46

Сайбърпанк

преди 3 месеца

Каквото и да стане, Украина ще бъде победител. Морално! РФ пак се връща в яму.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно пак е нашмъркан, защото иначе щеше да разбере, че на Путин грам не му пука колко страни ще подкрепят поредната безсмислица.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Това е кризата на средната възраст - фикс идея която по същество е някаква пълна глупост. За Зеленски фикс идеята му е ако го подкрепят 123 страни, мирът изведнъж ще се случи от самосебеси. Може да му е харесало в Швейцария и да иска да пътува, планът да е фиктивен повод. Той трябва да осъзнае горчивата истина, че след първата безсмислица, на втората ще се явят по-малко представители. Повечето бяха там за снимка с Байдън и си тръгнаха още първия ден разочаровани. Нали Борисов затова ходеше.

43

Анонимен

преди 3 месеца

СТОГОДИШНИНАТА ВОЙНА се е водила между НОРМАНИЯ със столица Лондон и НЕЙСТРИЯ със столица ПАРИЖ за създаване на Втора Свещена Римска Империя..................................НЯМА НИЩО ОБЩО С УКРАИНСКИЯТ ЮДЕОЕВРЕИН червен болшевишки революционер в НИЖНИ НОВГОРОД Лазар КАГАНОВИЧ.............Сам ли си такова родното село в Украйна ЧЕРНОБИЛ този вашият юдеоевреин КАГАНОВИЧ кажи си ортак му?

42

Анонимен

преди 3 месеца

Bиенето на тролейбуса KpaBapopo6 Е музика за моите уши

41

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 40.. дрън - дрън.. ако клоуня беше приел минските споразумения, нямаще да има нито убити, нито освободени земи, нито разбита окраинска икономика.. а в средновековието си ТИ..

40

да

преди 3 месеца

по тоя начин казва че в швейцария е било пълен провал, сега подготвя друг провал!...абе, зелен плъх, не разбра ли че каквото иска путин, това ще стане, и дарт вейдър да го накараш да подписва! голям б.унак, ей!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Наркоманът си е наркоман. Пак идиотско послание...Искал мир, като победи Русия? Муахаххахаа...

38

Анонимен

преди 3 месеца

А Путин какво е сменил, ботокса или токчетата?

37

ГАДОРЯН

преди 3 месеца

Явно е сменил дилъра и сега го осеняват нови идеи. След дивотиите в Крим ще види мир през крив маркуч. Путин няма да спре преди полската граница.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Плана на Русия е каквото заграбихме, заграбихме,искаме и още толкоз! Това е справедлив мир! Половин милион убити-голяма работа! Който жив, жив!Средновековие!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Не се предавай. Главчев отива на среща на върха на НАТО за да каже, че ще дава каквото трябва. Е, вярно не е много представителен, защото никой българин не е гласувал за него, но това си е американска подкрепа. не е шега работа. В САЩ управляват БСП. Бесни страшни пенсии. Виж какви успешни контраофанзиви правиш. Няколко стотин милиарда долар още, половин-един милион украинци и още веднъж ще се пробваш. Ако са свършили украинците Главчев ще те подкрепи. Ако няма кой - той. Той така и премиер стан

34

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е къв жъ бъди резултатът от сблъсъкът между двете култури! Кво са случи при срещата на Христофор Колумб с тyзeмците? Руснаците са сибирски индянци. Всъщност индянците са тръгнали от Сибир. Американците смачкаха индянското население в Америка, сега ж додат да си довършат работата.

33

До 21

преди 3 месеца

А ти как наричаш жалките същества, които тръгват юруш за пари и поливане? При това дори не знаят за какво умират, като кучета. Как наричаш родители ли, които изпращат доброволно синовете си, че нямало как да си изплатят кредита? И защо няма в Русия други алтернативи ? У нас малко ли хора изплащат кредите с поколения? Кой е тръгнал на чужда земя да убива , че пари да извади.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Bиенето на тролейбуса KpaBapopo6 Е музика за моите уши

31

Бегай

преди 3 месеца

Зелю, Москва не вярва на сълзи!

30

Да

преди 3 месеца

Без Русия всички планове ще отидат в коша, като в Швейцария. Украйна ако иска да запази територия ще трябва да се съобрази с положението в момента.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам, за какво му е нов план? Стария в Швейцария не свърши ли работа? Той не беше ли подкрепен от много страни? И защо войната не свърши? С какво новият ще постигне разичен резултат?

28

Дори

преди 3 месеца

И Брендо избяха от този наркоман

27

До 21

преди 3 месеца

Защо бе, ти с много високо мнение ли си за руснаците? Не виждаш ли поне от туристите им какви опърпани и жалки селяци са? А 80% въобще не могат да си позволят да дойдат и в България, клоаката на Европа!