48

Мъдрия ПРЕМИЕР

преди 13 години

Някъде да има училище за премиери или за кметове?--------------------------------------------------------------------------------За такива училища не съм чувал, но пък съм чувал за университети различни от Симеоново и НСА който подготвят студентите си за политиката.....

47

Недоволен

преди 13 години

Г-н Борисов,от вино и сланина инфаркт няма да получим,но ако не е тази домашна сланинка и винцето и разни домашни трошии ние ще трябва да умрем от глад.Защо не отидеш в провинцията по селата да видиш как живее бедния народ .Пенсионер с малка мизерна пенсия как живее,парите не стигат нищо,а и младите нямат работа,повечето са по чужбина.Народа вече няма доверие в никой,защото всяко едно правителство мисли за влас и пари ,но не и за хората.И едвали не тези хора са виновни за всичко ,това искаш да к

46

Анонимен

преди 13 години

ЦвЦв: Ей в това чекмедже съм скрил твоето досие.ББ: Бравос, а така.

45

Патриот

преди 13 години

не от сланина и червено вино а от теб хората получават инфаркт тикво куха!

44

евала-а-а-а

преди 13 години

до 48евала е турска дума, то че сте си едно с дпс всеки го знае, *** не се излагайте чек толкова!

43

Патриот

преди 13 години

опааа...някой нещо реши да ми прави постановки

42

ДО 41

преди 13 години

ПОНЕ МЕ РАЗСМЯ МАЛКО,БРАВО.

41

евала

преди 13 години

ЕВАЛА БОйКОООО... Мачкай червената комунистическа ***.. УУУУУ.. долу бсп

40

Анонимен

преди 13 години

Бойко - доктор на науките! (всичките накуп)

39

опа

преди 13 години

все едно съм изпил половин кило шльокавица! "епа оно простите изказвания са само за ора като тебе, оти они за друго не стават, само да копат компирите и да одат да гласуват" така добре ли ти е 36-ти? не искам да ти се възпалява мозъчната клетка и да си биеш после жената.

38

Патриот

преди 13 години

незнам кой народ го обича ама не е и българския!

37

Анонимен

преди 13 години

Толкова *** на такова високо ниво, наистина не сме имали от времето на другаря Тодор Живков. Но като гледам на българина простотията и селските изпълнения му харесват. Може би защото са в гена му.

36

Мъдрия ПРЕМИЕР

преди 13 години

Сядаме с червеното вино и сланината, после - инфаркт!---------------------------------------------------------------------------------То Бокото бил гений бееее... Мале колко мъка има по този свят, ама като нашта няма никъде !!!!!

35

da izsyyhat rycete 2

преди 13 години

ako e myj ednoto mudo ako e *** i dvete ako masturbator da mu izsyhne klonkata s kaisiiteako e jena, kyv go diri tuka u foumo a ne ide na Orlov most da kotka sokolite s altynite, para trebe za benzin, cigari, bira i salam za jenata zad standa, ma be ouuu

34

Гошо Тъпото

преди 13 години

Профф.Вучков,ще се обажда на Бойко за да предложи...кандидат за президент.Имам чувството,че ще предложи себе си и съм убеден,че ако бъде избран,ще е по...добър от Гоце Първаноуглу;поне няма да прави задкулисни интригии мръсотии.

33

Анонимен

преди 13 години

Клоуни са всички журналисти, които му се подмазват.Само Явор Дачков не.

32

ДО 30

преди 13 години

МНОООООООООООООГО СИ ПРАВ.

31

герб пауър :)

преди 13 години

бат бойко е простоват човек.. това му е хубавото. Това не значи, че глупав. Айде няма смисъл тия със сложните изказвания като гоце.. да ни заблуждават повече.. не мерси.. Ще си гласувам за герб.

30

HeyJude

преди 13 години

Разбира се, че вредни са храненето и червеното вино! Не е вредно това, че няма никаква профилактика. Не е вредно това, че като идеш на лекар ти казват да идеш след месец за изследвания, пък ако се влошиш - така е било писано. Не е вредно това, че не се отпускат лекарства. Не е вредно това, че хората нямат пари за сметките си, а камо ли за здравословен живот. Само от червеното вино ще да е!

29

до кулио

преди 13 години

това само за месец декември, в сравнение със същия период на 2009р но кой да се вслуша в стъкмистиката... това, че слънцето "го даваха по телевизора" не означава, че трябва да се изпада в екстаз и да си скубете косите. спокойно. няма да ви има като организация след изборите.