28

MEAN

преди 13 години

върха на простотията .... тея Глупаво Едономислие, Респект към Бойко (ГЕРБ) няма ли да си ходят вече ?

27

тираджия

преди 13 години

"Ганьовски закони"

26

гебериците

преди 13 години

Закона е супер така ще намалее и лошия матерял ,бабки и дедовци ще хвърчат през покрива на колата когато си с 200 ,клошарите с количките ще окрасяват рол бара ми хахахахахахха

25

Анонимен

преди 13 години

Супер, веднага мятам сликовете и натягам турбината. Е.ати промоцията 70% отстъпка пък и книжката си запазвам. Сега ще мога да си подобря рекорда за скорост на жълтите павета. Супер, супер. Пък ако бутнеш някой сигурно ти давата медал!!!!!!!

24

NVM

преди 13 години

УРАААААААААААААААААААААДа си богат в БГ е супер. Сега ще си карам колата за 100 000 000 с колкото си искам дреми ми за 500 лв глоба като от наркотици си ги вадим за 2 часа. Браво на България браво!!!

23

коко

преди 13 години

ще си летиш, да! хахаха, мини някъде с 300 на ограничение 40 и така като ги смятам ще се бръкнеш с 2450 лева! хаха, ай, лети си!

22

Дедка

преди 13 години

Много сте ***! Не виждате ли, че и в момента хората си плащат и продължават? Все тая е какво пише в закона, когато никой не го спазва!!!

21

Анонимен

преди 13 години

Ще плащат дръжки Колкото данък "ЛУКС"

20

ъ

преди 13 години

Ще почакам малко да направят такива санкции и за углавните престъпления, по-специално за изнасилванията ще почакам. Че имам една съседка дето не ми връзва, ама ме е страх да я натисна. Скоро ще мога съвсем спокойно да я насиля и да си платя и кой от къде е!

19

az

преди 13 години

Как няма кой да ги сгази тия...

18

Милчо

преди 13 години

Поредната простотия. АКО УБИЕ ЧОВЕК ПАК ЛИ ЩЕ СИ ПЛАТИ.В някой страни дори в затвора ги вкарват. Тука плащащ и заминаваш.

17

гримар

преди 13 години

браво така трябва на третият пат, а ккакво беше до сега наруш аиде книжката на труп4ета в КАТ

16

Перник

преди 13 години

Слагам нитро на голфо и газ до тенекията!!!!!

15

Дедка

преди 13 години

За всички, които са писали по-долу, че законът е ***:Вие добре ли сте? В момента като има закон, според който книжките се вземат при такива нарушения, да сте видели на някой да са му е взели? По пътищата умират хора, а нарушителите продължават да си карат! Какво значение има какво пише в закона, като не се спазва? Вие в кой свят живеете? Стависки уби човек и съсипа живота на 2 семейства и продължава да си кара, вие ще ми говорите за закони!! Не сте добре!!

14

Хипер тъп закон

преди 13 години

Ето я презумпцията ако нямаш пари, няма да нарушаваш. Ако имаш пари нарушаваш и плащаш, посочи Мутафчиев.И аз допълвам "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!"

13

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Летиш с 200 на пътя плащаш и си тръгваш12.11.2010 13:139 Катаджиите няма да взимат книжки по новия закон"Браво Цецко, Браво КОНСУЛТАНТЕ!!!ТАКВАЗ ПРОСТОТИЯ САМО ЕКИП НА ДАСКАЛ ПО ФИЗКУЛТУРА МОЖЕ ДА Я ИЗМИСЛИ...Сега на Вас ВЛАСТОИМАЩИТЕ и МУТРИТЕ около вас, няма да ви вземат книжките.ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ И ЩЕ БЯГАТЕ ОЩЕ ПО БЪРЗО ДО БАРБЕКЮТАТА ДА ПИРУВАТЕ...

12

Анонимен

преди 13 години

С други думи плащаме си за престъпленията и продължаваме да си ги вършим. Само да определят колко да е глобата за прегазено дете и при кое дете поред ще се отнема за един месец книжката!!! А да и ще има ли по-висока глоба за прегазено дете на полицай?!

11

палка

преди 13 години

тоя танцува оня пред него бърка в коша големи снимки ужас

10

Анонимен

преди 13 години

To ще гласуват закон ако си платиш, да може да опънеш и полицаите ако ти е кеф

9

ангел

преди 13 години

А УБИТИТЕ КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА!!!!!!!!!!!