21

Анонимен

преди 14 години

Това се казва държава с достойнство!!!!!!Без ядреното си оръжие ги чакаше същото както в Ирак и Афганистан и Виетнам и ядрените бомби в Япония, мн са си прави хората.Америка гледа да окупира целия свят и неговите ресурси, Япония и Южна Корея отдавна са им пионки, за Европа да не говоря

20

Анонимен

преди 14 години

Ти кога си ходил да им видиш улиците ?

19

Анонимен

преди 14 години

Кви топки !?Глави имат дебели бетонни комуниостически кратуни.Толкова дебели че мозъка им е колкото хапче аспирин.

18

ДДД

преди 14 години

АМИ ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ МИСЛИШ ЧЕ СИ В МНОГО ПО БОГАТА ДЪРЖАВА ТАМ УЛИЦИТЕ ИМ СА АСВАЛТИРАНИ НЯМА ДУПКИ И ПРЕДСТАВАТА ТИ ЗА ГЛАД Я ВЗЕМИ ИЗЛЕЗ ОТ ЧЕРУПКАТА СИ ,СЪЩИТЕ ГЛУПОСТИ И ЗА КИТАЙ СЕ ПИШЕХА ПРЕДИ ГОДИНИ И В ЕДИН МОМЕНТ КИТАЙ ИМА НАЙ-РАЗВИТАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА НЕ ПИШЕТЕ ЗОМБИРАНИ ГЛУПОСТИ ОТ ПОРЪЧКОВИ МЕДИИ И ЖУРНАЛИСТИ АМИ ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ...

17

Мр.Бийн

преди 14 години

Че не бива да се действа несериозно по отношение на ядерни оръжия - не бива. Но пък едва ли тези хора в С.Корея си играят на двора с Уран 237 или Плутоний, вас пак и на тях им е ясно какво означава употребата на този вид оръжие. Но пък си мисля, че за разлика от нас - цивилизованата "европейска" държава, ония имат яки топки и си защитават и интересите и нац.сигурност и ако щете самочуствието. Айде сега ми кажете - ние колко пъти скочихме така с/у прищевките на Русия или САЩ !?

16

Госпожица Ужас

преди 14 години

ако искате да говорим по темата в радио ЕРА, свържете се с нас на era.a-bg.net Ако обичате да чувате истината, отделете няколко минути и разгледайте сайта. :)

15

Анонимен

преди 14 години

Трябва да се борим за мира, а не срещу войната!Много добре казано.

14

Анонимен

преди 14 години

тия са направо зомбирани А хората в КНДР тънат в глад и мизерия

13

Анонимен

преди 14 години

Мисля че е време НАТО и Русия да ударят Северна Корея и веднъж за винаги да я освободят от малоумната шайка на семейство Ир. Сигурен съм че Корейците ще ги посрещнат като освободители. И без това по границата на Северна корея бъка от тунели ,през които всяка година хиляди северно корейци бягат в Южна Корея. Хиляди обаче не успяват и биват убити от граничните постове на северна корея. А сега и това, ще разпарчетосват планетата ,това е показателно за уродливоста на правителството на КНДР.

12

Анонимен

преди 14 години

САЩ се чуди кого да обере! Тези данни са подадени не от друг, а от американска медия, ще стане като със Садам Хюсеин, да не може да каже как стават далаверите. Айде американците по караваните и да пускат FOX

11

юя

преди 14 години

Комунизмът винаги е раждал чудовища - Ленин, Сталин, Ким Ир Сен, Мао, всички други "бащици" ..., нашите чудовищенца, корейските и всички други подобни зверове. По логиката, трябва да се борим да победи противоположността им, а не да вървим срещу злото. Ако ги забранят, ще станат герои, а и ще се "размножат". Лошото е, че съществуват такива военизирани общества, между които е и САЩ. Някак трябва да има се налее ум да спрат с войните. Трябва да се борим за мира, а не срещу войната!

10

jls

преди 14 години

A,moje li v kraina smetka IRAN da plati i na Amerika i na tiq Jaltite ,poneje RUSIQ e sas tqh.

9

кравар

преди 14 години

ми предлагам като толкова искат да им изпратим ядрено оръжие с американски самолети от голяма височина "социална помощ".А?

8

мейс

преди 14 години

тия не могат да бъдат купени. и кво прайм ся?

7

кравар

преди 14 години

само волен ше ги опрай теа.......

6

Petar Georgiev

преди 14 години

Minaloto pokazva,che vsqka IMPERIQ ima svoqt krai.Egipet,Rim,CCCP,sega mai e red na Amerika.No ot cqlata rabota,shte stradame samo nie a otgovornite shte sa prekriti dobre.Tova e to,DA GO DU...T BEDNITE:)))

5

Анонимен

преди 14 години

пишман комунисти

4

кравар

преди 14 години

тоа филм сме го гледали....

3

:)

преди 14 години

"куку", "Ахил", "ПИСНА МИ", и останалите червени ***, хайде! Тръгвайте моите деца ненормални, приготвил съм ви по един билет и хайде файрум към КНДР. Любимият ви комунизъм ви зове. Там няма такава диктатура, както тук при Бойко Борисов.

2

Луд с тесла

преди 14 години

Егати свирепите павиани са тези ...