105

Калин

преди 14 години

другарю анонимен .. таланти много при мен, виж от съветски мумии не вдявам.. мога само да ги препикавам с извинение, към идолите ти!

104

Amenhotep

преди 14 години

до: турчин и андрешкоГледам с умиление, как един *** ***, си говори с друг *** ***. Лапайте ми бялото арийско кожено копие, мухльовци глупави. Вие сте по-жалки и несъстоятелни от купчина недообработена оборска тор ... даже за разлика от тая тор, от нея може да израсте красиво цвете, а от вас, види се само расте нехигиенично и неуко недоразумение.

103

Калин

преди 14 години

На коя прокуратура? За Борис Велчев се знае , че е колекционер .. те си го казват не аз, онзи от 6 -то на партийна сигурност издателя димитър иванов .. също виден колекционер на антики ..какви данни искаш... ти май се майтапиш или ни вземаш за канарчета :)всеки знае .. които незнам да се запознае кои разполага с антиките в тази страна!

102

Анонимен

преди 14 години

Божидаре ти каза ш**ан народ сме нали така Днес бг

101

Пфу

преди 14 години

Много тадна личност. Не е и личност, а свинска мутра. Той не е казал "ш**ани археолози", казал е "ш**ан народ". Но нека си седи там при мутрите, където му е мястото, та вкупом да ги изритаме.

100

Бат` Бойко

преди 14 години

Правителството на ГЕРБ води няколко войни. Война с бандитите, които вредят на богатите.Бойна с населението посредством финансова криза, здравна и образователни реформи.Война с хората, които не плащат данъци и крият ДДС.Война с Операта и театъра.Война с Историческата и Археологическата наукиВойна с Академията на науките.Война със Софийския университет

99

Андрешко

преди 14 години

Знам !....Майка му ми сподели...ама той беше малък още...

98

Калин

преди 14 години

данни нямам.. то се знае .. всеки може да провери в уикито кой е александър фол .. и да верно бил женен за внучка си валерия .. грешка моя!а *** и двамата а по какво са специалисти всеки може да провери .. е от християнски реликви и ранно средновековие някак си не им е в областта. Фол е филолог също така.. а Валерия Фол разбирала от нестинарство!Гоце а ко ги е пропуснал да ги награждава там и да спрат да се бъркат де не им е работа!

97

Андрешко

преди 14 години

А в тебе ?

96

Андрешко

преди 14 години

И това ли го изкопа от Гугъл ?Нещо пише ли за потомството им, или си чел вестник Шок от 1994 година...

95

Maraba

преди 14 години

Оставка бе ***!Поне нещо мъжко да беше останало в тебе!

94

Митко

преди 14 години

Божо Д.е долен ***,мръсно ченге от ДС!!!

93

Иво

преди 14 години

Доносници от ДС като този Божидар нямат място в управлението на България! Видял съм хотелите по морето на някои от тези ДС служители, но нищо не мога да направя за съжаление - мафията е навсякъде в държавата!

92

Amenhotep

преди 14 години

Ако имаш данни, че археолози са изнасяли и продавали антики ги предай на прокулатурата. Ако нямаш такива данни спри да клеветиш. А липсата на каквото и да е историческо образования и познаване на който и а е аспект от работата на историците и археолозите, просто се отказввам да комуникирам с вас. Това тук ми прилича на разговор на тема "Класическа музика от 17-ти век" във форум на фенове на Азис!

91

Анонимен

преди 14 години

Ти пък кога стана специалист по рано християнство? Ти си специалист по възхваляване на американците и Бат Бойко.като чета как накъсано си писал явно или си прекалил с дозата или като копираш нещо не можеш да свържеш изречението.

90

турчин до андрешко

преди 14 години

аз съм бащата на Amenhotep.наше момче е той...турче

89

BD

преди 14 години

Божидаре, божидареее пръдльо

88

Е ДА ДЕ

преди 14 години

Д-р Валерия Фол е вдовица на покойния траколог 1 на България проф. Александър Фол. Любовта помежду им пламва, когато е била студентка на мастития учен в Софийския университет.Днес тя е старши научен сътрудник в секция История на Института по тракология към БАН, доцент в Нов български университет и Висшето училище по библиотекозанние и информационни технологии. Автор е на 5 монографии върху тракийската култури и на повече от 130 студии и научни публикации. Призната е за най-добрата българска специалистка по нестинарската обредност.

87

Анонимен

преди 14 години

Че боговете кога са си извинявали .А министрите затова лижат ББ за да са като бога си.

86

Калин

преди 14 години

Хайде бе кой дава оценките и преди и сега.. кой датира предметите!първи курс публична администрация може би!в кюпа са от десетилетия малко ли антики се изнесоха!