27

Българин

преди 13 години

Тая държава трепери единствено за правата на *** и ***. Да си нормален хетеросексуален Българин в България, това означава да нямаш абсолятно никакви права.Апропо - ако педърите се чифтосват в домовете си, не ми пречат - но да ми се натискат по улиците - с тая гнусотия не мога да се примиря !!!

26

burgazliikata

преди 13 години

DA JIVEE DEMOKRATSIATA!

25

София

преди 13 години

Сигурен съм,че колкото повече такива коментарчета прочетат все още неориентирани тийнеджъри,толкова по-лесно ще им е да решат за посоката!В случая като се правиш на демократка и подчертано нечалгарка,на кой помагаш?А???Крачката от това до онова не е голяма,моме демократко!!!

24

Кондуктор

преди 13 години

Миче, очаквам волята на народа да има отражение в управлението, това разбирам като демокрация! Ако ти си искаш "някаква демокрация", си се радвай на ***-либерта!

23

Koko

преди 13 години

До анонимен 21Само чалгата и селенията са болести. И съдейки по глупавите коментари-неизлечими.

22

Animal

преди 13 години

Мисля , че Пазарджик, показа отношението си към ***.. счупени муцуни такива! Следващия път като ги няма полицайте, какво правим? Ще лежим по болниците !!!

21

Анонимен

преди 13 години

Това не е ДЕМОКРАЦИЯ.*** е болест (колкото и на запад да го отричат) и трябва да се лекува!!!

20

Анонимен

преди 13 години

до тулски - знаех си че си *** и са те перкали ушеви

19

100% Хетеро

преди 13 години

България .... рай за наркомани, ***, джагали и Мееки китки ....... за последните 15-20 години "Амбреажите" са се увеличили до 6-7 % от населението и всеки 10-и младеж се определя като хомосексуалист ...... честито дами и господа хетеросексуални скоро време ще бъдем малцинство :D затова нека не ги ограничаваме , че не се знае какво ще правят те с нас като ни превземат

18

Анонимен

преди 13 години

Но въпреки, обществото е чувствително към ***. Може да го има това явление, но то е срамно. Освен това педерестита е свързана с венерически болести.

17

Владо

преди 13 години

Утре Яне отива да открие младежка РЗС...

16

Мария

преди 13 години

Хайде започва се. Сбирщината от селски чалгарчета ще се надпреварва с писане на глупости. Вместо да се радват че все пак има някаква демокрация в България те ще се побъркат от негативни коментари.

15

сара

преди 13 години

не изпедерестява

14

democracy now

преди 13 години

Bravo, Nai-posle ne6to evropeisko v selska bulgaria. Sled kato imat tazi svoboda homoseksualnite edva li 6te demonstrirat orientaciqta si publi4no. No edno e sigurno - selskiq bulgarski mantalitet savsem ne e gotov da prenadleji na moderna civiliovana strana. Bulgarina prenadleji na orienta - dai mu 4alga, salam i rakiq . . .nedoraviti selqnduri

13

морал

преди 13 години

Що за морал

12

Гочоолу

преди 13 години

Пак ще я приемат. Всъщност съдът я е отменил заради процедурно нарушение, не защото е грешна! варвам , че има надежда в тази страна *** да бъде ограничена.

11

аз

преди 13 години

Ами след като не е спазена процедурата, да издадат отново наредбата при спазване на процедурата и готово!

10

Честито, гейзери !

преди 13 години

Айде, да им е честито на *** в Пазарджик :) Ще могат да си показват гнусните гейщини на парад :) Жалки извратени същества !!!

9

алос

преди 13 години

Просто не са в ред - за какво се борят...в Пазарджик? За гей-култура? То там няма никаква култура, пък камо ли да се надяват на разбиране. Нали се сещате, че тези ще излязат пак, при което скиновете пак ще ги пребият. Само се занимават да вдигат шум за безсмислени неща. После да се нарекат "активисти" - ама реално не постигат нищо.

8

Анонимен

преди 13 години

тва на снимката е Бербатов, заклевам се :)))