116

Анонимен

преди 14 години

Qasno e 4e ne si bil v Turciqa,pone ne se pravi na kompetenten po vsi4ko

115

Hello!

преди 14 години

Руски консорциум предложи на САЩ през 2008 г. да им точи газта от Аляска и да им я докарва надолу под 48 мия паралел. Защото само руснаци, канадци и норвежци имат опит с поставяне на тръбопроводи през тундрата. Само че руснаците предложиха най-ниската цена. И в момента тяхната е оферта е валидна, и най-изгодна за САЩ. Така че спри си пропагандата от 20 ти век. Събуди се. Вече сме от 10 години в 21 ви век.

114

Червената помия

преди 14 години

Милене,освем затворник от Гуантанамо сме получавали и хуманитарна помощ над София два пъти-един път 40-те години, когато я сринаха до основи, и втори път над Горна Баня преди време, когато един американски пилот мислеше, че Сърбите са въоръжени с тояги, прашки и камъни.Недей така, омаловажаваш всичките им усилия да ни въздигнат каното нация, даже и кораб с прогнила "ярма" ни доставиха по молба на Ж.Желев на времето!А Руснаците само влачеха от нас, и беше пълно с теухни бази тук....

113

Народе ????

преди 14 години

Каквато и нова простотия да сътвори това правителство, вече никого не учудва. Би учудило хората нещо позитивно и добро за народа. Поредните гробокопачи на България. Толкова ли няма у нас хора с държавническо мислене, а не само далавераджии, мутри и ***?

112

Анонимен

преди 14 години

Парадът е в Испания и не го допускат защото е евреин

111

о.с.т.а...

преди 14 години

Премиера на РъБъ, не може да е повече човека от народа, след като го управлява. При това безобразно лошо. Това че е приятел с Берлускони ме топли много малко. Това, че ще построи магистрала Тракия още по-малко. Очаквам много повече от него. Но не ми трябва остатъка от мандата му, за да разбера, че няма да го получа.

110

Гробар

преди 14 години

Много сте ***, ГРЕБЕРИТЕ - това вече е ясно на всички. Точно така се взима решение, еднолично и се обявява ... А после клакьорите ръкопляскат и викат "Браво" ... Всичко по тоя начин правите, а сега обяснете и на жителите какво точно са искали да кажат на референдума, защото те не знаят. Само Вие знаете ... Господи, колко сте *** ...

109

Milen

преди 14 години

Прекаленото надупване пред САЩ не е в полза на България.Да не забравяме че от американците досега сме получили само един затворник от Гуантанамо.

108

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Охххх,да им имам напредъка на Турците.Стига си хи възхвалявал. Освен Анкара и Истамбул ,всичко друго е селяния и ислям. Още я карат на дърва и въглища.Турция е военна държава а не икономически развита.Не съм сигурен дали още така продават *** си на источна Европа.

107

In excess

преди 14 години

До богатият вътрешен живот на Бойко Борисов могат да се докоснат само истински вярващите в пришествието на Месията. За останалите еретици и неверници остава съмнителното удоволствие да медитират пред образа Му, опитвайки се да вникнат във най-съкровените мисли и емоции на светия човек.

106

който знае

преди 14 години

Браво на Бойко, народа категорично не иска нефтопровода. А БСП предателите като настоявят, нека да мнинава през техните ***, пък дано се задоволят най после.

105

Анонимен

преди 14 години

A za6to togava i v Turciqa amerikancite po4ti 20godini im pre4eha da si postroqat AEC,no sega6noto pravitelstvo ve4e ne im obra6ta vnimanie i zatova napredvat s mnogo barzi tempove,tam ve4e nqama kriza za6toto nqama gizoliza4i amerikanski

104

Анонимен

преди 14 години

Не чух Станишев да се изказал по въпроса - да не е на гей парада в Израел

103

Анонимен

преди 14 години

Прости му боже той знае какво прави продал си е Д-то на USA

102

STARBUCKS-USA

преди 14 години

От Русия обичам само рускините. А ти си купи билет и бегай за Москва.Много глупости написа тук.

101

Гробар

преди 14 години

Само Полиция, Прокуратура и банки ... Друго не му трябва на тоя народ ...

100

анонимен

преди 14 години

до 93 А не са никак зависими.За това Шрьодер е в Газпром и за това германци и датчани показаха среден пръст на поляци и прибалтийските републики и пуснаха тръбата по дъното на Балтика.По същия този повод Берлускони се договаря с Путин за газа през все му е откъде.И Австрия не купува Руски газ.Абе въобще европеиска незаинтересованост към руски енергийни източници.Интересно горките на кого ли продавот освен на нас.То затова ни е скъп газа.

99

STARBUCKS-USA

преди 14 години

до 100 Ама как само го казваш,все едно само руснаците могат да строят централи !? Къде има руски централи,освен в источна Европа,даже несъм сигурен,дали все още работят. Или ги модернизираха по друг надежден образец.

98

Гробар

преди 14 години

То е напълно ясно, че и земеделие и туризъм няма да имаме мнго скоро, тъй че ...

97

Анонимен

преди 14 години

Пич, и аз съм 7 часа назад. Очевидно живеем в една държава. Не се напъвай толкова. Мразиш Русия, дошъл си в САЩ. ОК. Само не преповтаряй като папагал неща отпреди 5 - 8 години. Следи по-внимателно събитията, но не от американските медии, защото те изкривяват информацията. Гледай Евронюз, BBC и опитай да се изчистиш от глупава идеология. Тя помага само на големия бизнес. Ако можеш да мислиш, мисли. Ако не, плюй и повтаряй едно и също цял живот, че така е по-лесно.