52

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя се кри толкова години изведнъж стана много активен

51

Анонимен

преди 3 седмици

С всяка своя поява Прасун вдига рейтинга на президента и ако се появи читава партия на Радев, наистина ще ги отнесе с огромна разлика. Времето на глиганите изтича и те ясно го разбират. 80 процента от хората искат да живеят в нормална европейска държава, а не управлявани от мутри и аматьори.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Славуца да се готви да кумува, на явния вече брак на ГЕРБ-ДПС , а да им приготвя и подарък.

49

Анонимен

преди 3 седмици

Ква легитимност с тоя процент гласували, не е ясно

48

Анонимен

преди 3 седмици

НЕ ГО РАЗБРАХА ТЕЗИ ДВАМАТА, ДОКАТО СА ТАМ ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА. ИЗБОРИ ДО ДУПКА ЩЕ ИМА ДОКАТО СЕ МАХНАТ

47

Шиши,

преди 3 седмици

Нали Денков беше най-слабият премиер.Сега пак до тях опряхте.И ме изтриха.Какво обидно съм написал?

46

Анонимен

преди 3 седмици

Абе шиши,нали с тиквата сте евроатлантически лидери,правете си правителство,кой ви пречи?

45

Анонимен

преди 3 седмици

И аз така разчетох вота на хората. 75% неистово искат Шиши за премиер. Вярват, че само в него е спасението. Вие видяхте ли нещо друго?

44

дo 31

преди 3 седмици

Ами да са гласували, бе. Защо не са гласували. Предупреждавахме какво ще се случи. Аман от мърмоковци и все търсещи под вола теле. Щяли да наказват тоя или оня. Сега наказахте ли се едно хубаво? На кого правителството на Денков бъркаше отзад? Имахме относително най-доброто за последните петнайстина години. Ти да изпуснеш питомното, та да гониш дивото.

43

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Пеевски е на ЛСД. В България не може да има стабилно правителство докато малцинствата робовладествуват над изконното Българско население. Резултатът от последните избори е категоричен и гласи НЕ ВЯРВАМЕ В ТАЗИ ОСМАНО-СЪВЕТСКА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА И НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ОСМАНО-СЪВЕТСКИ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. А турската полиция от ДС-МВР започна да се подготвя да стреля срещу нас,купувайки полицейски автомобили.Няма значение ,че няма линейки за Децата.Важното е турците да се возят в лукс и стрелят

42

Цветан Цветанов ГЕРП

преди 3 седмици

КИРОС И АСАНН ВЕЧЕ ТРЕТИ ДЕН ГИ НЯЯМАААА !!!...ДА ИЗГУБИШ НА ВОТТ = 323 000 ГЛАСА, от МИНАЛИЯ ВТОРИ-2 АПРИЛ 2023 год... = НЕБИВАЛЛ НОКК-АУТ !!!..ПП-ДБ СА НА СМЪРТНО ЛЕГЛО ........ДОН ШИШИ мачкай ХРИСТО ГРАНТОЯДА и МРАВОЯДА БАЙКИКИЕВ , ДЕТО НАПРАВИ ДЕСАНТ С ЛОДКА ЗАЕДНО С ДЕБЕЛИЯ ИВО МИРЧЕВ НА 10 ЮЛИ 2020 гдина, в замъка на бай АХМЕТ ДОГАН -- на ЧЕНГЕНЕ СКЕЛЕ- В СТАРАТА МОРСКА БАЗА АТИЯ , ВЗЕТА БЕЗПЛАТНО ОТ ТУРСКИТЕ АГЕНТИ от ДПС .

41

Анонимен

преди 3 седмици

наесен баци и шишо ще дават заден!

40

Анонимен

преди 3 седмици

Заради този оставам с впечатление, че наглостта се депозира в мастните клетки. То бива, бива безочие, ама...

39

Дуньо П.

преди 3 седмици

Дебело създание на природата,не споменавай името на президента,за да не го мърсиш с лай.ените си приказки.Ти си един ***,слуга на сащ-посолството,за да си изчистиш мърхолявото име.Не закачай Р.Радев!

38

Анонимен

преди 3 седмици

Пеевски, премиер на гъбарите!

37

Шишкембе

преди 3 седмици

Една нормална държава редно е да има нормально правителство. Макар че всички издънени партии, включително гербанки и дъпъсанки, морално нямат право да влизат в Народното събрание. При народен вот 72% против техни 28%. Нито една коррумпирана партия няма работа в Парламент. Какво е тва "Народно" събрание дето не представлява интереси на 72% булгари! Отговорът - алчно, коррумпирано и без капка съвест.

36

сара

преди 3 седмици

Колко стабилно - 200 кг стигат ли ?

35

Анонимен

преди 3 седмици

Не пеефски е враг на Президента, Президента е враг на пеефски! Защото Президента е чист, а пеефски е корумпиран олигарх, потънал до шия в помия! Нали помните кой фалира КТБ? Нали помните кой източи КТБ?!? Ние помним, и няма да забравим! Баце и шишо пристанат ли си - на площада веднага!

34

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Пеевски е на ЛСД. В България не може да има стабилно правителство докато малцинствата робовладествуват над изконното Българско население. Резултатът от последните избори е категоричен и гласи НЕ ВЯРВАМЕ В ТАЗИ ОСМАНО-СЪВЕТСКА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА И НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ОСМАНО-СЪВЕТСКИ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. А турската полиция от ДС-МВР започна да се подготвя да треля срещу нас,купувайки полицейски автомобили.Няма значение ,че няма линейки за Децата.Важното е турците да се возят в лук и стрелят .

33

Честито

преди 3 седмици

Той вече ни бил спасил един път. Сега иска пак. За Борисов ще е особено удоволствие да предложи Пеевски за премиер. Киро и Асен с изключително задоволство ще подкрепят усилията на Пеевски да стабилизира държавата. За Слави Трифонов ще бъде чест да даде подкрепата си за най-големия евроатлантик, който се е раждал в България. БСП ще останат отговорни и солидарни.