60

Росен

преди 13 години

Подписи много лесно се събират. Достатъчно е да имаш ЕГН-тата на 600 000 души и две секретарки цял ден да подписват. След това никой не може да докаже, че подписите са фалшиви..

59

Б.Б.

преди 13 години

Явно много гейове има в Гейб,такава завист към Янето с друго не може да се обясни!

58

кабел

преди 13 години

Ред? Законност? Справедливост?Шнура ми Янко!

57

Плюшкин

преди 13 години

Това май е отговора на РЗС, задето се изкараха някои стари неща на бивши играчи в политиката, пред камерата? Добре, че съм си изпил вече кафето, че както винаги ме изненандваш с такива ходове, като нищо ще си купувам нова клавитура? Когато се появиш, ти променяш политиката на целият свят.

56

Олеле!

преди 13 години

"Янев даде възможност 20 години на върха на държавата да бъдат олигарси"?!?! Това е написано по-горе в статията! Янето си мисли, че през последните 20 години то е решавало кой да управлява държавата! Кога ти се присъни това бе, Яне?! Когато седеше под къпина - да си баеш на месечина, на някоя поляна край с.Малък Цалим ли?Или това ти го съобщи някой глас от Космоса? Или ти го внушиха онези, които пишат компроматите, които ти четеш сричайки? Бедна, бедна Българийо!И този се изживява като политик!

55

Анонимен

преди 13 години

Яне срам си за хомо общноста в България

54

sedesar

преди 13 години

До 43/коце лоса-като те чета смешнико, май и ти си носил червената връзка по пътя към комунизъма-идиотизъма. Че то гербавите сте само комунисти и милиционери. Явно си зле с аритметиката

53

Анонимен

преди 13 години

600 000 подписа по 2 лева на *** са 1,2 милиона лева... ГМО-то Яне явно е взел доста парички от партята родилка!

52

D.Tomov

преди 13 години

За мое съжаление, господин Янев Интерпретира своеволно подписите на някои от подписалите се. Аз лично се разписах за намаляване броя на народните представители и разходите за тяхната издръжка, а не за спиране управлението на ГЕРБ. Явно РЗС и господин Яне Янев подвеждат хората с някаква идея, а след това към нея добавят още ред други измислици.Гадно подвеждане.

51

Плюшкин

преди 13 години

Яне, съгласен съм да се свали ГЕРБ. Но аз ще стана министър, а после ще взема Бойко и други, които преценя, че мога да им имам доверие, като зам. министри. Но ти няма да си в нито едно учреждение, повярвай! Е, за портиер също не бих те назначил, щото си много гъвкав и ще пускаш кой ли не? но, за личен шофьор бих те грабна веднага - пъргав си в политиката като *** и няма да имаш проблеми в задръстванията. Ако свалиш ГЕРБ, кажи кой предлагаш? Себе си ли?

50

Анонимен

преди 13 години

Пролетта на 2020г. може би имаш предвид? :)

49

Анонимен

преди 13 години

Не си убеден, а силно заблуден :)***

48

един от всички: до 4

преди 13 години

Напротив, факта, че точно при ГЕРБ има такава подписка за референдум показва колко са демократични. Я кажи нещастнико анонимен кога, през тези 20 години се е случвало такова демократично нещо. Друг е въпроса, че подписката е ***, подвеждаща и е като телефонен измамник, който ти съобщава, че баба ти е болна, а после виждаш, че си се прецакал. От ГЕРБ по-демократични няма!!!

47

sofeto

преди 13 години

Яне Пинокиовски съвсем започна да избохавява като единствен си вярва на басните дето ги разправя. Май е започнал да живее сам с орлите!!!

46

San

преди 13 години

Прав е Яне, комунист кожата мени си-но нрава-никога. Просто от милиционер трудно се става икономист

45

снимката! :)))

преди 13 години

Вижте само каква чупка в китката е направил Яне! :)Един жест казва повече от хиляда думи! :)

44

Diko

преди 13 години

Герберите били десни. Че то при тях освен комунисти и бивши милиционери други има ли. Дори Станишев, Доган и симеон не са били комунисти-факт

43

botsos

преди 13 години

Само не можах да разбера, кой му каза на тоя ***, че е политик?! Той и за *** за зеле не става (те трябва да са твърди, а тоя *** не е), а взел да филосовства! Да покаже списъците, подписите и да видим от къде са се взели толкова хора. Сега остава само да каже, че всички те са събрани само от София и ще припадна...

42

до невярвящ

преди 13 години

АМИ НАЛИ ЗНАЕШ ,ЧЕ СОФИЯНЦИ НА ВСИЧКИ НЕСОФИЯНЦИ ВИКАМЕ СЕЛЯНИ ,ТА И ТИ ...!!! ТРЯБВАЛО Е ДА ДОЙДЕШ В СОФИЯ -ТУК подписката Я ИМАШЕ НА 100 МЕСТА ....И ХОРАТА СЕ ПОДПИСВАХА... !!! ДРУГИЯ ПЪТ ,КАТО ИМА ПОДПИСКА ЕЛА У ГРАДО -ДА СЕ ПОДПИШЕШ ,ТА ДА НЕ ДРЪНКАШ ...

41

Коце лоса

преди 13 години

ОООО неразумнии КОМУНИСТИ, да ви *** отзад!!! Точно толкова сте 600 000, вие вашите деца , а сега и вашите внуци ограбват милата родина!!! Как ще искате ГЕРБ да ви управлява като сега за вас няма!!! А И АКО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД МУ Е ОСТАНАЛА И КАПЧИЦА АКЪЛ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА И ДА ИМА!!!!