43

Анонимен

преди 13 години

Цялата работа е ,че обществото трябва постоянно да се настройва срещу лекарите с евтини и гнусно манипулирани истории.Лекарите започнаха масово да стачкуват и този път имаха доста широка подкрепа от обществото,защото именно пациента страда най-много от идиотиите на здравната каса-няма направления,делегирани бюджети за болниците-болните се връщат поради изчерпани лимити,закриват се болници и отделения,скъпи лекарства и т.н."Разделяй и владей",а дали е вярно и кой колко разбира-това е друг въпрос.

42

1

преди 13 години

Ако за някой от вас да държиш живо същество в ръцете си и да го мушнеш в камера е нормално,то за мен вие сте ненормални. Ако номера на тези лекарчета да се припише убийство и са им дадени пари,за да си признаят всенародно,че са убийци,а всъщност целта е да се побърка отново общественото мнение и още повече да не се поддържат протестите на медиците-за мен това е манипулация от страната на властимащите;ако е поредна пушилка-за мен това е опит за отвличане на внимание от други проблеми в държавата

41

невена

преди 13 години

за мен лекарите са престъпници и то жестоки..само Господ може да отнеме човешкия живот!тая професия изисква и да си човек и да обичаш хората!като не искаш да я работиш просто не го прави...

40

tctc

преди 13 години

Но това се случва и с желани деца на пълнолетни родители, това се случва в много болници и отделения, така постъпват болшинството лекари. Този случай гръмна, а има още десетки, за които никой не знае, а лекарите си "работят" необезпокоявани и постоянно реват за пари...Обществото ни е ниско образовано, тийнейджърите нямам никаква сексуална култура...И какво тогава, това ли е решението - да затворим продукта на незнанието в хладилната камера или да го удавим в кофа вода..!

39

жена

преди 13 години

Абе вие луди ли сте? Може ли 500 грамово "бебе" да оживее? Че то няма никакви оформени органи! Това го пише в анатомията за 7 клас! Едно коте тежи повече, това е 1 пържола! Цялата работа е за отвличане на вниманието на хората от мизерията и безпаричието. И поредният провал на Цвъцко! Ако съм на мястото на Борисов, ще го сменя незабавно, след толкова издънки. Нека сестрата на Борисов, която е много добър и уважаван лекар - неонатолог, се изкаже по въпроса може ли 5 месечен зародиш да оживее!

38

до раята

преди 13 години

Поредния поръчков скандал! Тая рая толкова е затъпяла, че толкова лесно се манипулира от *** мутри. Аз не съм гинеколог, но се поинтересувайте малко какво точно представлява един 5 месечен ембрион. После се замислете кой и какви ползи има от целия тоя скалъпен сценарий. Ако не си защитавате лекарите, а и въобще никой друг извън ограниченото си съществуване, по-добре си хващайте първия самолет, че така едва ли ще имате повече шанс от един 5 месечен ембрион.

37

+-

преди 13 години

ако докторите са виновни, затворете ги и им забранете да практикуват, но наистина нямаме нужда от ПР акции

36

аман

преди 13 години

Защо "като" убийци?!Те СА убийци!!!И ще продължават така докато има кой да извърта очевидните неща!

35

Gogo

преди 13 години

Мисли на глас :Ако на улицата се стреля дали минаващият ушев трябва да се намеси ???Ако докато слушат нечий телефон става убийство в момента дали трябва да остане глух ???ДАЛИ УШЕВ Е МАСТРУБИРАЛ НА ТЕФОННАТА СЛУШАЛКА ДОКАТО БЕБЕТО Е БИЛО ВЪВ ФРИЗЕРА ?????

34

Анонимен

преди 13 години

Откъде дойде тоя обществен натиск, след като всичко е станало на тъмно, а!?

33

domus

преди 13 години

"Кой и защо би затворил живо бебе в хладилна камера?" - това може да го направи само ***"Защо тези лекари трябваше да бъдат задържани за 72 часа, като че ли са някакви убийци?" - защото са убиициМогло ли е тези хора да бъдат извикани с документи, където да им бъдат предявени обвиненията, или трябваше да нахлуват БОП-аджии посред бял ден с оръжие, сякаш става дума за организирана въоръжена престъпна група" - Отношението към убииците трябва да бъде още по жестоко.

32

Анонимен

преди 13 години

Поредната ПР акция! Ако тези лекари не се бяха вдигнали на протест никой никога няма да разбере за случая. Не е човешко ако са го сторили, но човешко ли е това дете да бъде изоставено, да остане недъгаво и после да реват по телевизията за СМС-и??? Смятам че човек трябва да подбира какво ражда, иначе държавата се напълни с ***!!!

31

Атака

преди 13 години

Аз ао съм няма да забременявам непълнолетен и няма да се държа с него акто с колбас и да казвам, че не го искам!!! Ясно ли е, те самите родители не го искат! Не оправдавам лекарите, но искам някой да обърне внимание и на тез *** дето се държат точно като със салам със СОБСТВЕНОТО си дете и после искат ние да им го гледаме!Крайно време е на това да се обърне внимание!

30

Amenhotep

преди 13 години

И защо в хладилника? Можеха да дадат мъартвородения ембрион за СТВОЛОВИ КЛЕТКИ, така поне щяха да могат да спасят живота на други хора! п.п.Интересно ми е от кога Цецо - физкултурника стана компетентен по акушер-гинекология?

29

тцтц

преди 13 години

Темата се измести - сега всеки говори за това, че са подслушвани телефоните на банда некадърни лекари, положили клетва, която не спазват. Нямаме нужда от такива, да емигрират и то по-бързо, и следа да не оставят от себе си.Да се замислим над това какво се случва в болниците..това може да се случи на всеки и аз лично ако съм потърпевша не показно и с белезници, ами с брадва бих влязла в отделението.Настръхвах като четях за разговорите и това е е динствената възможност да стане ясно какво точно се е случило. Иначе се защиатват един друг и точно поради тази причина няма ние дин осъден лекар в Бълагрия, а пострадали бол.

28

sd

преди 13 години

g

27

генчо

преди 13 години

Ако лекарите са виновни, трябва да има процес и след това присъда. По този въпрос спор няма. Не може обаче милиционерите да действат като слон в стъкларски магазин. Трябва професионален подход, а не да се правят шоупрограми за народонаселението. Какво печелим като държава от насъскването на хората срещу определени гилдии? Нищо. Нали утре като нещо ни заболи пак ще опрем до точно тези "лекари-убийци". Но какво да се прави, явно народът иска зрелища и ги получава...

26

Атака

преди 13 години

Иначе сега много хора ревнаха за това убийство, ама никой не се сеща да каже за убийството на неродените деца, нещо което бе за сметка на забогатяването на разни личности!!!!!Защото само *** се раждат, а свястните хора едва гледат о 1 дете!

25

edin balgarin

преди 13 години

be nqma zna4enie dali e balgar4e ili ot plemenata drugiden moje da e tvoito moito te sa go zamrazili kato kolbas ili sa bili nadrusani ili piqni po skoro nadrusani imat baq material v bolnicata ""kvo da pravq da go davq v kofa li ne 6te da mre""tova ne e normalno 4ove6ko povedenie samo za misalta za tova ne6to trqbva da go slojat na el.stol vob6te 4e mu e minalo prez akala hipokratovata kletva mamata i ebaha smart za lekarite po nai boleznen na4in i na bebeto ne mu e bilo lesno da umre gorkoto

24

Аз

преди 13 години

Убийствен пъзел 8