36

Анонимен

преди 15 години

уж нямаше да извиват ръце.Не ме карайте да съжалявам че гласувах за синя коалиция.Защо се опъват .Винаги силният диктува условията.Ако утре има избори вече няма да гласувам за малка партия.Те са болни от амбиции.

35

Анонимен

преди 15 години

Тук има няколко заклети костовисти, мисля си поставени нарочно да гласуват срещу отрицателните мнения на техния лидер! :)))Дано да не греша...че иначе ще се окаже, че това е искреното мнение на форумците! :)

34

Gifa

преди 15 години

Титана ББ създаден от *** върти номера за да си има оправдение като направи комбината с тях.

33

Мунчо

преди 15 години

Няма да подпишат, ама Императора вчера каза, че който не го подкрепи , ще го посочи с пръст...А това е страшно, защото от там излиза ток с високо напрежение!!!!

32

Мондисо

преди 15 години

Всъщност не подписът под меморандума е най-важен,а действителната парламентарна подкрепа.А там Яне ще я даде "10 гласа от РЗС за ГЕРБ",щото сега едвам мина 4%,а на евентуални предсрочни избори,може и да не влезе в НС.Същото важи и за СК.Просто се правят на важни и не искат да ги възприемаме като безгласни букви.Не че в случая не са.Що вчера Яне заплаши депутатите си да на напускат РЗС в посока ГЕРБ?Бойко се е подсигурил с подкрепа от още 5-*** извън ГЕРБ,независимо от меморандума.

31

Анонимен

преди 15 години

Бабушкерата Мозер в атака за част от баницата.

30

vetrilo

преди 15 години

aideee,po4naha s pazarlucite ...a predi dni nikoi niama6e pretencii tva ti onva ti ...maznni politikant4eta deto za ni6to ne stavat i vse da kradat ot naroda iskat ,slujbi4ki post4eta ...eeenenaiadoha se teia i tva e!!!

29

Маркс и Енгелс

преди 15 години

Айде , Боца.... коалиция със БСП!

28

Анонимен

преди 15 години

Онази длана Мозер и тя пак се тика!!!Много от пишещите тук са малки, но ние помним как точно тези хора съсипаха синята идея и излъгаха всички истински вярващи седесари!!!

27

Анонимен

преди 15 години

Лъсна лицето на СК -един провален политик с амбиции да е винаги във властта и да може да се облагодетелства от този факт ,един въздухар ,който е председател на партия фантом,една стара лелка с напреднала деменция -чудно ми е как може избирателите да се подлъгват по ефтини заблуди и носталгия за миналото величие на СДС и синята идея -ето това е останало от нея -шепа алчни изкуфели и злобни същества

26

ЦОКО

преди 15 години

До последно ще се опитват да изнудват.Пратете ги при БСП и ДПС се гушкат.Те хайдуците се надушват отдалече.Какво мислите бе,че БОЙКО,ако успее-ДАЙ БОЖЕ,на другите избори някой ще се сети за вас.

25

Анонимен

преди 15 години

Не, че не ви знаем какви сте, но за пореден път се доказахте!!!Костов, освен да ламти за власт, друго не знае!Изнудвачи и рекетьори!!! Не си гледате мижавите 6%. При това, коалиция от 6 партии!!!За 2 седмици- от изборите, до сега си завъртяхте задни...те 2 пъти!***!!!

24

Мондисо

преди 15 години

Слушам ги по БНТ Костов и Мартинчо и се убеждавам,че Господ събира.И двамата с дефекти в говора, с проблемно "Р", и двамаата с дефекти в мисленето.Ако мислеха за доброто на България,нямаше да поставят условия и да си мислят,че без СК няма стабилност,силно правителство и т.н.Да ви прави впечатлиние,че последните дни тея двамата са по-често по медиите,отколкото Бойко?

23

Memo

преди 15 години

Гласувах за ГЕРБ, но мисля че този прословут МЕМОРАНДУМ e eдно недоразумение и е нормално да не бъде подписан.Лошо ще е ако наистина Европа има отрицателно мнение за Атака и замесят ГЕРБ с това. А че РЗС и СК няма да подпишат - абсолютно нормално е ! Поне следват някакъв принцип и се радвам, че няма да игт *** на Бойко, щото ми е писнало от тия циркове! Успех на ГЕРБ - за да видим след 4 год. кой, каква я свърши!

22

Анонимен

преди 15 години

ТАЯ Ш-МАУЗЕР ОЩЕ ЛИ Е ТУК? ВСЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЗАМЕНИМИ. НЯМА НЕЗАМЕНИМИ!

21

Анонимен

преди 15 години

Осирането на ГЕРБ-ерчетата започна .... Ще го дуват... След 2 месеца - нови избори... На Боцата няма му се отвори парашутя!

20

vevie

преди 15 години

Бих искал моите сънародници да разберат, че СК не се бори за да управлява с ГЕРБ, не се бори за никакви министерски кресла, не се бори за "никакъв кокал".СК се бори за принципи и политики, които ще приближат България до своите европейски партньори и ще върнат доверието им в нашите способности и почтеност.Точен пример за това е принципната позиция на СК за неучастието на бившите сътрудници на ДС в комисиите на парламента, която не бе подкрепена от ГЕРБ в гласуването.Ако това предложение на СК беше подкрепено от ГЕРБ и бе прието, то тогава в комисиите нямаше да участват голяма част от депутатите на БСП, ДПС, АТАКА, и РЗС и в комисиите щяха да влезнат почтени хора и решенията им щяха да бъдат почтени и в наша, на избирателите полза. Е да, ама това вече не може да се случи. Е, отговорете ми, ТАЗИ ПОЗИЦИЯ НА ГЕРБ В ИНТЕРЕС НА НАРОДА ЛИ Е ?Не се плъзгайте по повърхността на полицейската пропаганда, а гледайте кой какво казва, какво предлага, в чий интерес го предлага и кой го подкрепя или не, аргументите им и мислете с главите си все едно си решавате проблемите в къщи, защото ще ни се наложи съвсем скоро да решаваме отново. Не ви ли е обидно да се спъваме все в един камък?

19

Cs

преди 15 години

Bravo pravilna poziciq

18

патник

преди 15 години

Eвала и аз не бих се натискал да се ка4а на "ТИТАНИК'

17

drake

преди 15 години

ГЕРБ вместо да се правят на велики да седнат със Синята Коалиция и РЗС и да формулират и подпишат подробен документ - Споразумение или Договор (не Меморандум тъй като това е само в сферата на намеренията) за политики, приоритети, срокове, отговорности и т.н. Въпроса за постовете е второстепенен и престанете да го повдигате - нито Синята Коалиция нито РЗС го искат императивно.