24

Анонимен

преди 6 часа

ВСИЧКИТЕ ми познати са най-малко на 15К и с НАД средния стандарт за Европа. УМНИТЕ И КАДЪРИТЕ, тези, които ИСКАХА, защото имат ЖЕЛАНИЕ И ВЪЗМОЖНОСТИ да се РАЗВИВАТ, ВСЪЩНОСТ СИ ПОСТРОИХА сами за тях си добрия живот! Само пpocтитe и некадърни КОПЕЙКИ и РУСКИТЕ петоколонници мизерстват не им стигат парите да си плащат сметките и ОЩЕ не могат да сменят дограмата на панелката от времето на бай Тошо.

23

Зозо

преди 6 часа

В БРИКС живеят с под 2 долара на ден. Щото са 45% от населението, а произвеждат 25 % от световният БВП. Като ги разделиш им се падат по 50 стотинки доход :)))))))))))))))))))))))) Ядат кучета, котки, змии, гущери, прилепи и насекоми - Индия, Китай.....

22

Много

преди 6 часа

се кефя, когато евроатлантиците започнат под натиска на фактите да пискат като ощипани стари моми на селска вечеринка. И от страх и ужас газ направо газ пиkaят! Гутериш се подигра със зеленски. Показа къде му е мястото. А отиде на крака при Путин! КЕФ!

21

Анонимен

преди 6 часа

САЩ са принудедни да закрият украинския проект.

20

до 17

преди 6 часа

Значи признаваш че различните всъщност да руснаците?

19

БАНко

преди 6 часа

НАТООВЦЕ , ОЩЕ ОТ ПУТИН : ,, САЩ УНИЩОЖИХА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ , УНИЩОЖИХА ЮГОСЛАВИЯ , ЛИБИЯ , СИРИЯ , ИРАК , АФГАНИСТАН .... СЕГА НАРЕД Е .... УКРАЙНА !!! " СЛЕДВА МОЛДОВА .....

18

Анонимен

преди 6 часа

България за последните 30 години дръпна и се разви много, хората забогатяха и живеят в материално богатство като истински западняци и могат свободно да бегат на запад, но само пpocтите русофили не могат да се развиват защото са некадърни и мързеливи и затова са бедни.

17

Анонимен

преди 6 часа

90 % от населението на Русия живее в мизерия, без интернет, по няколко семейства в един апартамент без канализация и ползват външни тоалетни.

16

Анонимен

преди 6 часа

БРИКС не иска нищо да разрушава. БРИКС казва - който е съгласен да живее различно да дойде при нас. Няма условия както в ЕС - да си смениш законодателството, да си спреш електростанциите. БРИКС казва елате да направим съюз да търгуваме и да извличаме изгода един от друг. А който не иска - да си живее в стария свят.

15

пияница мистик

преди 6 часа

Многополюсният световен ред ще е както казаха икономистите 35% за Брикс и 65% за Запада :))) Населението на Запада и на БРИКС ще е поравно обаче :)))) Смятай на коя система жителите ще са по-задоволени материално, а и не само. Свободата и демокрацията в двете системи всеки знае каква е :)))))

14

Анонимен

преди 6 часа

Чакаме и Дмитрий после да му изклакьорства, ама сега спи след сутрешния запой. Надвечер като стане и започне втори рунд с водка ще се включи.

13

Зозо

преди 6 часа

Всички тези се борят за доларчета и евраци. Не за рубли, рупии и турски лири :)))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 6 часа

Абе аз не знам некой да бега в Русия, бе, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западноевропеец в материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Не искам да живея без канализация и да ползвам външна тоалетна. Аз искам да ползвам уютна мраморна тоалетна с топла вода и да се подмивам на мраморно биде. Искам да карам джипка джиели 4матик и лимузина икюи, а не лада Нива или москвич, искам да свиря на стратокастер, а не на балалайка, и да стрелям с FN SCAR а не с прос АК-47.

11

БРИКС нулира

преди 6 часа

хегемонията на Пиндостан. Ура!

10

Анонимен

преди 6 часа

Досега светът да не би да е бил еднополюсен, че сега тепърва да създават многополюсен свят?

9

хе хе хе

преди 6 часа

Под новината се разнесе силно мучене. Полувъзмутено, полуизмъчено. И замириса на пресен обоски тор. Забавно е:)

8

Анонимен

преди 6 часа

Китайците няма да се излъжат. Индийците може, те са комунисти.

7

Анонимен

преди 6 часа

От материала разбрах, че киевската хунта пак е изнагляла. Забранила на оня аймун Гутериш да ходи на срещата на БРИКС. Не че присъствието на генсека на ООН там е от някакво значение, но все пак и безочието на Зеленски трябва да има граници.

6

анонимен

преди 6 часа

Новият ред - диктатура, убийство на опозицията, затвори в сибир, окупация на малките държави, чудовищна инфлация и мизерни заплати.

5

Анонимен

преди 6 часа

Краварския световен ред приключи!