86

Анонимен

преди 13 години

Идва Коледа.Я как се е променил,порозовял, напухкавял след 4г ояждане е готов за печено прасенце

85

!

преди 13 години

Е как няма да го псуват, то такива нагли заменки, такова нагло крадене, подаряване на държавни предприятия на хора от БСП, подписването на договора за Белене, наглите корупционни схеми за магистралите, обвиненията към министри за корупция и мълчането на мишока, лъжите по време на газовата криза, всъщност ако се е случило нещо хубаво по време на тройната коалиция, то е било под натиск от ЕС.

84

Анонимен

преди 13 години

Тоя букет най ще му приляга в хоризонтално положение.

83

АЗ

преди 13 години

ТО И СЕГА Е ТАКА

82

мане

преди 13 години

Комунистите сега се побъркват.. вече сигурно взеха да им отъняват джобовете. Бойко им одряза повечето далаверки, няма откъде да точат държавата сега. И айде пак се организира масова пропаганда, белким някой се излъже пак да гласува за тях. На предните избори ако са раздавали кебапчета, на тия ще е кебапчета с гарнитура ! Само и само да гласуват повече м**гали и тях.

81

Анонимен

преди 13 години

Скоро хората направо ще си изхвърлят телевизорите. Та Бойко наднича от всеки канал!!!

80

булка

преди 13 години

Ей, този розов букет му е точно !!!

79

Някой

преди 13 години

Кой си ти, че да те псуват?! Псува се някой, койтвсе пак е, или е бил някакъв фактор. Ти си никой.

78

Тялото

преди 13 години

Станишевци, бойковци, догановци, първановци...Властта винаги и навсякъде действа в интерес на власта.Ако някой си прави илюзии че може да избере политик и кариерист който да действа в интерес на обикновенния човек винаги ще истане излъган.Винаги гласуваме за по-малкото зло. В случая този пикльо не е най-опасния.

77

Анонимен

преди 13 години

Къде да се скрие Станишев, той е дете на виден комунист.. *** да се беше родил, пак щеше да стане шев някъде. Още от както се е появил, на този свят се знае че той ще заема ръководна длъжност. Това му е призванието, от друго не разбира

76

пак е същото !

преди 13 години

"Хората гасяха телевизорите, когато ме видеха миналата есен, или ме псуваха"Че и сега е така !!!

75

А

преди 13 години

Ей,гаднярче голямо се извъди от теб,Станишка!Гол *** си ти ,бягай да се скриеш на майната си ,не само ще си гасим телевизорите ,ами ще ги хвърляме по теб!

74

Анонимен

преди 13 години

Да ти казват, че си ш**ан матриал и да се кефиш - това си е медицински случай.

73

В.Бозаджи

преди 13 години

Ти за друг *** не ставаш Станишчо .....

72

Анонимен

преди 13 години

Много добре си спомням, че по време на изборите интернет страниците бяха заляни с анти-реклама на ГЕРБ. Догато от ГЕРБ не бяха казала нито една лоша дума за БСП. Дори това издразни много хора и ги провокира да гласуват за ГЕРБ. Сега пак се повтаря същата картинка. Другари комунисти, що не смените репертуара малко.Или това ви е принцип - ако не сте вие на власт плюете и мачкате останалите. Видяхме вчера Първанов, що за социалист е.. Ще изтрепе хората по пътищата, но няма да излезе и да се изивини

71

uperion

преди 13 години

добре че го има станишев за да не забравяме че има и по лошо от сегашното управление

70

Ей мишок

преди 13 години

Аййй тоя нема никъв срам бе! Нормален човек би се заровил 2 метра под земята, а тоя мошеник чак и говори!

69

Таласъмчо

преди 13 години

Нагло парче е Станишев, хич не му пука, че е компрометиран. Гьонсуратлък комунистически. Между другото, никога не съм го псувал, това би било чест за него.

68

аз на теб, ти на мен

преди 13 години

"Хората гасяха телевизорите, когато ме видеха миналата есен"Как разбра бе, Смислов? това да не ти е двупосочна гей-връзка!

67

наско

преди 13 години

Гейчо, ортаклъка ти със сокола и лисицата ти изяде главата. Ама докато те си оплетоха кошниците, ти се хилеше слабоумно. сега переш пешкира сам. Никой не ти е виновен. И Елена ти би шута, щото си смешен, и сега бебе има. Това е. Политическата ти карирера е без бъдеще, а за житейското ти развитие ... по добре да не знаеш.За финал, да те питам: Този булчински букет, къде го улови?