26

baravo

преди 14 години

БРАВО ЗА СТАТИЯТА , Е ТОЧНО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ. СЪМНЯВАМ ЧЕ ЦВЕТАНОВ ЩЕ НАПРАВИ ТОВА.

25

Анонимен

преди 14 години

Тези методи със писане на определени статии с определена цел - по отношение на протеста на полицаите в конкретния случай са присъщи на ДС.

24

www

преди 14 години

Забележи, че в статия е извадена администрацията, която наброява още 5000 човека. Дай ни друга статистика щом си толкова наясно. Според мен, както споменах преди видимо статистиката е вяран, защото няма толкова много ченгета по улиците никъде по света.

23

Анонимен

преди 14 години

Ако се уволни половината МВР не знам какво ще стане, но ако се уволнят половината от 27-те хиляди ПОЛИЦАИ работещи там, това означава че полицейския състав няма да е достатъчен да се посетят САМО заявените местопрестъпления, камо ли да се води разследване и да се разкриват някакви. Днес.бг не знам кой ви плаща, но спрете най-после да пишете ГЛУПОСТИ, които си изсмуквате от пръстите, или поне посочвайте източниците си на информация, да знаем на кого да се смеем.

22

Дан.

преди 14 години

Говорим за оптимизиране на работата н МВР, а не само за заплати. Говорим за това, че всеки един полицай сам си купува консумативите за да работи- листове, тонер, че и принтери и компютри. Стига с журналистическите нагаждации. Протеста не е само заради заплатите . Искаме да работим спокойно и да не си плащаме за да работим. Що се отнася до това, че полицаите са повече на глава от населените ще ви кажа само няколко факта, които се пропускат /незнайно защото новинарите/

21

neo

преди 14 години

abe mahaite gi polovina, shtoto bez tova sa absoljutno nekompetentni puk i zaplati vzimat. da im namaljat broikata i da gi obu4at i da nazna4at kompetentni polizai, ne kakvito sa sega murzelivi,govorjat ti vse edno sa seljani, 4e i literaturen ezik ne vladejat,mahaite polviniata, samo smu4at ot durjavata !!!!!

20

Анонимен

преди 14 години

Много ме е яд , че ни ги снимах преди няколко дни 2 прасета с фуражки общо 300-350 кг бяха .

19

ала -бала

преди 14 години

ето от там е самучувствието на Цветанов.Той си мисли че всички тези полицаи служители и охранители са лично негови.Щял да ходи на протеста им видиш ли ще протестира и той .Срещу Бойко ли или срещу себе си.Той е политическо лице"?"но още не може да прави разлика защото с вожда и др.вицепремиер са инфантилни

18

www

преди 14 години

Съгласен съм, че статията не е пусната случайно. НО според мен тя е вяран и представя добре нещата. Оттам нататък всички полицай да си взимат поука и да решават - или увеличение на заплати и масови уволнения или така, както са в момента.

17

аритметиката на баба

преди 14 години

ОК за манипулативната ви статистика, но...Истината е малко по-друга откъм реалност! Тези даннички за бройката на полицаите "по белия свят" се отнасят само за охраняващите полицаи т.е. тия дето носят "униформени дрешки".Анадъму? Та родните ни полицаи "с шапки" са не повече от 20 хиляди човека. Останалото число , което сте посочили до 47 хиляди се запълва от бая "администрацийка", оперативни работници /цивилни ченгета/ и дознатели. Т.е у нас: 286 полицаи на 100 000 чавета е простата аритметика!

16

www

преди 14 години

Манко, незнам дали статистиката е точна на 100% но съм убеден, че представя горе-долу добре нещата. Обиколил съм половин Европа и съм се убедил, че освен БГ и Румъния (как става там, като са по-малко от нашите???) в другите държави полицай по улиците можеш да срещнеш само, когато има инцидент или, когато самия ти нещо нарушиш. Но видимо, както тук, НИКЪДЕ няма толкова много хора.

15

Green day

преди 14 години

Данните съдържат малка неточност. Към сумата на полицаите трябва да се прибави още една хилядарка (цифром 1000) защото уменията на нашия славен генерал Б.Б. (от секретни съображения се изписват само инициялите, за да не ни го задигнат) са минимум за толкова полицаи, допълнително имаме около 400 - 450 бройки за по-малко славния министър Цв.Цв. (същите съображения не се дописва името).

14

ахмед

преди 14 години

хеехехех уволнявайте ги по бързо да се зарадваме всички...това може би ще е единственото правилно решение на кабинета на Берберите

13

somebody

преди 14 години

Пак поръчкова статия, пусната "съвсем случайно" в деня на протеста им - най-вероятно като един вид предупреждение към полицаите...

12

наблюдател

преди 14 години

Хахаха, понякога, волът като рие, си хвърля, без да иска, пръстта по гърба.:)Май, администрацията е много, а не тези по улиците. Ама, какво да се прави като са все наши хора - я, жени на наши заслужили другари, я, наши любовници, я, нещо друго. То се знае, че там в администрацията са само връзкари. Така че, ситуацията е много закучена:)))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 14 години

Изнесените в статията данни са АБСОЛЮТНО НЕВЕРНИ по отношение на България. И моля авторите на статията да посочат КЪДЕ и КОГА са посочени от МВР, тези данни, защото повтарям,че са АБСОЛЮТНО НЕВЕРНИ. Щата за служители с полицейски правомощия, т.е. ПОЛИЦАИ в МВР е около 30 000. Реално заетите места са около 27 хил. Това е НАПОЛОВИНА от посочените от вас данни ! В тази бройка влиза и личния състав на Гранична полиция и Жандармерия, защото те НЯМАТ типично полицейски функции. Стига ЛЪЖИ !!!

10

neo

преди 14 години

v bulgaria koito ne stava za nishto, stava polizai !

9

Alaris

преди 14 години

Т.е. само в тъпите южни страни си мислят че бройката прави качеството. Супер.

8

maste

преди 14 години

Че трябва да има оптимизация в мвр си прав.Много хора не знаят, че полицията пази границата и стратегически обекти с национално значение.С каква площ е Ню Йорк и с каква РБългария.Попитайте кметовете на малките население, които искат полицай за всяко село.В момента един полицай обслужва между 5 и 10 села.Пътува до тях с личния си автомобил и със собствен бензин.

7

Анонимен

преди 14 години

Я ... какъв "Сладур"