28

Бг тротинетка

преди 7 часа

До Анонимен 31 Не е вярно този канал е проруски. Няма пък.

27

Анонимен

преди 7 часа

Станаха известни класифицирани данни от западните разузнавателни служби, изтекли в обществен достъп. Благодарение на вътрешния саботаж беше възможно да се установи, че командирите на НАТО крият истинските загуби на украинските войници по време на СВО. Тези цифри се оказаха толкова катастрофални, че те решиха да не ги разкриват. Според военни кореспонденти те са много по-високи от тези, изразени от Шойгу. Един от военните блогъри, свързан с ЧВК Вагнер, коментира тази информация: Демилитаризац.

26

Анонимен

преди 7 часа

Всеки си чете и обяснява както му е удобно защото материала заблуждава и то такава е целта му. Не мислете за важните неща а се забавлявайте.

25

Факт

преди 7 часа

С съюзници като нато и запада,врагове не ти трябват.Пример България 35г.грабеж и разруха.

24

Анонимен

преди 7 часа

До20 Както се вижда нещо не ти издържат нервите що така?

23

Анонимен

преди 7 часа

До Мечока - дали пЪ десерта нема да е Полша?!

22

Анонимен

преди 7 часа

беше публикувана таблица, която отразява реалните загуби на украинските въоръжени сили по време на воденето на военни действия."Това е бомба: по западни оценки загубите на украинските въоръжени сили от началото на СВО достигат 1,8 милиона души, от които 780 хиляди са убити. За юни - средата на октомври: съответно 265 и 45 хиляди души," - пише авторът на Tg канала Милитарист.

21

Анонимен

преди 7 часа

Тоя ингилизин много сложно го е написал, а и неверно! Истината е, че Зеления пингвин сам настрои Запада с/у Укропия - представи им велик План за победа, в който предлагаше след Победата (вярва пингвиня че ще се случи!) укро-войски да охраняват базите на САЩ, щото щели да имат най-много боеви опит. Т.е. по същество - измества немците и поляците от военната сфера! Освен това предложи на НАТО да изпратят свои военни да се бият в Укропия, щото укро-войските требе ги смени някой... Но не се прие това

20

Анонимен

преди 7 часа

Поредна порция путинджилък, и путинджийски лъжи.

19

Мечока

преди 7 часа

Иска да схруска Украйна за десерт.И ще я изяде накрая за да не я изяде Запада.

18

Анонимен

преди 7 часа

Я руский, я иду до конца ... се пее в песента.

17

Анонимен

преди 7 часа

"Западът се превъоражи за сметка на Украйна" - Не може да се отрече. Очевидно е. Обаче. За 30 месеца Русия отиде далеч напред не само в превъоръжаването, но и в опита, тактиката, стратегията, изкуството за водене на реални бойни действия.

16

Анонимен

преди 7 часа

Путин не трябва да спира. Украйна цялата е руска.

15

Цецо

преди 8 часа

Реалистична статия на западен журналист която говори за скорошното падение на Украйна.Няма съмнение че 25 процента от Украйна е в лапите на мечката.Но мечока е гладен и иска още да си похапне.

14

противоречива статия

преди 8 часа

целяща да ни внуши, че ако се дадат пари и оръжие Украйна ще победи. Значи Путин се опитвал да представи войната като дирижирана от нато, ами от кой е, да не би да е от марсианците, и ред други откровени лъжи. Истината е, че нато и колективният агресивен свят губи от Русия по целия фронт, факт които само заблудени продължават да отричат.

13

Анонимен

преди 8 часа

По добре не иначе какво ще ги правим тия украински мигранти? Милиони украинци ще залеят Европа, на никой не му се живее в русский мир!

12

Анонимен

преди 8 часа

"европейските нации отчаяно искат да съживят стария евтин енергиен режим" - И баба иска да изглежда като 17-годишна. Цените на билетите за концерти се били вдигнали многократно, а ресурси били искали по стария евтин енергиен режим. Виж го ти - пpocт, па му се такова.

11

Анонимен

преди 8 часа

Западът се превъоражи за сметка на Украйна. Както се казва...тенк ю вери мъч!

10

ВГЗ

преди 8 часа

А Пеевски как е днес ?

9

Чичо

преди 8 часа

Като е толкова загрижен, Макс да нарамва мешката и да ходи да помага на терен.Всичко друго е лицемерие - на топло, сигурно и удобно, пред клавиатурата.