78

Анонимен

преди 14 години

do 52 - danatsite koito plashtam ne se izpolzvat za byudjet na chastna televiziq, a se izpolzvat za byudjet na natsionalnata televiziq .... shtom plashtam - DARJAVATA E DLAJNA DA NAPRAVI NESHTO I ZA MEN !

77

зъбатия

преди 14 години

Вместо смешните "новини", дето така и не ги разбираха турчорите защото са на турски, а те турския не го знаят, нека сега да излъчват някое образователно предаване, например за православното християнство, това би било полезно за всеки един в България.

76

ДО МАНГАСАРИТЕ

преди 14 години

ВИЕ НЕ ВЯРВАХТЕ,ЧЕ НАРОДА БЪЛГАРСКИ ЩЕ ИЗХВЪРЛИ дпс с ахмед *** от власт -нали? пък видяхте какво стана сега ще направим сидеров за президент *** ще го вкараме до живот в затвора а вие миризливи *** ще се изпокриете като мишки из копторите ще ви е страх да излезете по чершийте!!!

75

Анонимен

преди 14 години

На вас всичко ви е измислено и флашиво.ДПС е създадена против конституцията на България, тя дори не е и турска партия защтото в турция не са и чували за нея и Ахмед Доган.Просто исползват необразованите ви мозъци за да ви кажат че турция мисли за вас лъжи, лъжи вземете почерпете малко информация и се ориентирайте.В България ли си Българин си ,не си ли си ,тогава си пребиваващ ,а смяташ ли се за турчин трябва да имаш виза това е закона и .в турция да не дават новини на Български а ?

74

Николай,

преди 14 години

Искат новини на турски ? Купуват си сателитна чиния и си гледат турски канали ! Никой не ги е спирал !

73

Анонимен

преди 14 години

До 59Абе *** а Слави Пимпинев вице ли ще е на Болен?Сигурно ще преместят Мин Съвет на Дескрим,а?А министрите ще бъдат викани ''на килимчето'' в Биад.........Мамка ти и ***!

72

SS

преди 14 години

до 56: Така е ,но моралната вина остава за турската държава(като правоприемник на османската империя) и тя трябва да поднесе извинения на засегнатите от няколко вековният й геноцид.Но тая гнусна държава естествено никога няма да признае греховете си и да се извини,даже ина арменците!Само претенции имат за права и свободи,а на другите народи нищо не дължат.Темата е дълга...

71

Познах те

преди 14 години

Ти не си българин със сигурност а к....н

70

Конституционер

преди 14 години

Правилно, в конституцията пише че езикът който се говори в България е Български. Ако някой иска да прави телевизия на чужд език - да си я плаща той, а не гражданите под формата на държавна телевизия.

69

Анонимен

преди 14 години

Tози луд е 100% олицетворение на средно-статистическата електорална бг единица.СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ***!!!

68

Той е!

преди 14 години

Евалла,машалла,аферим,Волене!Че си сбърканяк,всички го разбрахме,спор няма,ама и сбърканяците като тебе имат моменти на просветление!И гледай да не ти е последното просветление за този мандат,че друг мандат просто няма да имаш!Аверчето ти ББ можеше досега 100 пъти да махне този гнусен хаберлер,а не да прави котешки каваци,и да си мисли,че му верваме!Е,не му верваме,на тебе тоже не ти верваме!Анадънму?

67

Караславов

преди 14 години

Стига дискриминация.Нито искаме, нито има нужда да се спират новините на майчин език. Досега всичко беше нормално, а сега не можело?А хората какво да гледат?

66

The name

преди 14 години

Да наистина Волен президент(((---->>

65

Anonimen

преди 14 години

do Nihatщом не разбират нищо на български да си ходят в Турция.Когато по турската национална телевизия направят новини на български тогава евентуално и по нащата национална телевизия може да има нещо на турски.

64

;)

преди 14 години

Атеисти Българи няма всичките сме православни християни

63

vetrilo

преди 14 години

mi da go sprat nai na kraia ...tur4alata da nau4at bulgarski be ...nali tuk jiveiat ama prodajnite *** ot troinata koalicia go dokaraha tova betstvie ....

62

Анонимен

преди 14 години

Сидеров - президент!

61

Анонимен

преди 14 години

турците нищо не са създали нямат и никаква култура освен грозните джамии , в болшинството си престроени църкви (напр. Св София в Константинопол) всичко са ползвали наготово имат една смешна крепост румели хисар дето не прилича на нищо и това им е цялата култура. Всичко са ползвали наготово от Византия + това всички големи завоевания на Османската империя са благодарение на еничарите (НЕТУРЦИТЕ) благодарение на еничарите вземате и Константинопол. Повечето турци са ПЪЛНИ БЕЗДАРНИЦИ!!!

60

misho

преди 14 години

Пича с минусчетата пак се появи! Хахахахахаха става смешен! Кой знае дали не е и от админите, защото толкова бързичко да се появят 4 ей тъй, от нищото изглежда странно. НО КАТО ИСКАТ ДА СИ ГЛЕДАТ НОВИНИ НА ТУРСКИ ИЛИ ДА СИ ХОДЯТ В ТУРЦИЯ ИЛИ ДА СИ ГЛЕДАТ TRT!

59

Анонимен

преди 14 години

НАРОДА ИСКА СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ТОГАВА ЩЕ ВИ ВИДЯ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ!!!