183

Amenhotep

преди 15 години

Защото древен, православен, силен и консервативен народ, с изградени морални и духовни ценности НЕ Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЦИОНИСТИТЕ И ZOG!

182

O_O

преди 15 години

Той защо иска да унищожи българския народ?

181

Amenhotep

преди 15 години

Содомия (от среднов. лат. sodomia, през фр. sodomie) е термин от (библейски) произход, с който се обозначава определено сексуално действие или поведение, смятано за неестествено и/или неморално от тогавашното общество и религиозната догма.Най-често под содомия се разбира *** секс, но също може да обозначава и орален секс, и друг вид непродуктивни сексуални действия (виж парафилии). В по-тесен смисъл содомия се използва специално за секс с животни (виж зоофилия), а по-рядко за *** секс между мъже (виж еднополов секс)Содомията изрично се забранява от християнството, юдаизма и исляма, според чиито свещени книги за това провинение се полага смъртно наказание убиване с камъни.

180

Анонимен

преди 15 години

Като оставим настрана тая новина. Мога да кажа на педерастите, че 99% от хората тука не изкат да ви убиват. Просто искат да бъдат оставени намира от вашите паради по площади или телевизията и да не им се напомня постояно за вашата сбърканост. Вие съществувате и това е факт но и педофилите, изнасилвачите съществуват но не сме принуждане със закони да ги харесваме и толерираме. Защото не си вършите мръсотиите както до сега на тъмно и да не ни ги навирате в очите от медиите и да пожалите нашите дец

179

Анонимен

преди 15 години

*** ОК, ама дано не барат лесбитата :)

178

Rowena

преди 15 години

Моето мнение е следното: Колкото грешно е да се отрича съществуването на хора с хомосексуална ориентация ,толкова е погрешно и да се толерира това поведение!Не може да ги насилват за неща противни на природата им но да се приема това за нормално; да се презвръща в гей мода също е много вредно!Така пречат на нормалното развитие на подрастващите.Смущават и хетеросексуалните което вероятно е част от обащата сексуална конкуренция.Блудство с момченца които са сексуално неориентирани пък е педофилия!

177

Amenhotep

преди 15 години

174, това че татко ти те е насилвал а *** те е изпускала на глава (многократно), не ме прави мен болен, а теб! ЛЕКУВАЙ СЕ!

176

Amenhotep

преди 15 години

С парите на изеднически *** като Джордж Сорос (Дьорд Шорош) се захранват мракобесни организацийки като БХК и "Джемини", чиято цел е УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА И НА ХРИСТЯНСКИТЕ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ!

175

ViSitter

преди 15 години

Хахахаха добре дошла в новия ти свят .... изпълнен с "назадък"

174

Анонимен

преди 15 години

Определено има болни и това са всички хейтъри и хомофоби, вие сигурно и една жена не можете да задоволите както трябва, а сте се захванали с другите мъже

173

българин

преди 15 години

Гей са навсякъде ,адски силни организации стоят зад тях.А в политиката са достатъчно.Новият министър на финансите също може да се окаже гей.Забавен ден.............

172

Анонимен

преди 15 години

Незнам дали ще ги убия но ще съм ужасно нещастен и опозорен няма да позволя да ходят на паради.

171

Ал

преди 15 години

Сигурни ли сте,че Азис е гей или се представя за такъв,за да придобие публичност с поведението си и така да стане известен? Ако се представяше със собственото си име,сега щеше да е Васко *** и да пее в някоя селска кръчма за 20лв. на вечер . И бездруго не е особено талантлив,такива с неговите певчески данни в България са хиляди.

170

Amenhotep

преди 15 години

Не мога да се примиря с тия извратени мракобесници. Ако си седяха кротко в дупките и си се оправяха скришом - няма проблем, не СПИН, ако искат 5 СПИНА, слепени да хванат. Но, наглостта им и безочливата им наглост да представят една СБЪРКАНОСТ, като нещо нормално, та дори и модерно, вреди на народа ни и най-вече на ДЕЦАТА НИ! Това сбърква и извращава малките им мозъчета, това извращение има за цел да превърне децата ни в една маргинална, мракобесна, безродна *** ...

169

Анонимен

преди 15 години

Ако вашия син или дъщеря ви кажа, че е гей ще ги убийте ли? Такава ли ви е логиката, като тея, дето си убивали децата, това ли искате?

168

Анонимен

преди 15 години

Браво браво така трябва да се прави!И в България трябва да ги доведем тия организации.

167

до 163

преди 15 години

А кой ти каза, че всички гейове са женствени и ходят по паради, нямаш представа колко гейове има сред футболистие например както и сред всички професии без да им личи и грам

166

бейб

преди 15 години

Мъжете просто сте на изчезванеееееееееееееееееееее

165

bobt

преди 15 години

Така че - ДА! Толерантност трябва да има. Иначе се превръщаме в хора, които подтискат и буквално убиват другите затова, че са различни... Мисля че се сещам за мн такива "велики" хора, които са го правили това, а за хилядите убити от тях страдаме всички. Малко лицемерно, а?

164

Анонимен

преди 15 години

А хетеросексуалните не са развратни и деградиращи така ли?