35

Анонимен

преди 14 години

kraino vreme e i *** da po4nat da si pla6tat smetkite za tok i voda,a kolkoto do tova kade 6te jiveqt slabo me interesuva,vinata si e tqhna,na tqh im haresva da sa neuki ,prosti i vy6lqsali,ima dostata4no mnogodetni samotni maiki i bedni stari hora koito jiveqt na magiq ,kraino nujdae6ti se

34

wwe

преди 14 години

Пишеше ,че ще събарят и сараите на ДОГАН ! Предлагам да не се събарят а там да настанят ромите останали без жилище ! Така ще могат да крадат заедно !

33

БИЗНЕС МЕН

преди 14 години

БРАТЯ МАНАЛИ!!!Спокойно имам пари и ще ви построя НОВИ КЪЩИ с нови бани и ДУШОВ~!!!!ПО австрийски ОБРАЗЕЦ !!!първо ще ви ИЗКЪПЕМ после ще ви направим ***!!!

32

Анонимен

преди 14 години

имаха време да реагират и да се преместят.....да си намерят нови жилища....то по тази лигика и аз искам жилище:)

31

Анонимен

преди 14 години

Аз пък искам колело, но все не ми стига да си заделя 200 лв от заплатата... Щото старото ми го откраднаха. Демек-плащам данъци да има за ***, те пък ме крадат. Обичам я тая държава!

30

Ромлянин

преди 14 години

Крайно време е да се изземват излишните и неизползваеми имоти на дасовете и да се дават на бедните и дискриминирани ***....а,и задължително данък "Ромлянска Интеграция " за всеки пълнолетен българин да се въведе...

29

Ужас

преди 14 години

Бе що се ядосвам с тая ***?! Важното е, че продължаваме да мачкаме на Европейското!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Morwel

преди 14 години

В Ямбол, пък и не само там нали им дадохме жилища, и какво стана? Нищо няма да се промени докато има помощи за безработица и детски за 20+ деца. *** взимат без да работят същите пари каквито биха им плащали ако работят. И ти и аз да сме при такова положение нямаше да работим.

27

Анонимен

преди 14 години

Точат ток, ама всички имат сателитни чинииЦигански блокове сеят смрад и ужасПървият етаж е свинарник, кокошарник или конюшняПревърналият се в сензация през последните дни разпадащ се блок в ямболската *** махала е само върхът на огромния айсберг от мизерия, в който протича животът на хиляди роми, които също като нас са пълноправни членове на Европейския съюз.Kратка разходка из ямболския квартал "Райна Княгиня" прави на пух и прах илюзията, че някой някога ще успее да приобщи ромите към цивилизованата част на обществото ни. Условията за живот в *** гето напомнят повече за бедняшки квартал от средните векове."Кармен" в Града на розите Казанлък не е осеян с рози.Блок 20 се издига като някакво допотопно чудовище, своеобразен паметник на беднотията. От него са останали само рушащи се панелни плочи, а дограма и прозорци сякаш никога не е имало. Арматурата от пода и парапетите на балконите отдавна е заминала по пунктовете за изкупуване на желязо. Някои по-предприемчиви *** братя са измайсторили и интересни дограми за пословичния ямболски блок 20, които в повечето случаи са сковани от отчупени от щайги дъски. Тук-там има и пране, макар водопровод отдавна да липсва. Ток обитателите на панелката точат от съседните къщи. Ако има нещо, което всички семейства да притежават, това са сателитните антени. Първият етаж на кооперацията изпълнява едновременно функцията на свинарник, кокошарник, конюшня и тоалетна.Мръсотията около постройката е отчайваща, въпреки че скоро е било почиствано. Уборка се правела само преди избори. Преди няколко дни някаква фирма идвала да извози отпадъците и да съветва потенциалните гласоподаватели за кого да гласуват. Щели и по 20 кинта да им дадат, хвалят се ромите. - ямболския блок е пред разпадане тъй като *** които го обитават са обрали де що може да се разглоби от него . Подобни блокове има и в други градове на страната!

26

баш майстора

преди 14 години

бедните роми, ах плача...........................

25

Анонимен

преди 14 години

Отговора на общината към "Романи Бах" е АБСОЛЮТНО ТОЧЕН. Откъде-накъде ще ги задължават да им дават общински жилища, при положение, че има други хора, които чакат от години за подобни жилища? Сред тях също има роми, които чакат за жилища.

24

BG

преди 14 години

ne trijte komentari eiii, kato ne iskate da psyvame nedeite pisa takiva statii. che i vodeshta daje

23

:)))

преди 14 години

леле колко са нахални :OХората в тая държава спестяват , теглят кредити да си купят жилище...все едно д-вата ни не им е осигурила достатъчно привилегии щот са "малцинство" . Да се хванат на работа и под наем да живеят... Да сме им виновни, че не могат да се образоват и да се интегрират при създадените им много условия за това... А ЕС като толкова ги е грижа за тия ***- да си ги прибере и да се грижат по- добре за тях

22

Онзи

преди 14 години

Ще си сковат нови бараки пак на същото място или малко по-нататък,тая *** не подлежи на унищожение да им композират "Черен влак" за Брюксел или за некъде другаде и аре да заминават някъде където ги обичат

21

Ужас

преди 14 години

Ако пък сега им дадат жилища на тези мръсни, длни, нагли, миризливи, крадливи ***, ще ми ускорят решението за емиграция! каква е тази наглост! Аз да бачкам като ненормален да си плащам кредитите, а тея да чакат жилища от общината, ЗАЩОТО им били разрушили незаконните бараки върху общинска земя?!?! Каква е тази наглост?!? Та те трябва да са по арестите заради езредиците вчера! *** мръсни нещастни!!!

20

Morwel

преди 14 години

bel ami, много късно го разбираш това... От двадесет години е стандарт. Те умните хора защо се махнаха от България. Останахме само будалите, които си мислят, че ще променят нещо. :(

19

Neptun

преди 14 години

Всички вие тук и навсякъде , слепи се раждате и слепи умирате , и няма бог да ви е на помощ , всички умирате ....

18

Александър Триер/Гер

преди 14 години

Аз също не съм съгласен с т.нар. *** синдром.Но има една малка истина че човек ако му осигуриш малко условия той сам ще започне да се съобразява с тях.Да знам че този "етнос" е неподвластен на поправяне но ако има инициативи които да се обръща внимание на тази общност тя няма да е изолирана група "диваци'.Иначе съм за абсолютно спазване на нормите и подкрепям мерките които са взели.Но така или иначе тези хора живеят там трябва да се принудят да работят и тогава няма да има проблеми.

17

Дивизион

преди 14 години

Джегата май искат обсипване с олово от всякакъв калибър.Жалко е че немаме армия - по - татово време тая *** отдавна да беше отстреляна и всичко да беше забравено,,,, няколко *** по - малко само ще облекчат държавата.

16

reyr

преди 14 години

kvo iskate q se iznasqite k1m franciq iskate na maikavi puikata neblagodarnici se iskat da polu4avat a tva 4e b1lgari ima bezdomni a maaaikavi sgannn :@