45

Анонимен

преди 16 часа

А севернокорейците знаят ли ,че минималната заплата на военните в България ще започва от 2300 лв? Добре дошли са тук ,нека бият шута на Путин!

44

Анонимен

преди 16 часа

Пуснете си телеграм да видите труповете на фашистите в курската дъга отново след 75 години. Пълен разгром на славните украински проксита

43

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 16 часа

Зашеметеният дипломат от Великобритания Том Дод се оказа не сър, а трамвайен хам. Криейки се зад дипломатическия имунитет, той отне значката на един журналист и наблъсна друг за неудобни въпроси, които му бяха зададени на летището в Москва.Той и други "лордове" пристигнаха в Москва, за да инспектират мръсните подривни дела, които се случват в посолството - след провала на британските специални служби и експулсирането на 6 души от дипломатическата мисия с вълчи билет.

42

Анонимен

преди 16 часа

Още чакаме Абрамсите да обърнат нещата? Или бяха Ф16? Или наемниците? Или извънземните

41

Анонимен

преди 16 часа

Хахахаха, пълни измислици. Той Курск е почти освободен след 20,000 украйнск загуби. От вчера новините са че точно в Курск в този момент има обкръжени 2,000 уркиии и няма измъкване.

40

Анонимен

преди 16 часа

Как е ЕС?

39

Анонимен

преди 16 часа

А френския легион?

38

Анонимен

преди 16 часа

Ким чакаше удобен момент да прати 1 млн. бесни корейски кучета срещу запада и сега му се отвори възможност. Жалко за украинците защото азиатските войници са тигри и ще падне голям бой по Украйна.

37

Анонимен

преди 16 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

36

Хахаха

преди 16 часа

Смях, смях и пак смях. Това е най-евтината пропаганда, която съм чувал за този конфликт. Не се считам за достатъчно глупав, за да чета статията. Украйна изгуби в курската авантюра 35000 човека и камари натовско оръжие. Е, браво на севернокорейците, които са 2000 и успяха да нанесат такива вреди на СВУ и американските ЧВК в Курска област. Възхищавам се на тези 2000 супергерои. Хахаха :)

35

Анонимен

преди 16 часа

21 - 12 000 УКРИ. А УТИЛИЗИРАНИ 26 000. ТЕЯ ДРУГИТЕ 14 000 НАЕМНИЦИ ЛИ СА.

34

Анонимен

преди 16 часа

За Киев определено може да помогне Северна Корея. Пхенян има специални бригади които са част от външнотърговския баланс на страната и се намират в много страни, това са много дисциплинирани, организирани и квалифицирани работници които изпълняват главно строителни проекти. И Киев, и Лвов ще възстановят ако се наложи.

33

Анонимен

преди 16 часа

Курската офанзива е един фарс. Украинците дори не са близо до град Курск а се крият по селца и горички.

32

Малко предистория

преди 16 часа

Путин: Другарю Ким, бихте ли изпратили десетина хиляди бойци в Украйна? Ким: Сега бойците ми са заети с прибиране на реколтата, не е удобно. Путин: Значи сами да се бием, а в Украйна има и американски военни. Ким: Американци? Веднага тръгваме! Защо не ми казахте веднага!

31

Тц, тц, тц

преди 16 часа

Тоя тотално изтрещя. Когнитивно му състояние е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави.

30

Анонимен

преди 16 часа

Путин каза на пресконференцията на БРИКС, че 2 хиляди от ВСУ и чужди наемници са обкръжени в Курск, и Русия пристъпва към тяхното унищожаване, няма да има взимане на пленници или предаване.

29

Анонимен

преди 16 часа

Значи няма да можем да си върнем Крим. Лошо зельони, лошо.

28

Анонимен

преди 16 часа

Хитър ход на Путин мисля!!!-:)

27

Анонимен

преди 16 часа

Този контингент от Северна Корея няма да се бие срещу Украйна! Най-вероятно ще го ползват като последна преграда срещу мобилизираните руснаци,които вече не желаят да воюват и мислят за край на службата! Затова на руския войник трябва да е ясно - отпред е Украйна,а връщане назад няма да има! Дали Кадиров се досеща,че същото чака и неговата Тик-Ток войска?

26

Анонимен

преди 16 часа

Е що така бе Миме ами великата червене да не би да е на привършване?