53

Иван

преди 15 години

Явно имаш много малко познати!

52

:D

преди 15 години

nali znaete sled tezi izbori ako DPS ne sa v vlasta ,pove4e nqma da go vidim Ahmed4o , shte izbega nqkyde i shte se skrie , garanciq !

51

преди 15 години

Всички мои познати ще гласуват за АТАКА, а всички прогнози на социолозите сочат, че ГЕРБ е на 1 място как става тази работа. Сигурно е, че изборите отново ще бъдат манипулирани...както всеки път.

50

преди 15 години

Абе македонче нещастно, не разбирахте ли че сте налапали сръбската близалка и вече 60 години им правите много як вакуум. Сръбските *** да ходят да се изказват в сръбските сайтове!

49

lambo.blog.bg

преди 15 години

Преди време в един форум един от близките до Доган, бе написал следното. Че когато УЖ се напиел, а това се случвало често, той ги събирал в кръг, изваждал си запалката, щраквал я и след като известно време гледал неподвижно в пламъчето, казвал бавно с нисък тембър:"ЕЙ ТАКА, КОГАТО РЕША ... МОЖЕ ДА ИМ ЗАПАЛЯ ДЪРЖАВИЧКАТА"

48

преди 15 години

новина искаме ,новина , че е застрелян този *** ***

47

lambo.blog.bg

преди 15 години

Да плаши с Косово, ако не му се изпълнят исканията ...Така вече 20 години рекетира пол. партии и лидери, всички българи. "ИЛИ МИ ДАВАТЕ ОЩЕ ВЛАСТ, ИЛИ ..."Още малко ако продължим да отстъпваме и цялата държава ще е негова ...

46

преди 15 години

неразрешими въпроси! Природата е дала решение - смъртта на индивида премахва измъчването на околните ...! Все ще се намери един български юнак да гръмне този бабаит!

45

Жоро Трайперов

преди 15 години

Докога ще дава акъл

44

преди 15 години

Ако и тук стане така ще е перфектно ..., но едва ли някои има изгода :@

43

РЗС и Яне Янев ,са н

преди 15 години

РЗС и Яне Янев ,са новото начало което трябва да започне за България !!!

42

Stormy

преди 15 години

Ahmed the dead terrorist.

41

I

преди 15 години

Гад мръсен, надявам се да го приберат най-накрая този в панделата и да му конфискуват всичкото имущество. Така е тази държава можеше да има друго развитие, но този гад направи всичко възможно да държи голяма част от населението не информирано, не образовано и бедно, за да може да ги контролира. 20 години вече чакаме нещо да се промени, а този *** направи всичко възможно да провали държавата.

40

преди 15 години

Има нещо вярно

39

mariq

преди 15 години

ТОЗИ 4ОВЕК СТАВА ВСЕ ПО ОПАСЕН.... МНОГО МУ СЕ ДАДЕ Ж ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И ТОЙ СИ ПОМИСЛИ 4Е ПРИТЕЖАВА ВСИ4КО И САДБАТА БА БЪЛГАРИЯ Е Ж НЕГОЖИТЕ РЪЦЕ,СПОРЕД МЕН ЗА ТВА СИ ИЗКАЗВАНЕ 4Е Ж НЕГО Е КЛ0ЧА ОТ МИРА,ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА СЪД

38

Лукреция

преди 15 години

Ке се кантонизира на ***...чорапогащника!Ако България не ви беше подарила танкове през 2000 г. отдавна да се бехте кантонизирали ,да говорите на албански и да сакате "бугарете" да ви освободат,па и коньете да си поят на Охридското езеро.

37

преди 15 години

тоя съвсем се забрави. Още малко ще се понадува и ще му светнат куршума.

36

Templier

преди 15 години

Прочетете поста на 28. Вижте австралиеца как им е казал всичко 1 път! Да няма неясно нещо. Джамии? ----> Туркия! Ислям? ----> Туркия! Турски език? --> Туркия! Всички джамии трябва да се бутнат. Ние сме християнска държава! Който не му изнася ---> Свят голям!

35

преди 15 години

не,той не е умен.другите около него са глупави.не,той не говори умни неща,просто журналистите го публикуват.искам да попитам номер 18 какво значи пълноценен гражданин,как ги разбира нещата?и също така къде бяха пълноценните гласоподаватели преди 4 години на миналите избори?не споря,няма смисъл,картите са раздадени.

34

преди 15 години

Няма ли кой да го убие тоя крадец....