116

BG

преди 14 години

Боже, пази България !

115

Анонимен

преди 14 години

Кво им е нетленното .. светят на тъмно ли ?

114

Анонимен

преди 14 години

Нали ? ПОсле идва отец Николай и заклеймява Мадона, като обяснява, че природни бедствия са божие наказание за концерта й в София. Егати либералната религия! Ако бог беше либерал, щеше да има 10 божии предложения, не 10 заповеди!

113

писна ми

преди 14 години

Не са тленни останки - нали за това са мощи: защото са нетленни. ***!

112

Сатанист

преди 14 години

След като включва и материал отвъд смъртта, значи си е религия. Иначе да, има и чисто философски разклонения.

111

Анонимен

преди 14 години

Само болен мозък може да НЕ вярва в нищо освен ако не е 13г пикльо невидял нищо от живота.Има толкова много необясними неща,има толкова много чудеса случвали се и случващи се по света.В България дълги години баба Ванга правеше добро на хиляди хора,е какво ще кажете,сатанисти-болни мозъци?Нали в нищо не вярвахте?

110

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно си права. Оня ден намерих 5 лева и разбрах, че това е знак от свише, че ме чака огромно богатство, много и безразборен секс, обилно полят с алкохол. Не знам от кой бог точно е знак, но да е жив и здрав. :))

109

gtf

преди 14 години

Отричането на религии е продукт на една извратена политическа прослойка съставена от слабо грамотни индивиди управлявали 45 години... В днешно време нормалните хора лека полека започват да преоткриват традициите на предците си. Колкото и да им се иска на някой връзката с църквата не може да бъде така лесно разрушена.Колкото до православното християнство - няма по либерална и социално насочена религия в която всеки има правото да избира по какъв начин да живее ..

108

от другата страна на

преди 14 години

Защо ли Бог ни е наказал толкова зловещо! Чета повечето от коментарите са като извадени от учебник по Марксистко-Ленинска философия. Ние, които сме учили тези дисциплини по принуда, не сме им вярвали, така, както част от взелите отношение. Невероятна е и другата ситуация, както казваше моята баба, че когато те удари горния, започваш да виждаш долния. За праговете и за личния опит. Виждала съм страдалци как от атеисти се трансформират във вярващи с очакванетода подкупят с нещо Бог и да оздравеят.

107

Анонимен

преди 14 години

Будизмът не е религия а стройна философска система.

106

ИНА

преди 14 години

Това е изключително събитие за България! Няма нищо случайно в намирането на мощите на Йоан Кръстител! Аз го възприемам като знак, че трябва да вървим напред и да събудим вярата. Бог да пази България!

105

Анонимен

преди 14 години

99% от така наречените сатанисти са психично болни хора,а останала 1% са тарикати,които използват 99% от глупаците,за да печелят пари,самият факт,че за да влезеш в тяхната църква се искат пари говори сам по себе си.Наивни ***,помислете какъв е смисъла,защо се прави това?Докато всички религии учат на добро,сатанизма учи на злоба и егоизъм,сами си правете изводите.Заслужавате утрешния ден някой такъв като вас(сатанист)да ви причини ужасна болка за да проумеете на какво се поддавате

104

Анонимен

преди 14 години

ХАХА Е КАК СИ ЗНАЕХ ЧЕ СИ ПО УМЕН ОТ МЕН ВЕ ЛУДИИИ НЯМА КАКВО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ И ДАНЕ ТИ ХАРЕСВА ИДВА 500 МИЛИОНА ВЕЧЕ СА "ЗАРИБЕНИ" С ТАЗИ ИДЕЯ ТАКА ЧЕ СИ БЕЗИЛЕН С ТВОЯ ГОЛЯМ АКЪЛ

103

Анонимен

преди 14 години

Не знам дали знаеш, но само болен мозък може да вярва във въображаеми приятели, ангели пазители и богове :)) Всеки разумен и рационално мислещ човек в добро психическо здраве няма нужда от духовни патерици във формата на която и да е религия. освен това, България е СВЕТСКА държава. Набий си го в кухата, миришеща на долнопробна водка, тиква !

102

Сатанист

преди 14 години

Християнството, пък, е за хората, дето им трябва някакво "божествено" извинение, за да вършат каквито си искат извращения. Колко педофилски случая се навъдиха само последните години? Представете си какво е било преди това, когато попчетата са вършели каквото щат, без никой да им търси сметка.

101

Анонимен

преди 14 години

КОЙ Е КАЗАЛ ПЪК ЧЕ ИМА ДЯВОЛ ПИЧА САМО ТАКА СЕ ПИШЕ САТАНИСТ ЗА ДА ВИ ДРАЗНИ

100

t-rex

преди 14 години

Нещо не мога да разбера какво се опитваш да ми кажеш... Досега разбрах само, че си зарибен от идеята "Цайтгаист". Със същия успех можеш да се заплеснеш и по Сциентологията или каквато и да е друга секта. Просто не си чел друго освен Цайтгаист. Както се казва: то не става само с четене, трябва и акъл!

99

Сатанист

преди 14 години

Къде чете, че отричам религията? Отричам трите Авраамови религии и всевъзможните им терористични сектички. Будизма и таоизма си ме кефят обаче. Фал, мой човек.

98

Християнин,човек

преди 14 години

ММГ правилно си разбрал,отричат религията,нямало никакъв бог,а пък има дявол,малоумщина за болни мозъци.А това да носят черни дрехи,обърнати звезди и да киснат по гробищата си е върха на сладоледа.Тези хора са психично болни,без да казват какви са им вижданията,ако отидат на психолог веднага ще им каже че имат психично разтройство

97

Consigliore

преди 14 години

Просто няма как мощехранителницата да "датира от средата на пети век преди Христа", защото тогава, по разбираеми причини, Христос още не се е бил родил. Виж, средата на V век след Христа е друго нещо.