА БЕЗОЧИЕТО

58

марти

преди 13 години

До 54Ами като не ти се работи за 1000 лева-не работи!!!Намери си някой пак да ти дава по 2000 лева!!!Или и затова пак са виновни Борисов и сие???

57

До 27

преди 13 години

Ти да не си чистачката на интернет пространтото? Метлата и хигиена. Ако не ти дадат заплата, няма до можеш да и платиш интернета и да цапаш.

56

Анонимен

преди 13 години

До 4"Няма по-безнадеждно поробени от тези, които погрешно смятат, че са свободни."Йохан Гьоте

55

Анонимен

преди 13 години

Чао ГЕРБ! Благодарим, че ви имаше! Поне разбрахме как изглеждат *** в България:)

54

Бойкова РБ

преди 13 години

ТЕМЕРУТ.

53

Анонимен

преди 13 години

незнам за твойта заплата ,ама моята беше 2000 сега работя за 1000 а всичко стана 3-но. данък само на въздуха няма . целия центъра в бургас е синя зона а няма една нормална улица. да не говорим за престъпността Цецо я изкорени

52

kkk

преди 13 години

на хората не им трябва изслушване,те вече разбраха грешката си и няма да я повторят тикви с тикви мръсни

51

Анонимен

преди 13 години

50 - Прави! Личи ти, че изпълваш със съдържание поста:)

50

До 28

преди 13 години

Днес много са статиите,на тема:" Кой ми *** в гащите!" и затова неуспяват навсякъде!:))))))

49

ДСБ и БСП

преди 13 години

По какво си приличат -- бетонни глави.Каквото и да се случи те не изменят на партията.Забелязал съм, че като личности и манталитет много си приличат.Нищо не може да промени вижданията и винаги са безгрешни.Добре че ги има тези две партии, та да може лесно да различаваме *** в България

48

Анонимен

преди 13 години

Сидеров? Дето бие жени?!:) Този ще ми е коректив и ще ме учи на морал:) Хайде моля! За наркоманите и алкохолиците става за такъв, но не и за нормалните хора:)

47

марти

преди 13 години

Искам да дам един джокер на *** тикви,които искат да знаят всичко за едни 150 000 лева!!!Кухари мамини,знаете ли в България колко хора в момента имат по 150 000 лева и нагоре???А знаете ли колко от тях реално са декларирали от къде са те???И дано след като получите отговора за 150 000-те лева на Цветанов да заживеете по-добре и да се почувствате по-европейци!!!И защо като сте толкова големи ербапи не са вдигнали още кукловодите на прехода и да сте вече на пътя,ами си седите на топло???

46

по бай Радой

преди 13 години

изпаднахме в мизерията надълбоко,ама много надълбоко и за всичко е виновен........Кадафи.първо разстрел,после реабилитация,това е ГРОБна демокрация.

45

Адолф Борисов

преди 13 години

Който не е с ГЕРБ е комунист! Който е против ГЕРБ е двама комунисти!

44

Анонимен

преди 13 години

"сега и Валентин Златев ще стане президент и всички щастливо ще си умрем от глад в родната страна. да са ни живи и здрави и Бойко и Цецо и Дянката и Фидосова и Цецка и всички овце гласували за тях"Много си прав! Спомняте ли си какъв охолен живот беше преди да дойде Боко Тиквата на власт? 20 години народа живее богато, а сега ни окрадоха за няма и две години. По времето на Станишев вземах 4 хиляди лева заплата, а сега бъхтам за 400. Долу ГЕРБ!