15

no name

преди 14 години

Тоя *** Дянков що не си завре нещо остро знаете къде. От ЕС искат от нас увеличение, но не в чак такъв размер. За чии се пъне тоя пъпчив ***?? С това няма да ме откаже от цигарите, но ако си мисли, че с тия смешни ходове ще бори кризата и ще пълни дупките в бюджета ми е ясно какъв голееем финансист е. Що не вдигне и акциза за алкохол? Една обикновена ракия да стане 20 лв. Ми те и много деца пият, не само пушат. Писна ми от тоя смешен кабинет. До момента нищо смислено не са направили. Пфу.

14

az

преди 14 години

хахахахахахаха, последното изречение кърти!!! евала, днес-бг!да направят по 10 лв. кутията, та неуверените в себе си хора да си намерят друго занимание за ръцете по време на разговор...

13

Грую

преди 14 години

Почвам вече да се притеснявам, че цигарите са полезни и затова ги анатемосват толкова усърдно за да се спре презаселването на планетата. Явно я намаляват стреса, я регулират храненето. Мисля да ги почна пак. Но за да почнеш цигарите е необходимо преди всичко воля. Волч и постоянство.

12

Nasty

преди 14 години

Турбо прав си брат по-евтино излиза пакет тютюн за пушачите от кути

11

Хер Флик

преди 14 години

Всичките действия на Дянков досега показват че той защитава интересите на една много малка част от обществото - на олигархията!

10

onzi

преди 14 години

Taka triabva da bade.... cigarite sa otvratne poznavam edin pu6a4, kojto da e kazal "dobre 4e propu6ih...."

9

Салахадин

преди 14 години

На българина само бъркане в джоба ще го направи човек.Пушачите които е доказано че са наркомани сега да не реват.Аз не пуша и няма да го мисля това нещо.Достатъчно има други цени да мисли българина.Проблема е че тия кратуни на повечето няма да уврат и пак ще пушат.Вместо да ги откажат и да видят колко е по добър живота без тия ***.

8

Анонимен

преди 14 години

Преди него мини на букварчета.

7

Анонимен

преди 14 години

Не никой да не се отказва, проваляте замисъла на министъра, предатели такива. :))))

6

TANKIST

преди 14 години

To da digaxa samo cigarite ... idva tejka zima bratq Bulgari a zaplatite vse malki sedqt , naroda vzema 300 leva a *** kato tozi Dqnkov vzemat nad 3000 bona .. nqmame upraviq

5

Макавели

преди 14 години

Хехехе да ми, ще стават цените европейски.

4

Анонимен

преди 14 години

Който пушил - пушил, кака се ожени.

3

tyrbo

преди 14 години

Наистина май всички трябва да се ориентираме към отказване на тютюна ... или поне да си свиваме цигарки :)

2

Nasty

преди 14 години

Минавам на кокайн ще е по-евтино

1

123456

преди 14 години

AAAAA...mai opredeleno shte spiram cigarite