35

pesho

преди 15 години

WTF?! К'ви са тези песни, стигнали финала? Не само на Аврамов, ами и другите... баси... пуснете 100 каба гайди и да се знае, а не такива недоразумения!

34

kin

преди 15 години

tazi pesen e to4no za evroviziq,mom4eto pee dobre, ima i viziq,stiga ste zlobarstvali pojilaite uspeh na krasi

33

ИВАН

преди 15 години

Стига джафкане, лаене, помия и т.н. Това е българската песен за Евровизия 2009. Независимо дали сте гласували за нея или за Йорданка или не сте гласували. На тази песен трябва всички да помогнем, за да стане #1 в Москва. Пуснете мейли на приятли в чужбина направнето нещо за да бъде България #1. Излезте от черупката си, спрете да мрънкате, свършете нещо полезно и позитивно.

32

актьор/рекламист

преди 15 години

За мен истинският победител е Поли Генова.

31

lusi

преди 15 години

не разбирам от пеене но злобата завистта и злонравието си личат типично по български

30

преди 15 години

Краси Аврамов и песента му може да имат съдбата не на Вода (Елица и Стунджи), а на групата "Каффе". Нагласиха ги на финала, бяха с по-висок рейтинг от Слави Трифонов и Софи Маринова. След оливането на конкурса, някой чувал ли е нещо за групата "Каффе" ?

29

Фенът

преди 15 години

По-скоро я е опънал. Прекалено е готина, за да я пропусне с лека ръка ;))

28

До Крис

преди 15 години

Ей ***..като ти е скапана държавата кво прайш тука бе ***..аре пътувай...относно качествата на Красимир..те са безпосрни, но с тази песен нищо повече няма да се случи от това..едно *** да отиде някъде да се изложи като кифла и да си тръгне, но под неговото име ще пише едно друго име..на България..а истината е една!!! Не България избра тази песен и тези които му пожелавате успех явно не знаете за какво става дума или сте от онези които дори не са слушали изпълнението му! И още нещо, не ми трябва да съм разбирач, дори и очи не ми трябват за чуя, че певецът не струва!

27

Див Сеянин

преди 15 години

Аз увивам малко по-добре от тоя пич...Само мацката от клипа е добра...Жалко, че тоя неможа да я опъне...

26

АЗ

преди 15 години

Песента е една от малкото интересни и хубави български песни. Ако найстина има протест пред БНТ, ще ми е интересно да отида и да видя там само силиконови и дебилни чалга пичове. На много хора им се ще да беше спечелило русото дете, ама тя горката не може да пее и песента и е 100% крадена от Дима Биллан. Представете си ако отиде тя какво ще стане...

25

преди 15 години

По добре данчо 6-те кокошки да отиде той има поне някакво излъчване и пее по-добре от тоя грозен.

24

Фенът

преди 15 години

Нора и Графа също ни показаха класа, добри песни имат, но Красимир Аврамов е над тях. Просто трудът на целия екип беше възнаграден. Имаме нужда от повече изпълнители и изобщо гурбетчии, които са бачкали и имат опит в чужбина. Веднага вдигат нивото ни!

23

Lamb of God

преди 15 години

Аз като го гледам тоя с тая броня... Той да не е новия вокалист на Manowar? К'ъв е тоя изобщо и на какъв се прави?

22

pesho

преди 15 години

Феновете, вие слушахте ли песента въобще?!?! WTF? Стария ми грамофон вие по-добре.

21

Rumi

преди 15 години

Krasi Avramov e super i drug da be6e spe4elil pak 6tqhte da go opluete Koito moje go moje Prestanete da zlobeete

20

преди 15 години

Руснаците не ги мислете, те от музика не разбират. Доказателството е, че още слушат Киркоров и разни "детски" песнички. Тази на българина, ще ги разбие направо. Те си падат по квичене и *** :)

19

Lora

преди 15 години

Хм, и кво пък толкова реват не разбирам, не е пък чак толкова лоша песента , може би на моменти Краси Аврамов попрекалява с виенето, но какво пък толкова и много по-зле сме чували в сравнение с останалите песни които участваха, той като че ли беше най-логичния избор, понеже има по-различно и запомнящо се звучене другите са абсолютни бози.Честно казано не очаквах чак такъв вой от страна на така наречената ни музикална гилдия, що така бе хора много се излагате така грозно е и е тъпо и после Краси Аврамов щял да ни изложи, не е така.Каквото човек сам си направи никой друг не може да му го направи, повече ще се изложим с поредния си скандал на махленско ниво , отколкото с песента за евровизия.

18

преди 15 години

не съм някакъв "разбирач", но в сравнение с другите песни тази беше коренно различна и май само нея запомних от всички. Надявам се в Москва да я изпълни добре - без фалш - защото тук от напрежение ли или нещо друго, на моменти звучеше зле. И все пак нека пожелаем успех на нашата песен.

17

Фенът

преди 15 години

Всички се пулеха и маефа, когато Вода се класира за финала, но в момента мнението им е, че е страхотна и са ни оценили. Същото очаквам да се случи и с Красимир Аврамов. Личи се, че доста труд е хвърлен върху композицията. За клипа също не са спестени пари и участия на звезди. Хората са с него, така че остава и в Москва да ни направи щастливи. Разбира се, трябва да се чуят и останалите кандидати, за да имаме по-ясна представа.

16

To

преди 15 години

Toq konkurs nema li da go otmenqt nay-posle? Pisna mi vsqka godina da me zanimavat s gluposti okolo skandalite s "pobeditelite". Neka ima sastezaniq, kadeto da se izqvqvat tvorcite, no kogato neshtata se komersializirat vaznikvat sporove i intrigi. Muzikata ne trqbva da se izpolzva za konkursi, a za zabavlenie na slu6atelite.