99

Анонимен

преди 14 години

Помаци, ЧЕ В ГАЗИМЕ !Сами си просите нов Възродителен процес.

98

MenGeMe

преди 14 години

...и с помаци...

97

Husein Yuseinov

преди 14 години

Трябва да ви е пределно ясно, че Исляма неможе да го спрете по никакъв начин, нито в България, нито където и да било другаде. Факт е, че тази религия въпреки непрестанните спекулации и медийни манипулации, продължава да се разраства с огромна сила. Не виждам какво се пънете толкова. По-добре вземете се запознайте малко с религиозните си ценности, вашите "християнски", вместо да дрънкате небивалици за другите религии.

96

MenGeMe

преди 14 години

И,глупава работа по каква причина ни срявнават с ***?!...не знаят къде да насочат гнева си ...

95

-

преди 14 години

99 Ако посочиш град и адрес с удоволствие ще дойда..*** и негоден ***,а оня Хуйсеинов там по горе да не лай много кой е образован и кой не, че да не е следващия.Нали ви виждам колко сте образовани!Всеки ден ви гледам и слушам..Защо не говорите на Български, а на турски?Защото неможете!И после ми говори кой е образован....

94

Husein Yuseinov

преди 14 години

За сведение на хората, които постоянно използват изрази, като "***" и т.н., трябва да знаете, че Исус Христос също е бил обрязан, и ако го следвахте наистина, вие също трябваше да сте ***, друг е въпроса, че това вече е масова практика в християнска Европа.

93

Husein Yuseinov

преди 14 години

С всеки изминал ден се убеждавам, че болшинството Интернет потребители в България, са ниско интелигентни хора, без знания, без познание и каквато и да било култура. Просто една страница от коментари е достатъчна за да се изясни общото културно състояние на обществото.

92

МenGeMe

преди 14 години

Исках поне веднъж някой да ми каже на лицето "ако си резак,си ***"... искам!...не мога да кажа какво ще се случи...фантазирай си... ей лапешка работа...на клавиатурата сте големи мъже.

91

Българин

преди 14 години

97 не ти се отдава да мислиш!Ако си резак - си *** за мен и с удоволствие бих те пречукал.......Ако не си.. просто си мълчи като неможеш да разбереш колко са ни навредили тия ***.

90

Анонимен

преди 14 години

:D... Тоя пич "кърти ***"... Само се моля,на който и да е (Аллах,Господ,Буда)...Моля тези човешки "личности" да излязат от ограничения си "свят" и да погледнат не глобално,а УНИВЕРСАЛНО...

89

само да питам

преди 14 години

не ми стана ясно защо са изтрити много от сутрещните коментари .... хмммм :/ цензура нещо , а ?

88

Анонимен

преди 14 години

Amongst the heartless monsters you surround yourself withFeeding off the pain and misfortune of othersA maniacal unit of sub-human parasitesWarped into a feeding frenzy with the smell of fresh bloodOpen your eyes and see the creatures for what they areA swirling mess of hatred and envyDon't be naive enough to think you're unaffectedThe conversion has already begun...

87

MenGeMe

преди 14 години

Вашата работа е конкретна "параноя"...

86

Българин

преди 14 години

До "Всичко върви по план" Знаеш ли как чакам да стане война и да изляза и да ви изкъртя *** такива!Ако трябва ще умра но след мен ще има много трупове от вас.. мръсни ***.

85

REX

преди 14 години

Кой да го вземе дяволите си ти, че ще ми говориш за грях?

84

мОрСкИ

преди 14 години

Браво!То направо немога да повярвам, че някой си свърши работата навреме!Браво на Бате Бойко и дано да махне и тия големите джамии по-скоро....Че като гледам на народа нещо не му държат нервите и ще се стига до други мерки :)

83

Мъж

преди 14 години

Това е поредната гнусна провокация от гаджалските ***, в изконните български земи! Трябва да се срине не само тоя кощунствен паметник, но и всички незаконно вдигнати джамии! Турските екстремисти просто проверяват доколко правителството в държавата си е на мястото.Ако това бе преди година, при управлението на СерГЕЙ, самият той щеше да го открие навярно.

82

ДО 87

преди 14 години

ТВОЯТА МАЙКА МОЖЕ И ДА Е КРЪВЕН БРАТ СЪС ВСИЧКИ *** ПО СЕЛАТА , НО ГОВОРИ САМО ЗА НЕЯ - А НЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

81

Анонимен

преди 14 години

Отвсякъде си мирише на фарс.Поредната подмолна игра на фесовете.Да видим как ще свърши всичко.

80

Анонимен

преди 14 години

В България няма ***...Всички са българи... Българи и *** са кръвни братя...