158

Сведущ

преди 2 седмици

Путин е мъртъв от 26 Октомври 2023. Вероятно са ликвидирали двойниците му, защото двата клана силовици и промишленици в Кремъл вече се договориха как ще разделят властта.

157

до 164

преди 2 седмици

Прекалено си превъзбуден или имаш някакви блянове.

156

Анонимен

преди 2 седмици

Владимир Путин още от 2008 година предупреждаваше наглеците от НАТО, че е време да спрат, но те си мислеха, че могат да си правят безнаказано каквото си искат. Дори Папата им го каза в прав текст, че войната в Украйна е следствие на "лая на НАТО пред портите на Русия!" Сега същите тези *** оти по същия начин си мислят, че Русия няма да употреби огромния си термоядрен потенциал за да ги спре и отново ще бъдат изненадани, когато полетят Сарматите, Воеводите и Искандерите! Само, че тогава ще е твърде късно за всички нас!

155

Баба

преди 2 седмици

"До Баба 139 Вкусния курбан се вари бавно и дълго." Така си е, само че като гледам, на Русия им свършиха дърветата, и огънят спря. Дори котел няма, още не го е изпросил Пу-т-лер от Северна Корея. И не отменя смешния факт, че Русия успя да нападне без да обяви война, и сега загуби територия...без да има война. ХАХАХА, иронията е просто убийствена :)

154

Анонимен

преди 2 седмици

И ако е умрял Путин, това ще помогне ли на Украйна и НАТО? Едва ли. Мисля, че на НАТО вече никой не може да му помогне. За Украйна ще се погрижи Русия, със или без Путин.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Путин уме пак!

152

Анонимен

преди 2 седмици

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин,по майка Шаломович!

151

Анонимен

преди 2 седмици

Дано Путин да е пyкнал - това ще е щастие и за руснаците, и за целия цивилизован свят

150

Анонимен

преди 2 седмици

Русия, Китай, Северна Корея и Иран означават шах и мат за Запада.

149

Анонимен

преди 2 седмици

До 154, a реалността болезнено жестока - НАТО даже не участва, а само се смее на руската кyчка, която е сцепвана от бой от една много по-малка и слаба държава!

148

Баба

преди 2 седмици

"А иначе жалкото е, че НАТО яде две години и половина яко бой по каските"НАТО всъщност се разрастна с Финландия и Швеция, така че е по-голямо и по-силно отпреди започването на войната. А войната (то не е дори война) се води между малка Украйна и силна Русия (която проси за ракетки от Северна Корея и Иран). А смешното е, че Русия губи :) И затова се смеем. Смеем се и на русофилите. Ходи в демократична пРосия, и кажи "нет войне", и няма да се видим повече :)

147

Анонимен

преди 2 седмици

В стремежът да разчлени РФ, НАТО си спечели непобедим враг в лицето на Русия, Китай,Северна Корея и Иран.

146

Червен каскет

преди 2 седмици

Къде мога да гледам олимпийските игри на Брикс? Това зрелище не е за изтърване!

145

Анонимен

преди 2 седмици

До Баба 139 Вкусния курбан се вари бавно и дълго.

144

Анонимен

преди 2 седмици

Могъщият Запад пак ли чака Путин да умре? Голяма излагация.

143

Анонимен

преди 2 седмици

Недейте с такива статии, че нашите кААпейки ще получат сърцетуп)))

142

запада се превърна

преди 2 седмици

До Анонимензапада се превърна в нещо отвратително !!! Педдеррастия, толерастия, ваксини, оглупяване и цензура - всичко това трябва и ще бъде унищожено - няма да търпим евреискире кланове и банкери прсихопати да се гаврят с нас - ето за това съм за Путин, Путин ще унищожи тази жалка изродщина в която се превърна запада

141

Бягат на групи

преди 2 седмици

Весеушниците масово напускат позиции край Курск, които успяха да заемат в резултат на внезапната атака на руска земя през август. Периодът на бравурни изявления и моментна победа отстъпи място на друга зрада: групи до 60 души бягат. Стана известно, че обикновените бойци отказват да изпълняват заповедите на своето командване. Това е така, защото врагът, който нахлу в района на Курск, сега се оказа в много трудна ситуация.

140

До Баба

преди 2 седмици

Най-смешното е разни баби да интерпретират политическата обстановка. А иначе жалкото е, че НАТО яде две години и половина яко бой по каските, въпреки впергнатият целокупно да му плаща игричките "обединен" запад. И го бие една "бензиностанция с ракети" - като шкембев довар го млати.

139

Позор

преди 2 седмици

Самото побликуване на подобни глупости, показва нивото на този сайт.